trött tjej

Har pluggat matte i fem timmar. Behöver jag ens säga att mitt huvud är som en stor informations boll just nu? Ska komma ihåg allt till imorgon sen när klockan slår halv ett ska jag lätta på trycket och släppa ut allt och glömma det för alltid. Aldrig mer ska jag öppna en mattebok igen och tacka gudarna för det. Nu ska jag sova och drömma om siffror som skuttar omkring och blir till uträkningar. Haha. Godnatt.

övningskörning

Skulle vara duktig och köra hem från kusinerna igår. Gick alldeles utmärkt med tanke på att jag inte kört på ett tag. Förutom en väldigt äcklig sak som hände, skulle stanna i en korsning med uppförsbacke!! Jag kom iväg skit glad och helt plötsligt, riiitsch säger det så åker stolhelvetet bak och jag sitter med stortån på gasen och försöker komma iväg för bilen bakom är på väg att köra på mig. Svängde snabbt som tusan in på en bussficka och drog i handbromsen för jag inte nådde bromsen. Inte roligt, även om jag skrattade efteråt. Haha

firande

Igår kväll så åkte jag hem till Lovisa för att umgås med några tjejer och för att fira henne för att hon fyllt 18år. Kvällen var skoj och det bjöds på både skratt och mat. Tummen upp på det. Idag så tog jag en sovmorgon, halv ett slog jag upp ögonen (blir du avundsjuk nu sofia ;D?) och fick panik för jag måste verkligen plugga arslet av mig idag. Matte och småföretagande står på schemat, blir trött av att skriva och tänka på det. Känns inte så jättebra. Nu blir det morsdag middag sen ikväll åker vi till Göttersta för att fira min kusin som fyllt 25. Väldigt mycket firande denna helg. Kulkul.


gult är fult

En lektion i skolan idag, väldigt skönt. Jag älskar våra fredagar. Idag var det mösspåtagning, jag orkade inte titta. Blir bara så sugen på att själv dra på mig mössan och veta att jag bara hade två veckor kvar till skolan var slut för alltid. Måste vara en ganska så skön känsla. Drog en sväng på stan med tjejerna från klassen efter lektionen. Hittade ett gult nagellack, me like. Sommrigt och fint! Bara för jag har så tråkigt så fotade jag även detta. Ska hoppa in i duschen nu sen blir det att träffa Sofie.


AtmosFear

Läste förut att Liseberg ska bygga om utkikstornet till ett frittfall. Fast ett annorlunda frittfall. Jag blir sjukt sugen på att åka till Göteborg nästa vår när den ska vara klar. Jag verkligen älskar karuseller och den här verkar va en karusell precis i min smak. Den ska falla ner i 110km/h och ner under jorden. Så nästa vår bär det av dit för en weekend i Göteborg.

glad tjej

Idag var en bra dag. Den gick snabbt, jag käkade massa bröd och vitlök på venizia med jullan. Fick även tillbaka mitt engelska nationella, var så himla nervös. Gick så sjukt dåligt, satt och va beredd på IG. Men icke sa nicke, ett VG. Herregud vad glad jag blev! Fick ett sms från Sofie nyss som skrev att hon fått VG i matte B. Kvinnan är duktig hon!

bästa vän, du som alltid finns där.



det där med matte..

jag förstår inte hur jag kunde klaga och säga att matte A var svårt. Det var ju rena barnleken om man jämför med matte B. Har kursprov på tisdag i fyra timmar, det kommer gå käpprakt åt skogen. Varför bytte jag inte i höstas när de andra gjorde det? Blir att räkna matte som en liten nörd tills nästa vecka. Måste få till ett godkänt på provet för att inte få IG i kursen. Och ja jag är så jävla nöjd med ett G. Orkar inte med människor som flippar ut om de får ett G. Jag är som sagt ooooooootroligt nöjd om jag får G i matte B, så de så! Nu ska jag tänka på refrängen, är dödstrött efter allt plugg som de senaste dagarna bestått utav.

kom på att jag aldrig lägger upp bilder på mig själv.
kanske beror på att jag aldrig tar kort på mig själv?
haha, tror jag är den enda personen jag känner som inte knäpper egopix.
kanske borde börja, vem vet?
skit fin bild hitta jag också, den enda som fanns så vad gör man lixom?


