hejhopp

Sitter just nu på min nya pärla. Blev en PC för mac är så förbannat dyrt. Lägger pengarna på något annat i stället. Är sugen på en Iphone 4 men köpte ju precis min skittelefon så det suger ju lite. Dock tappar jag min telefon typ 5 gånger per dag så jag och Iphone kanske inte passar så bra ihop? Lilla tegelsten jag har nu tål ju allt typ. La nyss in en massa studentbilder på pärlan så ska fixa till ett studentalbum på fb. Så ni som inte är mina vänner där får ju inte njuta av dessa.

Drar till norrköpingen för en utgång strax. Och på måndag drar jag till bulgarien, inte helt fel. Firar midsommar där helt enkelt. Levern kommer må skit efter all alkohol men kör på man lever bara en gång just nu så what the fuck. Susanne på gymmet tyckte jag skulle ta det lungt men lungt kan jag ta det senare. Kul har jag och det är huvudsaken.

Studenten

Lördagen den 11 juni kommer garanterat vara en svår nöt att knäcka. Jag har aldrig mått så bra i hela mitt liv. Fullfräs från klockan sex på morgonen till klockan tjugo i fyra morgonen efter. Under dessa, vad blir det, 22? timmarna mådde jag så sjukt bra. Champange frukosten var trevlig, stadsparken va lite segt men jag fick ett stipendium för bra studier i mitt program, sen blev det massa kramar med släkten. Efter det öste vi sönder på flaket som var bland det roligaste jag gjort. Hem på studentskiva, öppna paket och sova en stund. Välbehövligt. In till katrineholm igen för lite klassfest och sedan safiren som var grymt!! Jag och sofie gick loss på dansgolvet tillsammans med resten av katrineholm. De som inte var där lär ångra sig för tror aldrig det varit sådant drag på safiren som det var i lördags. Jag hatar att studenten är över för det här har varit den bästa tiden i mitt liv. Kommer sakna mig klass också. Lägger upp lite bilder imorgon ;)

uppdatering

hinner inte med bloggen. är för upptagen med att leva livet. hörs efter den 11 juni. usch, får ont i magen av att tänka på att allt är slut på lördag. men nej, nu är det fullt ös medvetslös.