27 februari 2011

Har jobbat hela helgen och firat Elin, hann även säga byebye till Lina som drar till Finland. Gårkvällen var trevlig men ack så trött jag var. Körde in två pojkar till stan också sen så skulle jag och cissi dra en sväng över marmorbyn. Gick käpp rakt åt skogen, vi blev skitskraja och låste dörrarna.

juste, har hittat min balklänning. om jag nu ska gå på balen, men en klänning har jag i alla fall.

Notis

Juste, nästa vecka drar jag till Stöten. Woho

25 februari 2011

Segis fredag. Hämtade pappa i morse i Katrineholm, hämtade ut min telefon så nu är alla nummer putsväck, igen.. Fixade även frillan idag. Nu känns det mycket fräschare. Ikväll blir det fredagsmys hemma, jobbar hela helgen så orkar inte ut på bravader. Imorgon ska jag föresten fira Elin.

23 februari 2011

Mörbultad är vad jag är efter Gustavsvik igår. Ont i rumpan som fa---an. Skulle dra en egen liten tur igår för att komma före de andra ner, något jag fick ångra något rejält efter. Men kul vare! Och hej och hå vad det gick i den nya rutschkanan de byggt. Trodde jag skulle snurra ett helt varv och få tinnitus när alla fem gallskrek. Nu ska jag vila upp mig lite sen börja fixa och trixa inför ikväll.

21 februari 2011

Kom nyss hem från Örebro där jag varit med Sofie och Cissi. Sofie var på jakt efter en ny mobil. Nu ska jag packa väskan sen åka upp till Lina och imorgon blir det gustavsvik.

20 februari 2011

Ligger och glor på teen mom på MTV. Undrar vad de håller på med? Självklart att man kan få barn när man är ung men tycker att man kanske ska ha lite mer koll på läget då än vad de som är med i programmet har. Ena tjejen och hennes kille bråkar hela tiden, barnet skriker hela tiden, de bråkar med varandras familjer och familjen bråkar med dom, dom har förlovat sig tre gånger och nu gjorde de slut för fjärde gången. Inte det roligaste livet som en 17åring. Ena tjejen glömde köpa blöjor så hon knöla en handduk runt barnet. Och det paret som jag tyckte var skitsöta förut bråkar jättemycket nu. Det är underhållande iallafall eller nej, jag gråter typ hela tiden till det. Fattar inte ens varför jag kollar. Nog om det nu ska jag äta en smarrig söndagsmiddag.

lördagkväll

Kvällen blev perfekt. Smockade i mig kladdkaka och saft. Väldans gott. Nu ska jag sova och vad som händer imorgon återstår att se. Godnatt folket.

Jag har världens bästa vänner. <3

19 februari 2011

Drog ner till gymmet förut. Åkte hem efter tjugo minuter. Orkade ingenting. Ville åka hem på en gång men var en kille där när jag kom så ville inte åka innan han. Märks att man varit sjuk. Mår dåligt nu igen så ligger i sängen och vilar så jag kan vara med ikväll. Vill inte va sjuk på sportlovet, vore inte allt för kul. På tisdag ska jag till gustavsvik och på onsdag ska jag till Harrys var det tänkt.

18 februari 2011

Flyr stället ikväll när Matilda drar hit en massa partyglada människor. Blir festsugen själv men blir inge rajtantajtan ikväll inte. Istället drar jag hem till Lina med en chipspåse under armen. Imorgon så ska jag fira Sofie. Hoppas på att hon bakar nått gott som jag kan glupska i mig.

16 februari 2011

Här med friskförklarar jag mig själv. Känns bra!

Ikväll kommer det en massa folk hit för att fira Matilda som fyller 20år. Vi ska äta god mat och efterrätt. Ska städa mitt rum nu så att mamma slipper skämmas över mig men först ska jag kolla ifall Matilda behöver hjälp i köket, förhoppningsvis inte.

14 februari 2011 - alla hjärtans dag

Sängliggnades idag igen. Denna gång på grund av huvudvärk. Kunde inte titta för det sved som tusan i hela huvudet. Aldrig haft den känslan förut. Och om jag skulle titta på var jag tvungen att kisa. Ingen höjadare. Orkade iallafall åka in till Morfar som fyller 85år idag och fira honom. Roligare än så här blir det inte.

12 februari 2011

Sov 13 timmar inatt + 6 timmar nu på dagen. Mmm, älskar att febern slår ut en totalt. Pigg är jag inte heller för den delen. Som tur är så har febern gått ner lite så imorgon är den förhoppningsvis borta. Skulle inte förvåna mig för imorgon har jag inte ett smack inplanerat. Då passar det säkert sig att bli frisk.

