28.08.11

Kvällen har spenderats hemma hos min stora syster Amanda där Selma infann sig också. Blev en heldel tjejsnack och sedan körde jag dem till Statt. Jag själv for hem och nu ska jag strax sova för imorgon vankas det jobb. Inte allt för sugen men sånt är livet.

Imorgon åker jag till Alanya. Ja, det blir faktiskt imorgon. Åker ju på natten. Och jag har inte packat ett smack. Sket sig med min planering men har inte haft tid eller lust att börja. Har haft bättre för mig helt enkelt.

Roligare än så här blir det inte. Hörs när jag kommer hem från Turkland!


26.08.11

Idag var jag på dagiset hela dagen. Är glad att jag gör det här. På min fritid helt gratis. Ungarna är så himla underbara och det gör mig bara säkrare på att jag vill åka. Idag var det en tjej som var jättemys sugen och fick sitta och  sen fick jag läsa för en kille medan de andra sov middag. Mysigt! Först har det mest handlat om att få komma iväg till USA men nu är barnen en stor del också, faktiskt. Har även fått chansen att vara ledare för scouter på onsdags kvällar så det här kommer gå super.

Ikväll blir det häng med Sofia. I helgen vankas det jobb. När tusan ska jag hinna packa? Vill tänka lite annars kommer man ner med femhundra linnen och inga matchande underdelar. När jag var till Rhodos och Kos tänkte jag inte, sluta inge bra!



25.08.11

Stressig dag idag. Gick upp och drog direkt ner till mitt lilla extra knäck, skulle då fara till dagiset, påvägen dit ringer jobbet och vill ha extra hjälp. Får beslut ångest, samla timmar eller jobba? Delade mitt itu och var på dagiset i några timmar och åkte sedan och jobbade. Sedan var det bara att trampa hem och åka dirket ut till orienterings träningen som förövrigt gick sämst. Usch, hamnade mitt i ett kärr så jag blev blöt enda upp till knäna. I helgen är det min sista helg på outleten. Efter det får vi se vart vindarna tar mig!

Justdet, i måndags gick brandalarmet på jobbet. Var bara att kasta på sig en reflexväst och be alla kunder att gå ut och sedan invänta brandkåren. Spännande, oja!

23.08.11

Håller på att betar av mina barntimmar, sakta men säkert går det. Var orienteringsträning idag för de yngre. Fick följa två killar idag och jag undrar om jag pratade lika mycket när jag var sådär liten. Väldigt mycket tvspels snack och väldigt lite orientering blev det om vi säger så. Kul är det iallafall! Idag ska det sovas tidigt för mig, måste komma in i lite rutiner nu när sommaren börjar lida mot sitt slut. Idag var jag nere på dagiset och frågade om jag fick komma tillbaka och umgås med barnen i veckorna. Jag var så välkommen så det kommer bli kalas.

Hittade en ganska så gammal bild på datorn. Valborg 2009 måste det bli. Visste inte att jag kunde ha sådär långt hår men tydligen. Kanske borde spara istället för att dra fram saxen? Kvinnan bredvid mig ska jag iallafall umgås med imorgon. Förövrigt tror jag att jag känt henne sen jag var 6 ungefär. Fint att ha några av sina barndomsvänner kvar. Nej, nu är det slut på ordbajs.



22.08.11

Kunde inte sova inatt. Låg och tänkte på alla jobbiga saker som finns att tänka på. Inte kul alls. Är så konstigt det där, är så himla nöjd med mitt liv men ändå grubblar jag. Kanske för jag är så osäker på vad jag vill. Inte bra när jag ändrar mig hela tiden. Känns skapligt skönt att jag flyr iväg en stund från verkligheten om en vecka. Önskar bara att det var en längre tid. Sen är det tillbaka till verkligheten och fullfräs framåt. Frågan är bara vart. Nu ska jag glo på lite film i min ensamhet.


 


21.08.11

Jobbade 12-17 idag sen direkt efter jobbet tog vi guldklimpen in till Katrineholm för att glo på bio. Jag saknar dig skulle vi se. Visste att den skulle vara sorlig, men dra mig baklänges vad den var sorlig! Var länge sen jag grät så där mycket, snyggt att det var på en bio också. Haha. Fast tror hela biosalongen grät. Kan säga att den var absolut värd att se. Längtar tills jag ser den nästa gång. Nu kallar sängen. Och just det, är jag en sån där arbetslös typ nu?

