fredag, 31 augusti

Sista veckan med alla tre kidsen hemma är nu slut. Tretton veckor har gått med alla tre hemma hela dagarna. Det har varit tufft, jag ska inte ljuga och jag har längtat till denna dag men nu med facit i hand så har det varit tretton riktigt roliga veckor. De två sista veckorna hade de inget camp överhuvudtaget så vi har åkt och gjort massa skoj. Idag tillexempel åkte vi till ett stort hus med massa skoj inuti, typ som buslandet. Det som ligger i Norrköping, heter det buslandet? Busfabriken kanske? Hur som helst. Alla tre, eller fyra, hade jättekul. Vi sprang runt och åkte alla rutschkanor och allt som erbjöds. Min lillkille är modig, han skulle minsann åka alla han med.
 
Nu ska jag bege mig till New york och där ska jag gå på electric zoo festival. En jättestor housefestival. Kommer bli gryyymt. Yey. Är långledig denna helg, måndag är en röd dag så då behövs inte jag. Oh, glömde nästan. Igår
var jag på en football match. Fatta inte så jättemycket men the eagles vann så det var ju kul! Haha. Bäst var när the eagles gjorde en touchdown, fyrverkerier och cheerlederna sprang ut och började dansa. Det kom även ut 4 killar med flaggor och sprang och vifta. Skratta lika mycket varje gång. Samtidigt spela de en sång som alla sjöng med i.
 
ä
 



söndag, 26 augusti

Igår så skulle jag och Flow ha en lugn hemmakväll men det blev middag och utgång istället. Hade hur kul som helst. Var den bästa utgången i USA helt klart. Skolan har börjat igen så alla studenter var tillbaka vilket gjorde att det var helt proppfullt på dansgolvet.
 
Träffade även en ny aupair i lördags och hon berättade att hon varit i New york och när hon gick på gatan så blev hon stoppad och tillsagd att hon inte fick gå på den gatan för de skulle spela in gossip girl. Hon skickade bilderna hon tog på skådespelarna och måste jag säga att jag skulle göra vad som helst för att få vara i hennes skor?!? Sofie, Julia, Matilda och Amanda förstår nog bäst utav alla varför...
 
När ord inte räcker till.. Hahah
 

fredag, 24 augusti

Det är fredagskväll och jag är hemma nerbäddad i sängen, klockan är tio... Inte okej. Haha. Är van vid att det är fart och fläng under helgerna så känns konstigt att ha absolut ingenting planerat. Men ändå skönt. Imorgon ska jag sova så länge jag kan. Bara för jag kan sova länge kommer jag förmodligen vakna vid åtta. Sen ska jag skypa med mamma och pappa. Japp, det är det som är bestämt.
 
Idag var en tuff dag med barnen. Min lillkille är sjuk, feber och så har han spytt ett antal gånger denna vecka. Min värdmamma är i Vegas och de andra ungarna börjar bli uttråkade nu när de inte har något camp eller skola. Det sjuka är att min äldsta börjar kindergarten detta år och han börjar nästa vecka, alltså inte veckan som kommer utan nästa. Började inte nyss sommaren?! Jag kommer så väl ihåg hur nervös jag var över att ha alla tre hemma i tre månader. Men nu är jag stressad inför hösten istället. Min lilltjej ska börja fem dagar i skolan nu istället för tre. Så nu är det jag och lillkillen hela dagarna långa. Vad ska vi hitta på? Har ju varit fullrulle i tre månader nu. Kommer vara jättekonstigt att hinna ha tid med tvätt, städ och orginisera allting.
 
Skypade med Amanda igår. Vi pratade om hur allting var hemma och efter det har jag bara känt ännu mera; vad glad jag är att jag är här!! Samma trams pågår där hemma och inget speciellt händer. Jag måste klura ut vad jag ska göra när mitt år är slut. Inte jag kan återvända till vardagen i Vingåker, även fast jag älskar Vingåker. Jag har min familj och mina fina vänner där som jag saknar så himla mycket. Men förmodligen kommer jag sluta upp där i vilket fall som helst men drömma och planera kan man alltid!
 
Och för er som är uppmärksamma, nu har jag varit här i 200 dagar! Var det inte förra veckan jag varit här i 100?
 

tisdag, 21 augusti

Just nu är allting så himla bra. Jag är så himla glad över vart jag befinner mig just nu och hur lycklig jag är med människorna som finns omkring mig. Det läskiga är när man är för glad och positiv så kommer allitd något dålig att hända. Eller är det dumt att tänka så? Livet är en bergochdalbana och det är bara att kämpa på när det blåser motvind helt enkelt.
 
