det där skrattet...

På fredags natten när jag kom tillbaka till tältet hade tjejerna raggat upp ett gäng med killar. Jag sa god natt och la mig för att sova bredvid Ivana som redan hade somnat, jag förstår inte hur för det fick verkligen inte!? Ja, du kanske förstår varför!!



Sen Sofies kommentar som ni hör även i detta youtube klipp som hon gärna upprepade.
"Vilka sköna grabs" "Gud vilka härliga grabs" om och om igen.. Herregud!

P&L 09

Då var man hemma efter fyra galet roliga, varma dagar i Borlänge. I natt lyckades jag sova 16 timmar, det var skapligt välbehövligt eftersom jag endast sovit sammanlagt 6 timmar under hela den här resan. Det är nog ganska mycket om man jämför mot andra.

Klockan 05:44 gick tåget från Vingåker på torsdagmorgonen, vid tio var vi framme! Det var sjukt långt till campingen så det tog sin lilla tid att komma dit pågrund av all packing och att det var galet varmt! När vi kom fram hittade vi en tält plats i skuggan vilket visade sig vara väldigt skönt eftersom alla dagara skulle temperaturen ligga på 30 grader ungefär. Jag såg nästan alla band jag bestämt mig för att se, men det var jättelångt att gå från campingen till festivalområdet så mina ben sa nej genom att bli svullna och göra jävligt ont. Jag fick iallafall se, Mando Diao, Mötley Crüe, Håkan Hellström, Lars Winnerbäck, The Sounds, Johnossi, alla dessa var galet bra! Ska försöka få tag i lite bilder från alla tjejer som var med, för många fula kort blev det, det kan jag lova! :D

(#)

Dom två senaste dagarna har tillbringats på min gård uppe på studsmattan eftersom altanen inte är så användbar för tillfället. Bara massa grus, men förhoppningsvis är den klar tills jag kommer hem! Skönt att slippa det svarta golvet som brände en när man gick på det. Har även lyckats bränna mig på hela ryggen, icke skönt!

Nu ska jag kila in till rummet, packa det sista, åka och lämna lite grejer hemma hos Lovisa och sen ska jag sova så det ÄNTLIGEN kan bli torsdag för då drar vi till BORLÄÄÄNGE!

vad tänkte vi?

Vad tänkte vi egentligen?! Torsdag, TORSDAG!? Jag kommer bli helt galen här hemma, jag vill åka nu, nu, nu! Ja, ni som inte fattar så snackar jag om P&L. Varför åker vi inte i morgon istället, kommer vanka av och an dom här två dagarna som är kvar. Kommer inte bli roligt! Är så sjuuuukt sugen på att dra upp till Borlänge och ha galet kul!

bilder från helgen


sofie och jag


elin


cecilia



johanna, julia & elin.
johanna säger; du måste ta hela elin!!

det här går galet segt så jag ger upp! Några bilder blev det i alla fall!

midsommardagen

Midsommardagen blev precis som förra året, roligare än midsommarafton! Det här året berodde det helt och hållet på folket. Inte för att jag kände flera på midsommardagen utan att det helt enkelt var fler äldre än yngre som det var på midsommarafton. Kvällen började här hemma, vi käkade pizza och satt och snackade. Vid ungefär elva drog vi till Kullen där det var redan helt smockat på dansgolvet. Tror hälften av tiden jag var på dansgolvet dansade jag inte utan slogs och knuffades. Kände mig ganska elak ibland men vatusan, äckliga killar orkar man inte med helt enkelt. Ska försöka få Sofie att skicka lite bilder som jag kan lägga in, återstår att se om det blir så!

på't igen!

Nehep, togs inga bilder igår. Eller jo, endast ego bilder från Sofies sida och jag är snäll och besparar er från den upplevelsen. Ikväll är det på´t igen, och nu hoppas jag regnet håller sig borta eftersom det inte finns något tak där kvällen ska tillbringas. Yes, brevensbruk idag igen! Ska hoppa in i duschen innan tjejerna kommer. Vi håller oss i Vingåker och fixar skjuts enda fram sen, vem orkar gå från Högsjö egentligen? Det gjorde vi förra året och jag var helt sönderbiten av alla mygg. Nej, det skippar vi i år!

MIDSOMMAR

Idag är det midsommar, så vad händer? Jag ska i alla fall till kullen, vad mer finns det att göra egentligen? Bilder kommer förhoppningsvis, eller nej, jag SKA lägga in bilder från kvällens festligheter. Än så länge ser vädret bra ut så vi håller tummarna för att det håller i sig! Nu ska jag hoppa in i duschen och börja fixa och trixa inför ikväll!

090617

Amanda ringde mig i måndags och ville att jag skulle komma ner till henne för hon hade köpt en sak till mig. Kastade mig iväg för jag förstod nästan vad hon köpt, och ja som jag trodde hade hon köpt ett par shorts till mig. De hon tjatat att jag skulle köpa för hon tyckte dom var så fina. Nu tog hon sakerna i egna händer helt enkelt! Dock var dom liiiiite tajta i midjan så fick traska ner idag för att byta till en storlek större vilket gjorde att de blev stora i låren. Men vafan, tog dom ändå! Amanda betalade så. Jag, Sofie och Julia knallade sedan upp till Joan's där jag smockade i mig lite glass.