Jag hatar dig. Jag saknar dig

20.08.11

Vakna i morse av att jag har jätteont i ryggen. Och idag väntar jobb. Känns sådär när det värker i ryggen när jag rör mig. Usch, hoppas det går över illakvickt!

Igår var jag hemma hos Malin med ett glatt gäng tjejer. Kräftskiva var det men bara två käkade kräftor så vet inte riktigt om man kan kalla det kräftskiva. När alla åkte in till Katrineholm vid elva åkte jag istället hem. Är som sagt vad ganska så trött på Harrys så lägger hellre mina slantar på något annat.

Nehep, nu kallar jobbet. Ikväll ska jag agera chaffis och samtidigt ha en filmkväll med två bra vänner.

17.08.11

Är seg som en filbunke så ska snart lägga mig och sova i världens bästa säng. Ska bara glutta klart på allsång på skansen med mor och far. Tycker faktiskt det är väldigt bra undehållning, man slipper tänka och får sig ett gott skratt sådär ibland.

Min dag har bestått av jobb som de flesta dagarna gjort denna sommar. Känns bra med tanke på att det snart är hösten här och tiderna blir bara färre och färre. Har suttit och knåpat på min au pair ansökan, jädrans vad svårt det är att komma på saker att skriva om sig själv alltså. Får försöka hitta lite tips och idéer från släkt och vänner alltså för min hjärna känns för tillfället tom.

Annars händer det inte allt för mycket i mitt liv kan man väl säga. Dagarna knatar på som vanligt, känns som jag tar tag i mitt lilla liv efter jag kommit hem från Turkiet. Nu; sängen!

bra skit

Sofia/Ludde tipsade mig om denna låt. Har bara en sak att säga. Bra skit! Btw, blev inge duktig heter för mig idag utan slängde istället i mig lite thai, cola, chips och godis. Gött mos!



14.08.11

Hejhopp



Sitter och leker med min lilla webcam just för tillfället. Har inget bättre för mig helt enkelt. Är lite kluven på om jag ska ut och vara duktig eller slänga mig i sängen och slå på Troja. Är ganska så trött efter jobbet då vi var en man kort idag. Fick springa mellan lagret och kassan ett tag, lite jobbigt men kul för tiden går så fasligt snabbt när det finns mycket att göra. Är sugen på att åka till syrran och låta henne klippa av lite hår. Är trött på mitt lillasvall som bara hänger. Får bli när jag kommer hem igen, skönast att kunna slänga upp håret i en tofs när man solar och badar. Nej, nu ska jag sluta ordbajsa och slå en pling till min äldsta syster.


13.08.11

Jag säger det jämt och jag tänker säga det igen, jisses vad tiden springer iväg! Jag längtar som tusan tills lönen kommer på måndag. Kommer sitta skapligt fint i kassan när man bor hemma och allt. Ska försöka spara så mycket som möjligt så jag kan spendera pengarna på resa,resa,resa.

De senaste dagarna då. Hängt lite på Harrys, insett att jag är sjukt trött på Harrys och Katrineholm, umgåtts med bra människor, jobbat, tänkt en hel del på framtiden, pratat om framtiden. Ja, det var mina dagar i en kort sammanfattning. Nu är det bara tre veckor kvar till Turkeeeeyy. Kommer bli ganska så grymt. Insåg precis att det bara är två veckor kvar. Det var ju ganska så bra det med!

09.08.11

Idag var det KKjoggen i Katrineholm. I maj var tanken att jag själv skulle delta i kvartsmaran men tränade på tok för lite så agerade publik dagen till ära istället. När kvartsmaran sprang öppnade himlen sig dock och det vräkte ner under hela loppet så jag stod och tryckte inNe i en tunneln tillsammans med en drös människor. Hejade gjorde jag iallafall. Syrran sprang och hennes pojke. Sofia sprang också, likaså Linas syster och hennes pappa. Så fanns lite att heja på. Drog i mig lite vildsvinskebab sen degade vi i soffan hos syrran nr 2 och hennes karl.

Har även varit i Norrpan med Sofie idag. Handlade en långklänning och ett halsband trots mitt köpförbud. Men för tusan, orkar inte snåla. Nästa vecka kommer kosingen så det ska nog gå fint fint! Nu ska jag luta mig tillbaka och sova för imorgon vankas det utgång.