pluggdag

Idag så har det inte hänt mycket. Var i skolan som vanligt och när jag kom hem så satte jag igång med pluggandet. Vill bli klar med allt den här veckan så jag kan ta det lugnt sista veckan. Var nere på en sväng på Factory förut för att kolla in ett par jeansshorts. Men icke, de satt inte som jag ville så de fick stanna kvar i butiken och jag slapp lägga utt 600 spänn som de kostade. Lika bäst så. Nu ska jag återgå till mitt pluggande inför provet imorgon. Vill sova skapligt ikväll så jag inte är allt för trött. Men förmodligen kommer det gå åt pipsvängen, har en bild på tre människor som sitter ihop i munnen och röven. Usch äckliga bild försvinn!
(nej jag har inte kommit på den bilden själv utan emelie
visade en skräckfilm trailer som vad rent ut sagt vidrig)

gårdagens bästa

En grej som hände när vi drog hem bjöd oss alla på ett gott skratt. Vi blev omkörda av en bil på motorvägen och så vinkade dom åt oss. Sofie skriker; kör om igen! Sofia gasar upp och försöker komma om. Jag förväntar mig att se ett gäng unga, snygga killar med icke, där satt det två killar som inte var allt för fina. Kanske inte låter så roligt men vi skrattade och skrattade. Vi åkte om varandra tre-fyra gånger och varje gång skrattade vi lika mycket. En annan rolig grej var att ett par ungar förstörde för oss och jag blev skit sur och sa nått om tjejens mössa. Det skrattade vi åt ett bra tag med.

toppendag

Igår var den bästa dagen på länge. Gick upp med tuppen och drog iväg till Karlskoga med sofia, sofie och lovisa som vi överraskad med denna tripp. Hon verkade bli väldigt glad över det och det var jättekul! Vi sprang runt som små barn och kämpade som tokar för att få våra stämplar. Fick nio stycken men det kunde blivit fler men ibland så tror jag faktiskt att banan inte funkade som den skulle riktigt. Sen på kvällen så var det grillning här hemma. Finns inge godare än pappas grillade kött och mammas tillbehör. Hela familjen var med och även Jonathan och de andras två pojkar. Vi spelade kubb och hade det väldigt trevligt. Det var min lördag i kortverison. En otroligt bra dag.

fredag

Jag är helt slut. Sov som en påse skit i natt. Eller okej så farligt var det inte men skönt var det inte. Plus att vi låg vakna och pratade till klockan halv två sen så hade vi lilla sofia med som vaknade vi åtta och började kravla runt så jag skumpade runt på madrassen. Hon är sjukt morgonpigg, haha. Vi drog ner på stan vid tio och jag hittade lite smått och gott. Är jättenöjd, gillar att handla med cissi för hon hjälper mig alltid att hitta saker som jag aldrig skulle tänka på annars. Har käkat tacos nu och det blir sängen tidigt ikväll för imorgon är det tidig uppstigning som gäller.

Hittade ett par snygga skor, de kommer sitta som ett smäck på mina fötter i sommar,
det är en sak som är säker.




19 maj

Jag måste erkänna att jag är en stor tönt. Sitter här helt för mig själv och skrattar jättehögt åt alla skämt som dras på programmet vänner och ler skit stort när de som är med i biggest loser går ner i vikt. Jag måste skaffa mig ett liv känner jag...

Påtal om annat, jag längtar till helgen!


18 maj

Sjukt mycket i skolan just nu, blir trött av att bara tänka på det. Vet inte hur jag ska orka med allt, jag får tänka på att sommarlovet är riktigt nära nu. Mitt allra sista sommarlov, känns inte så roligt. Ser inte alls fram emot att sluta skolan faktiskt, skönt att slippa jobba tycker jag. På torsdag blir det Norrköping med sofia, vi ska nämligen ha sleep over i sofie och cissis lägenhet. Fast jag tror inte att cecilia ska vara med faktiskt. Dagen efter ska vi dra en sväng på stan, ska försöka inhandla något blommigt hade jag tänkt. Får se vad jag får med mig hem. Nu hade jag tänkt att få mina timmar med sömn. Är helt död, tror jag håller på att bli sjuk också. Det känns inge vidare alls.

en bild på tre glada tjejer från en väldigt bra fredagskväll



bästa vän

måste bara lägga upp den här bilden och säga att jag har världens bästa vän.
vet inte hur många såna här kort vi knäppte igår och garvade som fan efteråt.
tror ingen riktigt förstår det roliga förutom kvinnan hon själv och jag.


nostalgi

Sitter och lyssnar på musik jag lyssnade på förut.
Tittar på bilder som tagits för ett tag sen.
Det gör lite ont i hjärtat att sakna tider som varit faktiskt.





lite bilder på det också.
nu ska jag plugga inför mitt prov som jag har imorgon.
herrå!


en lördagskväll

Herregud vilken kväll det var igår. Det började hur bra som helst med käk och fix hemma hos sofie. Sen så drog vi in till stan till sofias nya lägenhet som va hur fin som helst. Fan jag vill också flytta hemifrån... Hur som helst, kvällen var grymt kul. Vi skrattade, dansade och hade det jävligt bra. Blir så jäkla arg att det kom några människor och förstörde det. Va länge sen jag var sådär arg, rädd var jag med märkte jag sen när jag kom in. Haha, sjukt vart det i alla fall. Som tur är verkar det nu som att allt kommer ordna sig till det bästa för sofia. Kanske lägger in bilder sen när sofia skickat dom till mig.