11 februari 2011

Igår var jag helt inställd på att gå till skolan idag. La mig tidigt och sov 12 timmar. Men icke sa nicke. Mår ännu sämre idag. Jag och Lina som planerat värsta myskvällen i kväll. Skit också. Sämsta helgen att bli sjuk på. Jag som ALDRIG är sjuk är det självklart att jag blir sjuk när hela helgen är bestämd. Ja, jag tycker synd om mig själv just nu... :(

10 februari 2011

Kan inte säga att jag mår överdrivet bra. Mådde inte bra alls i morse så stannade hemma från skolan. Nu på kvällskvisten har det bara blivit värre. Tack och lov finns min vän ipren till hands. Han har hjälpt mig genom mycket och även idag är han hjälpsam. Måste krya på mig till lördag, jag måste. Vill så gärna ut. Plus jobbar på lördagen och vill inte missa det heller.

9 februari 2011

Var en kort skoldag idag, närmare bestämt 2min. Värt, nej tror inte det. Detta innebär att jag får lite tid över till att skriva min text till engelskan. Vi ska argumentera för valfritt ämne, först måste jag komma på vad jag ska skriva om. Har förstått att det kan vara en fördel.

Påtal om annat, gillar att jag har så stort utbud på bilder jämt. Får knäppa några kort på lördag när vi ska fira Sofie för hon fyllt 19 och hennes kompis som fyllt 18. Kan inte bli annat än kul.


8 februari 2011

Idag hände något som aldrig har hänt förut. Jag försov mig... Fast jag kom typ i tid till skolan, bara tio minuter sen. Det märktes inte ens för Gitte hade inte kommit än. Jonathan skratta åt mig och kalla mig pluggis för det. :(

Nu blir sängen och imorgon ska jag besöka min farmor. Allt för länge sen, känns så dumt när hon bor bara i Högsjö. Får försöka bättra mig på att träffa de jag tycker om!

7 februari 2011

Var nyss på massage. Ljuvligt. Hon frågade om jag ville boka en till tid om imorgon men fan det svider ju i plånboken men ack så skönt. Får sova på saken helt enkelt. Ska strax käka något och sedan blir det att åka ner till gymmet för ett dubbel pass. Men först ska jag käka lite b&j och gråta lite till OC.


6 februari 2011

Blev en ganska tidig uppstigning idag och sen for jag ner till gymmet med mamma och pappa. Var inte skönt i morse men nu är det himlans skönt. Ska försöka få tag på Jonathan och se om han vill hitta på något annars så blir det att besöka morfar en sväng. Nu ska jag käka en väldigt smarrig måltid. Längtar redan till nästa helg så hoppas på att denna veckan ska gå snabbt.

väldigt fina vänner.
<3

5 februari 2011

Idag är jag seg som en silledill i kroppen. Kunde inte sova länge idag som vanligt efter jag varit ute. Irriterande för det är då man vill kunna sova som bäst ju. Kvällen var bra, klassfest och sedan student kickoff. Hade nog förväntat mig mer men det blir alltid så när man är för taggad och förväntansfull. Nu ska jag käka mat från Joan's. MUMS! 

"För nu kommer det fram med en flaska i hand",
stämmer texten?  Oja

you'll never find nobody better then me
















Man lär sig mycket av efterlyst. Tillexempel att det är inte bra att åka på smekmånad med sin nyblive man eftersom folk tydligen anordnar ett mord då? Sen ska man börja bli misstänktsam ifall min fästman sätter en livsförsäkring på en miljon på mig. Knäppskallar det finns i världen. Det värsta är att det är människor som man står nära som gör sånt. Otäckt.

2 februari 2011

Den här dagen har bestått av fika typ. Väldans trevligt. Först skolan såklart men den gick smärtfritt fram.
Först fikade jag med min fina och braiga vän Sofia och sedan drog jag till badhuset med Lina (som också är väldigt bra) och där blev det lite fika med. Brukar mest vara fika som gäller när vi åker till badhuset men den här gången simmade vi faktiskt 25 längder, duktigt!

det där med klänningen...

Kul. Jag tänkte va smart att köpa min klänning nu och att ingen annan skulle va lika smart. Det sket sig direkt, gick in på Ellens blogg och såg att hon köpt likadan. Haha. Tur är att hon går i flen. Förmodligen kommer fler ha likadan. Är väl bara att inse det. Så här ser den ut iallafall!

1 februari 2011

Igår var som sagt en rolig dag. Gjorde halvt bort mig på banken när en kille försökte ragga på cissi och jag fatta ingenting. Måste lära mig alla knäppa raggningsrepliker så jag inte missuppfattar. Haha. Påvägen hem mötte vi en lastbil som var seg med halvljuset så jag och julia sa att nu ska han få. Det som gick fel var att jag va lite för tidig så det hela slutade med att vi blev bländade som inåthelvete när han skulle hämnas tillbax. Haha, kanske inte så kul men vi garva iallafall.

Fick mina skor idag, de satt som ett smäck! Blir osäker på om jag ska använda dom på fredag eller inte nu när det är så blött ute... Det är sånt som får visa sig helt enkelt.