Hittade en rolig grej på facebook, haha.
 
Levels of stress:
You pick up a hitchhiker, a beautiful girl. Suddenly she faints inside your car and you take her to hospital. Now that's stressful.
 
But at the hospital , they say she is pregnant & congratulate you that you are going to be a father. ..
.
You say that you are not the father, but the girl says you are. This is getting very stressful, So then...... you request a DNA test to prove that you are not the father. After the tests are completed, the doctor says that you are infertile, and probably have been since birth. You are extremely stressed but relieved. On your way back home, you think about your 3 kids at home. NOW THAT'S STRESS!!

måndag, 20 augusti

Klockan är åtta, jag ligger nyduschad i min pyjamas i sängen redo för att sova. Helgen var huuuuur bra som helst men alldeles för lite sömn. Vi började vår resa klockan 21:00 på fredagkvällen. Då åkte vi in till Philly och käkade middag ihop med Nadias pojkvän. Det var alltså jag, Jessica, Flowrence och Nadia. Tanken var att vi skulle stanna uppe till bussen åkte mot new york vid 2:40 men vid elva insåg vi att vi var alldeles för trötta så vi åkte hem till Emersons (Nadias pojkvän) fasters hus och sov en sväng. Vid två tiden på lördag morgon åkte vi mot buss stationen. Sen fick vi vänta i tre timmar i New york så vi traskade omkring i stort sätt ensamma på Times Square klockan 5 på morgonen. Var väldigt annorlunda för vanligtvis kan man knappt ta sig fram för det är så mycket folk. I vilket fall, klockan 8 så satt vi på bussen som skulle ta oss till vårat första stopp, 1000 island.
 
Det var som att vara i Sverige, Stockholmsskärgåd. Alla tyckte det var helt fantastiskt och tog hur mycket kort som helst men för mig och Jessica var det nästan om vardagsmat. Vet att många inte har en skärgård men har aldrig tänkt på hur sällsynt det faktiskt är. Efter båtturen i Skärgården åkte vi till hotellet. Vi hade då varit på en buss i 16 timmar ungefär. Klockan 5 på söndag morgon var det uppstigning för att bege oss till Niagra fallen. Tror detta är något av det vackraste jag sett. Det var sjukt coolt och så annorlunda. Vi åkte med en båt jättenära dem (kunde inte ta några kort då för det var som det spöregnade på båten) och det var sååå fint. Jag är så himla glad att jag tog chansen och såg detta. Efter två timmars häng vid Niagra fallen var det tillbaka till bussen och åka hem. Totalt så åkte vi buss 31 timmar denna resa. Jag tror jag sov 28 utav dem ;)
 
Det roligaste på turen var våran guide. Kines som var jättegullig men engelskan var inte toppen bra plus hon körde engelska 20 sek sen bytte till kinesiska sen tillbaka till engelska så det var inte det lättaste att hänga med. Sen var det vi och Indier och Kineser som inte kunde så bra engelska så det blev massa missförstånd om tider och vart vi skulle mötas. När vi åkte till Niagara fallen tillexempel så sa hon femhundraelva gånger "ät er lunch innan ni kommer på bussen". Tror ni inte ett par kommer på utan att äta lunch? Kul hade vi iallafall åt alla missförstånd.
 

måndag, 13 augusti

I skrivandes stund så ligger jag nyduschad och trött samtidigt som jag väntar på Nadia och Flowrence. De ska komma över så vi kan boka bussen till New york.
 
Igår blev det sent för mig som vanligtvis lägger mig runt 10-10:30 varje dag för att ha energi till jobbdagarna. Igår stängde jag ögonen vid 1 istället. Var nämligen ute på äventyr med Jessica och Tamara. Vi åkte tidigt på söndagen morgonen till Six flags - great adventure och kom hem sent. Six flags är ett jättestort nöjesfält, vi spenderade 11 timmar där men hann inte med allt. Det berodde även på att köerna var så långa. I den galnaste berg och dalbanan jag någonsin åkt väntade vi i 2 timmar, segt ja! Men det var en sjukt rolig dag i vilket fall som helst. Nu ska jag ladda mina batterier för den kommande veckan sen så åker jag till Niagara falls över en helg.
 