12 maj

Hade mässa idag i skolan. Var väl helt okej, skönt att slippa vanliga lektioner. Inte helt fel med lite extra ledighet som erbjuds denna vecka heller. Ska dock jobba på trosdag och fredag, men hey inte mig emot. Ska bli roligt för det kommer va sjukt mycket folk både torsdag och fredag så det kommer vara fullt upp vilket är skoj. På kvällen ska sofia, sofie och jag hitta på nått här i mitt lilla hem. Blir kanske grillning eller något annat mysigt, för det kommer det att bli. Och roligt, men det förväntar man sig inget annat när man ska träffa dom två. :) 

Ska kanske nämna att jag och plutten varit tillsammans 10 månader igår.  Herregud vad tiden går fort.

(Kallar Jonathan plutten för han hatar när jag gör det, hehe)



pip

skapligt sugen jag blev på att dra till putte i parken i sommar.
sofie, spara ihop dina små slantar eller ännu bättre, lovisa fixa gratis biljetter i år med. 
vore inte helt fel att få åka på två festivaler i sommar.
























bry dig inte om alla idioter som du träffar varje dag,
du är bäst och det vet du. <3


måndag

visste ni att jag har jävligt snygga och bra vänner?

om ni inte visste det så visste ni det nu.

 



dagen har varit lång och jobbig. höll på att svälta på slutet.
vill ha värme och sommarlov som jag ska tillbringa med mina vänner nu
men så lätt ska det inte vara, det är en månad kvar som kommer vara paaain.


9 maj

Är sjukt trött, har varit det hela dagen. Sista timmarna på jobbet va jag tvungen att tvinga mig själv att inte gäspa var tionde sekund. Gårdags kvällen var trevlig men jag var helt otaggad och inte alls på humör så jag åkte hem ganska så snart. Det är ganska så komiskt att vara nykter när vissa är lite mindre nyktra, undra om man själv beter sig sådär? Jag hoppas verkligen inte det, haha. Nu ska jag släcka lampan och låta min kropp vila ut innan det är time for school. Vill även slänga ett stort grattis till min syster som klarade gesällen idag. Tror ingen riktigt förstår vad det är men det skiter jag i, jag vet vad det är och det är huvudsaken!

nattinatt

Har lagt mig i sängen redo för att sova. Ska upp och jobba i morgon sen bär det av till sofie för grillning och sedan vidare på lokalfest så känner att jag vill vara något pigg i alla fall. Har träningsvärk i mina vader efter att jag och Jonathan var ute och sprang ihop, är inte så jätteskönt men det går väl över snart. Denna kväll tillbringades hemma hos fröken schörling med henne och sofie. En trevlig och lugn kväll helt enkelt. Nu så ska jag stänga av denna apparat och luta mig tillbaka och invänta john blund, låter som en bra idé.

mätt och belåten

jag och jullan bestämde oss för att vara lite tjocka idag och gick till venezia och delade på en kebabtallrik. Väldans gott. Innan vi gick dit så hittade jag en klänning på JC av alla affärer. Var hur länge som helst sen jag handlade något där! Ska ha den på Matildas student hade jag tänkt.

en dag då vi försökte fixa oss en musche,
jag lyckades inte så bra med det som ni ser.




4 maj

Haft nationella idag, det gick skit rent utsagt. Fy fan vad jag suger på engelska. Orkar inte ens tänka på hur resultatet kommer att bli. Bortsett från det är jag en mycket glad flicka just nu, anledningen vet jag inte riktigt men att vara glad tackar man väl aldrig nej till. Sitter och taggar till p&l genom att lyssna på musiken som kommer dit och kolla runt på hemsidan. Det enda som saknas nu är färdsättet som vi kommer dit på. Men vi ska nog slå våra klocka huvuden ihop som ska dit och lösa detta.


man kan ha ganska så kul med photo booth som sagt var,
kan erkänna att jag och min syster skrattade mycket åt denna bild.




in tha school

Sitter nu med Emelie och skriver på våra tal. Det går väl inge vidare blir lätt att vi glider in på andra samtalsämnen som är något roligare än ett högtidstal.


Muppar


<3

2 maj 2010

Denna dag har bestått av att storstäda mitt rum, träffa Sofie innan hon åker tillbaka till Norrköping så jag slipper sakna henne för mycket och plugg. Ska nämligen hålla ett tal inför klassen på tisdag, får se hur det slutar.

Det är i lägen som sånna här som jag verkligen förstår hur fina vänner jag har och det gör min så himla glad att jag har dom i mitt liv. fina, fina älskade vänner.

Valborg

Igår var det valborg. Jag hade en mycket trevlig kväll med mina fina vänner. Kvällen började hemma hos Cecilia med massa tjejer för att fira henne eftersom hon fyllt 18 barre! Vid nio drog vi in till stan och gick till tvillingarna Wahlberg. Bussen hem tog ungefär 40 min att komma på, de måste verkligen tänkt till när de kör EN buss på valborg så alla blev inklämda som packade sillar på bussen. Verkligen smart tänkt hörrni!
Måste även säga i detta inlägg att jag har tamefan de bästa vännerna som finns. Helt underbara rakt igenom.