#

Jag skulle kunna slå ner någon just nu, är riiiiktigt sur! Satt och skrev på min svenska grej och blev väldigt nöjd över vad jag skrivit. Jag SPARAR och ska sedan skicka det till min lärare då finns inte den j*vla länken utan då har jag gjort nått fel när jag från början öppnade filen på min hotmail! Det här innebär att jag måste göra om hela skiten, jag hatar datorer!

Ska försöka lugna ner mig sen är det väl bara att börja om! Ska även försöka få tag i Sofie så vi kan bestämma fredagkväll.

rhodos 09

Underbart!
En vecka till hade verkligen inte suttit fel!

 


090905

Kom nyss hem och nu hamnade jag här. Skulle behöva packa med tanke på att jag åker i natt? Shit, jag har inte ens resefeber än, trodde faktiskt jag skulle ha det..

Veckan har gått väldigt fort, kanske är för man är i skolan hela dagarna och när man kommer hem så pluggar man och sen sover? Men då borde väl dagarna gå saktare? Hmm, tåls att tänka på!

Ska försöka ta mig i kragen och börja packa nu, vill inte glömma något viktigt, typ bikinin?! Skulle inte förvåna mig om jag glömde den, typiskt mig. Vi ses om en vecka för nu drar jag och mina två systrar till Greeeekland!