helgen

Tiden går sjukt fort. Imorgon är det måndag. Jag längtade till helgen och nu är den redan slut. I fredags va jag hos Sofia M. Riktigt trevligt och mysigt. Skönt att bara ta det lungt. På lördagen stod jobb på schemat och på kvällen "after work" hemma hos Sofia R. Var en jättetrevlig kväll så hoppas att det blir fler gånger. Söndagen skulle jag tillbringa med Jonathan men istället fick jag jobba. Fast det är inte fy skam det heller. Var dock väldigt segt eftersom det inte var så gott om kunder denna söndag.

Om tre dagar drar vi till Kos :D :D

sommaren 10

Denna sommar är nu över. Eller sommarlovet är det iallafall. Mitt allra sista sommarlov. De närmaste sommrarna kommer man inte ha någon semester eller lov över huvudtaget förmodligen. Inte för den här sommaren har varit utan jobb men de kommande åren blir det nog betydligt mer jobbande. Förhoppningsvis, vill kunna flytta till ett eget ställe så snabbt som möjligt. Vart och vad man gör får dock visa sig. Jag hoppas på att min dröm och planer blir sanna, men det återstår att se hur det blir med det. Den här sommaren har varit grym i vilket fall. Avslutar den med att åka med fyra snygga vänner till Kos. I söndags hade Factory outlet Kickoff för hösten. Det var riktigt roligt och en väldigt annorlunda kväll. Tycker synd om de som ska ha dräkterna efter oss så som alla dansade i det varma rummet. Haha. Nu ska jag käka lite krubb sen dra mig ner och jobba 17-20.


9 augusti

Känner att jag måste ta och lugna ner mig. Börjar bli alldeles för beroende av två saker. Sex and the city och the sims. Haha. Drömmer drömmar om det vill titta/spela hela tiden. Känns som när jag var liten och var världens datanörd som spelade dator hela tiden. Bäst att försöka sluta innan det är försent. Haha. Skyller allt detta på Lovisa som fått mig att börja titta och som pratat om sims så jag började spela det igen. Imorgon bär det av till Ullared. Nu ska jag spela Sims. Hehe

7 augusti

Gårkvällen var trevlig och bra. Slutade lite tidigare än väntat dock. Var inte så sugen på att festa vidare med ketchup och öl på klänningen och i håret. Och nej, det va inte jag som spillde på mig själv. Julias mamma var snäll och hämtade oss och när jag kom hem så somnade jag på stört. Idag har jag segat runt, spelat sims och bara tagit det lugnt. Skönt att vara ledig. Är ensam hela kvällen och natten idag, lite läskigt och framförallt tråkigt. Menmen vad gör man när vännerna är upptagna och pojkvännen i Amsterdam? :)

if I never knew you

Idag var det en bra dag. Jag har tjänat lite pengar, var dock en trött liten Johanna som knatade runt på jobbet. Jag har träffat min braiga vän Sofie som jag saknat. Jag har träffat min släkt som är bäst, många skratt på bara en timme. Jag ligger och asgarvar för mig själv när jag kom på att jag och Julia var helt körda i huvudet när vi var små. Okej vi är det fortfarande men vi håller inte på och gungar. HAHAHA. (ingen fattar förutom julia). Nu ska jag sova och slippa känna att väckarklockan kommer väcka mig. Skönt! Efter 16 dagars slit så är jag leeedig. Just nu är livet bra.

dancehall queen

Sommarlovet tickar på. Endast två veckor kvar. Lite smått panik. Den här sommaren har gått alldeles för fort. Jobbar och står i så dagarna går som raketer. Haha. Jag jobbar min 15de dag i rad i dag. På onsdag är jag ledig. OM det ska bli skönt! Igår kväll så åkte jag in till stan med Lovisa. Blev Snabba Cash och mys med henne och Sofia. Filmen var inte så bra som jag trott. Fast jag har aldrig gillat svenska filmer. Blev en riktig tjejkväll igår iallafall. Glass och sex and the city. Perfekt.