stackars fågel..

Hade helt glömt bort detta tills nu, när jag såg fläcken på vårat fönster i vardagsrum.
För kanske en vecka sen knatade Sofie hem till mig, vi slog oss ner i vår soffa och satt och pratade när det helt plötsligt kraschar in en fågel i vårt vardagsrumfönster, båda två ställer sig upp för att kolla vart den tog vägen. Vi märker då att den ligger nere på altanen och skakar. Sofie utbrister du "nej den dog". Jag kunde verkligen inte sluta skratta, ni kanske inte förstår det roliga men det såg så himla roligt ut! Haha, kass humor jag har, skrattar när en fågel dör. Inte bra det!

091027

Det är helt sjukt, varje natt drömmer jag osammanhängande och störda drömmar!
Drömmer om folk som inte alls ska finnas där i mina drömmar, hur får jag bort dom?
Kan vakna sjuttioelva gånger av att jag tror att någon står och stirra på mig, uuh.

Nu är det i alla fall höstlov och det ska man inte klaga på, ska försöka komma iväg till Marieberg och handla lite kläder. Det behövs alltid. Annars ska jag bara vara slöast i världen och umgås med mina vänner. Kanske försöka träna någon gång också? Eller, vem försöker jag lura, det kommer aldrig att hända... Nu ska ta mig i kragen och ta hand om den där disken pappa så snällt lämnade åt mig efter maten.

when you are near

Klev nyss ur duschen, var skapligt skönt efter afrikanska dansen som jag testade idag. Jag och Cissi har pratat om att vi ville testa tillslut var det fem nervösa tjejer som stod nere på åbrogården. Det var sjukt jobbigt men väldigt kul, faktiskt! Kände mig bara lite dum när man skulle stå och göra massa rörelser med rumpan och det hänger sju speglar längst fram så alla ser varandra. Hade även svenska prov idag som gick greeeeat, så dagen blev bra, speciellt med min sovmorgon till halv elva. Nu vill jag bara att höstlovet ska komma så jag kan sova så länge varje dag!

091017

Då var prakitken igång, har varit roligt hittills så hoppas det fortsätter så. Är bara så rädd att göra fel hela tiden så ställer typ 1000 frågor hela tiden känns det som. Fast jag antar att det är okej, dom kan kanske inte förvänta sig att vi som praktiserar ska veta allt redan ;)

Igår så hade jag och Cissi snackat om vi skulle ner och käka på Joan's, det hela slutade med att Julia, Elin och Sofie käkade där. Hmm, hur gick det till? Skulle i alla fall träffat dom men tror dom glömde bort mig, satt hemma och väntade, väntade och väntade på att de skulle höra av sig. Känns kanske lite sådär att dom aldrig hörde av sig och jag fick tillslut ringa och fråga var dom höll hus. Haha, aja. Var ganska skönt att bara ligga framför TV:n med Amanda, kolla på Idol, en godisskål och cola. Tände även en brasa så det var mysipys. Idag så ska jag ner till Factory en sväng, sen träffa Lovisa och Sofie. Får se om dom kommer ihåg mig idag då! Haha

091010

Igår natt kom mina päron hem från Egypten. Bruna som satan och de hade inte sett ett endaste moln på hela veckan och hela 40 grader hade det varit. Det här får mig att älska Sverige ännu mer, eller inte.

Igår var det bestämt att utgång skulle det bli, men icke sa nicke. Jag kommer hem och ska städa undan lite för mamma inte skulle bli ledsen i ögat när hon kom hem och såg disken och mitt rum, jag vet, jag är väldigt snäll mot min mor. När detta var gjort så fick jag vääääldigt ont i magen och brakade ihop i soffan, där låg jag i en timme men det gick inte över. Så jag bestämde mig för att stanna hemma. Var ganska så skönt faktiskt!

Idag blev planerna ändrade i sista minuten, igen. Men inget mig emot, kan va ganska skönt att bara slappa arslet av sig en hel helg. Det behövs faktiskt efter en skolvecka som tagit hundra år att ta sig igenom. Nu ska jag ut och knata ner till Jonathan, jag kommer fryyyysa, brrrr!

091004

Vad händer? Det är Söndag idag, var det inte nyss Onsdag? Det är OKTOBER, var det inte nyss sommar och man satt uppe hela natten med världens bästa vänner och pratade i timmar? Jodu, såvare och tiden går äckligt fort fram. Det jag ser fram emot just nu är jullovet sen kan det gärna få bli sommar och stanna där i ungefär 10 år, då skulle jag må väldigt bra.

Helgen har varit för skön, har bara varit hemma och tagit det lugnt. Hade världens bästa sällskap också som verkligen inte gjorde det sämre. Saknade bara mina vänner denna helg som jag annars alltid brukar träffa. Får ta tag i det där i veckan.

På onsdag drar jag till Stockholm, måste gå upp tjugo i sex som det verkar nu. Känns inte jättelockande om jag ska vara ärlig, men så tänkte jag på Sofie som går upp så tidigt varje morgon och då känns det lite bättre faktiskt. Plus att jag har sovmorgon till kvart över tio i morgon så det ska nog funka! Känns lite jobbigt att mor och far ringde igår och sa och att det bara var 35 grader hos dom, nej vadå jag ville inte ta första bästa plan och flyga dit. Nejdå..

Like you imagined when you were young

Woho, är sitter jag en fredag kväll i min ensamhet. Kom nyss hem från Elin, hade gärna stannat ett tag till men pågrund av att mina kära föräldrar dragit iväg till värmen har jag ingen skjuts och därför fick jag åka med cissi som var trött och ville hem tidigt. Sitter nu här och är lite smått rädd, börjar tänka på alla skräckfilmer jag sätt och det är väl inte det smartaste draget. Usch, gillar inte att vara ensam hemma när det är mörkt. Ska sitta uppe och vänta tills nattbussen från stan för då kommer Matilda och min lille plutt hit så slipper jag sova ensam. Det gillas ganska så mycket!