30.10.11

Idag har varit en filbunken dag. Sov till tolv, alltså ett egentligen om man kan tänka så nu när klockan ställts om? Jag hade iallafall en jätterolig kväll igår mycket skratt och dans. Kvällen började med supergod mat på Rhodos innan. Satt fint i kistan. Finns väl inte så mycket mer att säga än att kvällen var kalas. Va kul att gå ut i Katrineholm när man känner många så om man man själv var det bara att leta en stund så fann man en vän. Det vankas utgång redan på onsdag igen så hoppas det blir onsdag snarast. Nu ska jag försöka klura på vad jag ska bjuda mina föräldrar på till kvällsmat. Blev min uppgift tydligen.


25.10.11

Sådär. Nu har ännu några dagar knallat på och jag gör inte så mycket mer än att längta bort. Imorgon ska jag ta en till spruta för förberedelsarna till att komma bort. Jag och lina har nu bestämt i stort sett vart vi ska åka i Thailand så nu är det bara att luta sig tillbaka och invänta avresan. Har även fixat och trixat med annat. Finemang. På lördag blir det Nause som förmodligen restan av Kholm ska på, ses där!

21.10.11

Kom hem inatt efter min resa till Polen med Lina och 11 andra personer. Vi hade hyrt en minibuss så första dagen åkte vi runt i Kraków och tittade på rester av ghettomuren, ett koncentrationsläger som det inte fanns knappt något kvar av sen gick vi även på Schindlers museum.

Dag två åkte vi till Auschwitz-Birkenau, vi blev guidade i både Auschwitz 1 och 2. Jag har ännu inte smält allt än. Tror det är för allt man fick se och höra är så sjukt overkligt och man kan inte förstå att detta verkligen hänt. Vi fick se en källare där det fanns små rum, alltså så små rum så man bara kan stå upp, där hade de ställt in fyra människor och där fick de stå en hel natt. För att komma in i det lilla rummet var man tvungen att krypa in så att vakterna skulle kunna slå och förnedra dem så mycket som möjligt. Vi fick även se den enda gaskammaren som fanns kvar eftersom tyskarna hann bomba sönder de andra. I 6 timmar gick vi runt, det var alltså så himla stort! När vi kom upp i tornet över dödens port så såg man knappt hela området. Så stort var det. Finns otroligt mycket att berätta om det här men istället säger jag ÅK DIT själv. Detta är något alla måste se.


16.10.11

Helgen är slut nu när jag bäddat ner mig och slagit på en film innan John ska komma på besök. Även den här helgen har varit kalas som de flesta helgerna på senaste tiden har varit. Jag var i Västerås med min bästis i fredags och vi brände lite kalorier på Blue Moon Bar. Udda folk var det men kul hade vi!

På onsdag åker jag till Polen för att kolla på Auschwitz, börjar bli nervös för vad jag kommer att få se. Vet redan nu att jag kommer bli berörd och hoppas att jag inte kommer må allt för dåligt efteråt. Men det här är något jag velat sett länge och känns som det är något alla borde se för att förstå att detta verkligen hänt och att det aldrig får hända igen. Intressant ska det iallafall bli. Nu ska jag återgå till min film.

08.10.11

Länge sen sist man var här inne och kikade. Lusten att skriva här har varit noll så har helt enkelt skitit i att blogga. :)

Sen sist har jag levt loppan och lekt med barnen, som vanligt vill säga. Var i Göteborg förra helgen, åt god mat, gick på Liseberg och testade Göteborgs uteliv. Första kvällen var det en timmes kö till alla klubbar så då tog vi spårvagnen hem och la oss istället. Haha. Andra kvällen dock skakade vi rumpa till riktig dunkadunka musik. Tror inte jag hörde en enda textslinga på hela kvällen. 

Den här helgen ska bli lugn. Jobbar både lördag och söndag. Igår hängde jag med Ludde, Sofia och Poffer och glodde på Idol. Fast hörde för det mesta inte för vi skrattade mest hela tiden. Ikväll blir det tre rättersmiddag med min älskade familj + Pontus och Roberth. Vi ska fira att mamma börjat på nya jobbet och att mina föräldrar har varit gifta i 27år! Nu ska jag fixa mig till jobbet. PUSS!

Älskar den här låten. Den gör mig glad!