07.08.11

Fint väder det varit idag, verkligen. Eller inte. Har städat en massa garderober här hemma. Eller pappa och mamma gjorde, jag skulle hjälpa till men hittade massa roliga saker som jag ville testa istället. Typ min tvärflöjt, var tvungen att spela en trudelutt bara för att testa om jag fortfarande kunde. Jovisst det kunde jag. Hittade även en fyllebild från när min pappa var utomlands när han var ung. Ganska så roande.

Logfesten var det igår som gällde. Mycket folk så det var trevlans men blev förbaskat kallt på slutet så jag, cissi, adam och tim drog in till stan för att käka pizza. Sjöng lite allsång i bilen och sådär i bilen. Jättefint, verkligen! Nu ska jag dra över till Sofie för lite filmmys med henne och Julia. Skön avslutning på en bra helg. Och just det, imorgon kommer min syster hem. Har faktiskt saknat henne lite. Ser även fram emot den kommande veckan för det är Katrineholms veckan och jag jobbar bara 4dagar. Sweeet.

06.08.11

Fy bubblan vad jag är glad att jag inte jobba idag. Sov till tolv och har legat i sängen sen dess. Mår inge vidare värst. Jag är äntligen ledig en helg, skönt som tusan. Ikväll blir det logfest så är skönt att jag kan vila upp mig lite. Bestämde mig även för igår att jag ska försöka ta mig till USA. Eller Thailand. Nått utav det ska jag göra i vilket fall. Eller helst båda. Blir att spara på kosingen alltså!
 
Kvällen igår var jätterolig, det var mycket folk på Harrys, bra musik och trevligt innan hemma hos Michaela. Kul att träffa tjejerna från klassen igen.



04.08.11

Kom nyss hem efter lite äventyr till sjös. Trevligt! Härligt bara att man inte får igång motorn och blir fast i vassen. Fast fick en hel del att skratta åt medan vi satt fast iallafall. Nu ligger jag iallafall här och lyssnar på lite musik som gör mig peppad. Orkar inte med mina tankar just nu så lyssnar på allt som gör mig peppad. Tacka fan för att jag har mina fina vänner som hjälper mig när jag har mina dåliga dagar.

Fick mina studentbilder idag också som jag tog dagen efter studenten. Skumt men hade inte ens en minut över på själva studenten och skulle inte vilja ha massa bilder på en full johanna så. Jag blev väldigt nöjd i vilket fall.

Imorgon ska jag jobbilijobba sen ska jag dra direkt till michaela och sedan blir det Harry. Som vanligt på en fredag lixom. Känns som det kommer vara jättemycket med folk! Kuuul.

 

03.08.11

Var ledig idag så drog till Lyttersta med Sofie för att sola och bada. Eller jag sola och Sofie babade, det där med bada är inte min grej alltså. Nu på kvällen har jag varit hos min syster och käkat ihop med Malin och Roberth. Blev en massa skit och tjejsnack. Ganska så roligt att höra lite annorlunda synvinklar än man är van vid.

Juste, igår var jag i Linas sommarstuga och badade och bastade. Glodde på A walk to remember, dumt att se en sådan sorlig film precis innan läggdags! Nu ska jag lägga huvudet på kudden och invänta min skönhetssömn för imorgon ska jag jobbilijobba. Inte allt för kul då jag hört att vädret ska vara lika bra som det varit de senaste dagarna.


01.08.11

Drömde en jättefin dröm inatt. Jag gick på Vidåker igen och det var musikalveckan. När jag vaknade hade jag jätteont i magen för att man aldrig kommer få va med om det igen. Inte det att det var just musikalveckan utan hela Vidåkerstiden. Jag kommer förmodligen aldrig mer gå i skolan. Iallafall inte som det känns nu. Känns inte som det kan vara så för i hela livet har man gott i skolan. Som tur var sov bästa vän här så pratade lite om vad som kan hända i höst. Dök upp lite planer men är så jäkla svårt att få allt som man vill.

Kvällen ute i Linas sommarstuga var kul. Vi körde lekar och grejer typ stoppa ner huvudet i dasset, rid på en häst, alla lagmedlemar ska va i en koffert. Väldigt roande faktiskt! Jag hade dock tänkt att vara nykter men det slutade vice versan men det är väl sånt som händer, haha. Nu ska jag laga mat sen cykla till jobbet, eller vem försöker jag lura. Kommer ta bilen som vanligt, heh. Känns inte så överdrivet kul att jobba en dag som denna, strålande sol och +25 men måste man så måste man.