studentveckor

nu drar allt igång på riktigt. ska strax dra till djulö med mina klasskamrater som jag har blivit väldigt förtjust i på senaste tiden och det gör faktiskt lite ont i hjärtat att vi snart ska skiljas. fick reda på lite betyg idag, OM jag är glad. kan stå där glad som bara den på studenten iallafall. och jag är nöjd, det är huvudsaken. måste bara säga detta igen, fan vad jag är nöjd med livet. världens bästa familj och vänner har jag. nu ska jag dra på mig studentmössan och dra.



PEEEAAACE

28 maj 2011

Far åt skogen vilken otroligt mega kul kväll jag hade igår. Skrattade mig genom hela kvällen, dansa gjorde jag med. Shottade med barndomsvännen och dansade lite till. Sitter just nu ny duschad och ska snart bege mig in till Stephanie. Juste, onsdags kvällen var också sjuuuukt kul. Ooh, jag vill inte ta studenten om två veckor allt kan få fortsätta så här ett bra tag till. Måste även tillägga att min klass är förjävla bra.

24 maj 2011

Mätt och nöjd med livet kryper jag ner i min säng. Ju fortare jag somnar blir det onsdag och då blire galej. Likaså torsdag, mösspåtagning!! och fredag ska detta självklart firas. Livet är braaaaaa.


23 maj 2011

Var på studiebesök idag, var ute på Brene och kollade på grisarna. Jag tycker dom är söta men det tror jag inte de andra tyckte. Sitter för tillfället och glor på BB och ska snart beta av de sista uppgifterna. Ska bli skönt att bli av med det men framför allt höra alla andras gnäll om hur mycket plugg de har. Visst jag gnäller med men blir lite smått irriterad när folk kör på attityden "jag har mycket svårare och jobbigare än dig". Fan alla pluggar som dårar nu. Nej vad surt det blev här nu! Haha. Nu blir det krubb och lite vilning inför festligheterna som kommer denna vecka.


19 maj 2011

Blev en onsdags utgång igår. Det var väldigt kul faktiskt. Är ganska kul att alla tycker så olika, när jag har tråkigt har någon har haft jättekul och viceversan. Kom i säng runt halv fem sen upp vid nio och iväg till skolan. Skaplig pluggis. Men var skönt för då fick man allt klart. Imorgon blir det att fira lovisa sen till Harry igen. Blir många besök där. Nu ska jag käka, dra på en film och sen dö i sängen.


16 maj 2011

Kom nyss hem från skolan. Blev en kortis dag idag. Ska inte klaga, var väldigt trött och nu hinner jag plugga så det står härliga till. Ska försöka få klart min rapport sen så kommer Emelie och Julia och då ska vi göra klart årsredovisningen, redovsningen, bokföringen, resultatrapporten och balansräkningen. Woho. Detta klarar vi. På fredag ska allt vara klart. Utöver det har jag lite mer uppgifter att ta tag i. Bara att börja. Studentkalandern är nu uppe och det är mycket fest sista veckorna så bara att kämpa tills dess sen fira att 13 år i skolan är slut. Känns så sjukt och
läskigt men samtidigt så himla kul.


15 maj 2011

Såg nu att mitt inlägg i fredags aldrig kom fram. Kneeepigt. Stod ändå inget viktigt så gjorde inte väldans mycket. Sitter just nu och pluggar. Ska fortsätta medans jag har tempot uppe. Hejaheja. På fredag ska allt vara klart. Shiieeet. Var nere på outleten och shoppade lite nyss. En klänning och en skjorta blev det, ska ner och handla en till klänning i veckan förhoppningsvis. Tjiiing.


I wanna dance the night away

Sådär. Nu har jag bestämt mig för att ställa klockan på åtta imorgon istället för tio. Eller nej, nu överdrev jag. Nio. Då ska jag plugga fram tills bussen går. Lika bra att ta vara på tiden så man kan njuta av kvällarna istället.


<3
bäääst

12 maj 2011

Jag får panik och tänker nu måste jag plugga. Om en vecka måste allt vara klart. Slår på datorn men istället för att plugga kollar jag på facebook, lite bloggar eller kollar på lite avsnitt från big brother. Blir ännu mer stressad och tänker nu SKA jag plugga. Men jag kanske behöver nått att äta till... Så sitter jag och äter och tittar på TV. Ibland älskar jag min ambitiösa sida. Engelska nationella idag gick ju pip rakt åt skogen. Kommer va glad om jag fick fem rätt. Nu ska jag plugga, eller nej vem försöker jag lura.

11 maj 2011

Som jag nämde hade jag ont i halsen och japp dagen efter vaknar jag med feber. Ska ner till vårdcentralen och kolla om det är halsfluss. Jag som var sugen på utgång ikväll. Hoppas på att mina vänner vill följa med ut på fredag också om jag är piggare då. Nu orkar jag inte skriva mer.

9 maj 2011

Slängde nyss i mig lite käk så är riktigt mätt. Har bara ätit frukost idag eftersom jag direkt efter skolan åkte ner till Myrstacken där jag ska vara varje tisdag för att få ihop lite barntimmar. Jag var alltså skapligt hungrig när jag kom hem!

Sen sist då. Jag har varit på bal. Det var verkligen jättekul fast hade trott att det skulle bjuda på lite mer faktiskt. Hade roligtast innan och påväg dit. Haha, så det var ju bra :) Nu ska jag iväg och träna, eller kanske. Min hals gör oooont.

6 maj 2011

Hade nationella idag. Gick helt okej. Ibland var det lite svårt att komma på vad jag skulle skriva men är lite trött i bollen så är ju förståligt. Fia vill ut ikväll, jag försöker va duktig och tänka på morgondagen. Ska vara uppe vid åtta för att börja fixa lite inför balen. Fixa frippan och sminka sig kan ta lite tid så vill inte stressa. Tror dock det blir en mysis kväll med tre fina tjejer. Som jag vet om ska vad med. Kan ju sitta mer fina tjejer där när jag väl anländer. Återstår att se.

2 maj 2011

Känner mig duktig. Har bestämt mig för att göra klart några uppgifter som ska vara klara den 20 maj. Det kommer va jobbigt nu att veta att jag kan vänta men jag vill hellre sitta med det nu än 3 veckor innan studenten. Det värsta är att jag kommer sitta den 19 maj med allt men försöka kan man ju alltid.


Var en sväng till Örebro, Marieberg idag för att kika lite i affärer. Fick med mig ett senilsnöre eller vad tusan det heter, 49 riksdaler. Nöjd. Hittade inget annat vilket är duktigt för att vara jag. Eller dåligt kanske? Nej idag var det bra för då spara jag lite slantar eftersom jag har en förmåga att äta väldigt mycket ute. Men det är ju så gooott.


1 maj 2011

Valborg. Stressande och planerande. Blev inte alls som jag planerat i slutändan. Grillning hemma hos Sofie, lite häng hemma hos Cecilia med roliga människor. Bussen in till stan och svänga loss på Harrys med bra vänner! Så såg min kväll ut. Otaggad som jag var blev kvällen riktigt bra. Nu är jag väldigt trött och en smula bakis. Så det ska va antar jag. Förstår inte hur jag kommer orka student tiden som förmodligen (förhoppningsvis kommer dra igång nu med fester på fester. Jag lovar att jag kommer bli sjuk. Men det tar vi då! Nu ska jag käka kladdkaka.