we are golden

Nio arbetsdagar har nu utökat till tretton dagar. Får se om det ökar yttligare. Men inte mig imot, det kommer vara så värt det när pengarna kommer. Fast jag kan ju inte säga att jag inte är trött. Hinner inte med så mycket mer än att jobba och sova. Imorgon ska jag dock på bio med Emelie. Vi ska kolla på Shrek i 3D, kommer vara vi och några barn men det skiter jag i. Jag skrattar jättemycket till dom andra två filmerna så jag tror den här filmen kommer bjuda på skratt också. Nu ska jag lägga mig och somna till några Sex and the city avsnitt. Fick en ny säsong av lovisa idag så nu har jag lite att titta på. Ska försöka ta mig ut till griscafet också innan det stänger för sommaren och träffa saknade Elin.

Nu är det mindre än en månad kvar tills vi drar till Kos!!!!


utan dina andetag

Min lördag spenderas på jobbet som planerat. Kvällen hade jag inte planerat alls så när jag kom hem så kände jag inte för att göra något alls. Har hamnat i någon sommardepp, kan man hamna i en sån? Isåfall så var jag där igår. Låg i min ensamhet och tittade på film. Vid elva tiden fick min pappa köra ner mig till min fina Jonathan som fick trösta mig efter jag fått ett jättegulligt sms utav en mina bästa vänner. (känn ironin). Just nu ligger jag och lyssnar på Kent. Hatade dom förut men p&l så har jag bara lyssnat mer och mer på dom. Utan dina andetag var så sjukt fin live. Mannen i den vita hatten va inte helt fel heller. Hade dock aldrig lyssnat på dom då så kunde inte hoppa runt som en galning som de flesta andra gjorde då. Haha. Nu ska jag hoppa in i bastun med min kära mor och syster.

need you now

Dagarna rullar på. Den senaste tiden har mina dagar bestått av jobb nere på Factory. Jobbar nio dagar i rad så har inte hunnit med så mycket annat än jobbet. Umgåtts med Julia har jag hunnit med och tittat på hennes söta hund. Kommer dock inte ihåg vad den hette, piston tror jag. Väldigt söt iallafall! Ska snart bege mig ner på samhället igen och ta tag i mitt andra jobb. Ska bara ta mina krafter till att resa mig från soffan.lovekiller

Mitt sommarlov rullar på. Jag har tillbringat de senaste dagarna vid någon sjö med mina vänner. Idag så var jag och badade vid aspen. Aldrig vart där förut och det var kul att bada från klipporna. Har även umgåtts med Jonathan såklart. I helgen blir det jobb och nästa vecka blir det endast jobb på schemat även veckan efter. Men inte mig imot. Älskar när pengarna rullar in. Behövs nu när en till utlandsresa bokats till Kap verde den 21 mars när min mor fyller 50. Kan även behöva pengar till resan till Kos som är om 6 veckor.  Nu ska jag titta på några Sex and the city avsnitt. Aldrig tittat på serien förut men har fått upp ögonen för den när de visat två avsnitt varje kväll i sommar. Borde kanske ta mig tid att titta på filmerna också. Nu ska jag återgå till TVn.

Lyssnade nyss på Darins nya låt. Den var oväntat bra. Men killen har faktiskt en del bra låtar när man väl lyssnar. Det tycker i allafall jag! :)


eclipse

Filmen var kalas bra! Som väntat. Satt med ett leende på läpparna under hela filmen. Så himla fint. Jag älskar sättet som de pratar med varandra Till min besvikelse så kommer inte fyran ut förens 18 november 2011.

don´t fucking tell me what to do

Har befunnit mig på min altan hela dagen med min stora syster till sällskap. Vi har legat och sola hela dagen och lekt lite med vattenslangen. Haha. Nu ska jag dra iväg och gå på bio med min fina vän Sofia. Vi ska se Eclipse. Som jag har längtat efter den filmen för efter den så kommer fyran och jag vill se hur de har tänkt att göra den filmen. Spännande. Idag kom även min saknade Julia hem till Sverige. Imorgon ska jag äntligen träffa henne efter två veckor. Jag ska även till Marieberg med min madré och syster. Ska försöka hitta en bikini, solbrillor (eftersom mina är spårlöst försvunna) och lite sommarkläder. Nej nu måste jag skynda mig om jag ska hinna med bussen. Snyggt om jag skulle missa den! :)

sweet

hahaha, så sjukt söt!


peeeaace and loovvee

Nu är p&l över för det här året. Vädret var som förra året, stekande hett fast inte onsdagen. Då regnade det, inte så jättehärligt när man inte har regnskydd på tältet. Kom hem klockan sex i morse, var himlans skönt. Sov som en stock enda tills klockan halv fyra i eftermiddags. Hade inte orkat varit kvar längre i Borlänge, mina ögonlock kändes som stenar. Veckan har varit väldigt bra, mycket skratt har det blivit. Det enda som saknades var Julia, jag har redan nu bestämt att jag ska få med henne om jag åker nästa år. Sett bra band och fått upp ögona för Kent. Har aldrig gillat dom tills jag såg dom live. Har nyss käkat grillat och var ute en sväng på sjön med Jonathan som jag saknat alldelse för mycket den här veckan.