Idag blir min lillkille 18 månader, så stor han blivit! Min värdmamma berättade att han sagt mitt namn när jag gått ut genom dörren förra veckan. Hur gulligt är inte det?! De ord han sagt är typ mamma, pappa, anka, boll, sin brors namn och sen mitt namn. Min lilltjej sa även förra veckan till sin mamma att hon skulle sakna mig i helgen när de skulle iväg. Så söta!
 
Jag blev stucken av en geting i söndags i kön och mitt finger är jättesvullet, rött och gör ont, :(
 
I
 
 

fredag. 10 augusti

Ligger nerbäddad och redo för John Blund att komma på besök. Klockan har precis slagit tolv så nu är det egentligen 11 augusti. Men det är inte så viktigt. Ville bara kika in här och visa att jag lever och har det bra. Lycklig för att det är helg och nöjd med livet helt enkelt. Skypade med Sofia, inte hört hennes pipa på 6 månader men kändes som det var igår vi satt och pratade och det kändes precis som vanligt så kort och gott, vi vet vart vi har varandra vilket känns väldigt skönt. Efter min skypedejt så åkte jag till Fridays och käkade min vanliga rätt med Marina sen åkte vi och såg Ice age. Skrattade så att magen värkte. Den var jäääätterolig.
 
Imorgon ska jag skypa lite sen får vi se vad som sker. På söndag blir det förhoppningsvis six flags, ett stort
nöjesfält som ligger i New jersey. Kul! Nu ska jag slå på ett avsnitt utav SATC sen blir det dejt med kudden.
 
 

true story

Sometimes you have to be apart from people you love. But that doesn't mean you love them any less. Sometimes, it even makes you love them more.

tisdag, 7 augusti

Idag är det tisdag. Blev ingen måndags uppdatering som jag annars försöker göra. I helgen var jag i Baltimore i vilket fall. Fast bara på söndagen. Mötte upp Aurelia som jag var på aupair skolan ihop med och några andra tjejer. En jättekul och galet varm dag. Trodde vi alla skulle svimma där ett tag. Måste varit runt 35-40 och vi knatade runt i strålande sol i x antal timmar.
 
På lördagen så slappade jag och Jessica i mitt hus hela dagen. Var ensam hemma så bäst att passa på. Var min första slappdag här i USA. En dag där jag sov till elva och bara låg i sängen = slappdag. Sen på kvällen åkte vi till Nadia som fyllt 22. Det böjds på burgare och tårta, även öl och vin men lilla jag fick dricka läsk. Haha, älskar att vara 19 i detta land. Senare drog vi till Manuels hus där vi körde danstävling. Hur kul som helst! Ni vet när man dansar framför TVn. Alla dansade som galningar och jag skrattade så himla mycket att jag fick ont i magen.
 
Idag skypade jag med min saknade Sverigebästis. Hon låg i sin säng och det kändes som jag låg där mittemot henne. Hur många gånger har vi inte legat i den sängen och pratat i flera timmar? Haha, låter nästan snuskigt. Det jag ville säga var att det kändes som vi sågs på riktigt, nästan.. Sen efter det åkte jag och käkade glass med Jessica, Haley och hennes syster. Nu ska jag tänka på refrängen.
 

torsdag, 2 augusti

Det är redan augusti, jisses vad tiden springer iväg. Och det är snart helg. En helg där hela familjen är bortrest, ska bli skönt att ta en låååång sovmorgon på lördag utan att vakna upp till barnskrik vid sju. Ska till Baltimore på söndag så då blir det uppstigning vid sex. Ikväll ska jag in till West chester för att gå på en festival liknade grej med en drös aupairer. Kul. Haha, så himla gulligt. Nu kom min värdtjej in och ville prata lite. Hon har börjat göra det på senaste tiden. Igår kom hon in här och var ledsen för brosan slagit henne. Hoppar hejvilt in det här inlägget men hoppas ni hänger med.
 
Igår var inte en rolig dag, Sina åkte hem. Kommer sakna den tjejen!. :( Något som har varit bra denna vecka är att jag skypat med Sofie och Cecilia. Var allt för länge sedan detta skedde. Skönt att få höra deras röster igen. Skulle skypat med Sofia ikväll men det hände aldrig. Nu måste jag hoppa in i duschen sen bege mig ut.