Nu börjar det kännas lite som sommarlov i alla fall när det blev bra väder! Nu är typ allt klappat och klart för både midsommar och p&l, shiiiet vad jag längtar! 7 dagar kvaaaar :D:D

090615

Sommarlovets första dag skulle börja med att jag, Sofie och Elin skulle sitta uppe hela kvällen, käka pizza och snacka massa skit. Det hela slutade med att jag, Elin och Julia, som dök upp lite senare, somnade i en liten hög på madrasserna vi dragit fram. Jag sov väldigt bra fast vi låg så trångt så nu kommer jag orka gå på introduktionsdagen på slottet som är imorgon. Vi hann planera lite inför midsommar helgen också, hoppas bara allt går i lås!

Bara 10 dagar kvar till P&L!

för jag har sommarlooooov

Som jag har längtat och nu är det äntligen här, sommarlovet!
Gårdagen började med att vi skulle tåga med alla studenter till stadsparken men först skulle klassen samlas, äta tårta, få betyg och så vidare. Det var skapligt jobbigt att stå och titta i stadsparken eftersom man sjönk i det blöta gräset, stolen jag satt på var helt nertryckt i marken när jag skulle lyfta bort den. Efter det var klart i parken gick vi och tog oss varsin hamburgare för att orka stå och titta på alla studenter som åkte runt, runt, runt.

Kvällen blev bra, började hemma hos Lovisa och senare drog vi in till stan! Nu ska jag njuta för jag har sommarloooooov!


irriterad..

Det är sjukt vad irriterad jag kan bli ibland. Är irriterad på allt och alla, sommarlovet är verkligen behövligt. Behöver komma bort från skolan och allt som tillhör skiten. Var meningen att jag skulle dra till stan idag med vännerna, men nej tydligen inte. Alla blev plötsligt väldigt tråkiga och ville hellre sitta hemma. Vädret är verkligen inte det bästa heller, det är Juni då ska det vara sol, punkt slut! Nu ska jag i alla fall fixa i ordning lite käk sen dra till Sofie, hon får göra mig på bättre humör!

090611

Igår åkte jag och Julia ut och tittade på Vidåkers bal. Vädret var inte på topp och jag frös. Tyckte synd om tjejerna som endast hade en klänning medan jag hade två tröjor och en jacka. Idag är det friluftsdag, den skippade jag och tog mig en sovmorgon istället. Kändes lite konstigt att min syster var inne på min friluftsdag när inte jag var det. Tur att en i familjen i alla fall är hurtig. Ska försöka få tag i Sofie nu och ta tag i den här dan!

Tänkte lägga upp en bild på Sofie, eller två rättare sagt.
Men insåg att hon skulle slå mig, riktigt hårt, så det får bli en annan gång!
Haha :D

4 dagar kvar

"Som när döden kommer och knackar på, vad ska man bjuda honom på? Gillar han nötter?"
Den lilla enkla meningen fick mig att garva en stund, nu när jag tänker efter skrattar jag lite åt mig själv. Fy tusan vad kass humor jag har!

Idag hade vi prov, en timme innan provet började hade jag inte en aning om vad det skulle handla om. Så jag kollade snabbt genom boken, försökte få lite hjälp av Julia. Det hela slutade med att jag låg med huvudet på bänken och försökte sova. Provet gick inte bra som du säkert förstår, svarade på hälften av frågorna och när jag väl svarade så kluddrade jag bara ner något skit. Hoppas Roland har lika dålig humor som jag får då kommer han garva när han rättar mitt prov!



Family guy

Är det serien som är sjukt bra eller är det jag som har dålig humor? I vilket fall som helst så skrattar jag alltid jätte mycket när jag ser family guy. ;D haha!

Fast utan Stewie skulle det nog inte vara lika roligt.

090607

Idag är det söndag, vilket brukar innebära att jag sitter och tjurar över att en ny vecka börjar och det är dags för skola igen. Men nu längtar jag faktiskt, för den här veckan är den absolut sista innan sommarlovet! Det här sommarlovet är så galet efterlängtat, har inte längtat så här mycket till sommarlovet som jag gör nu! Eller jo, det har jag säkert. Men den här sommaren ska bli så jäkla kul. Har världens bästa vänner som jag redan gjort upp massa planer med. Ujujuj vad kul vi ska ha!

Helgen har varit bra, inte överdrivet roligt men som sagt var, med bra vänner så kan det inte annat än bli bra! Plus att det där riktigt roliga får gärna komma nästa helg, förmodligen blir det så också!

090604

Inte allt för kul att jag missade Stockholm. Jag hade till och med fått mamma att köpa chips och coola till mig, en youghurt hade jag till och med fått med mig. Ja, jag måste äta youghurt när jag äter pencellin annars får jag sjukt ont i magen. Men när jag vaknade i morse så mådde jag inte så bra som jag tänkt att jag skulle må. Så tänkte att det var bättre att strunta i  att följa med och försöka bli frisk i stället. Så jag sov i stället, till halv tolv för att vara exakt! Det var inte helt fel det heller. Ska snart börja plugga till provet vi har imorgon för imorgon har jag tänkt att knata till skolan, vill inte missa sista provet i kursen innan skolan tar slut. För när ska man göra om det, finns ingen tid?!

Tur att jag har Sofie i alla fall.
Tror vi ska åka till Norrköping nästa vecka så då får jag handla då! :)

Sjuuuk

I söndags umgicks jag med Elin och Sofie. Började helt plötsligt få ont i halsen och blev jätte yr. Jag tänkte att jag kanske druckit för lite. Senare på kvällen har jag 38 graders feber och jätte ont i halsen att jag kan äta någonting. Vaknar på måndagen och mår så sjukt dåligt, har inte lyckats sova någonting på natten för ena stunden är det sjukt varmt och andra ligger jag och skakar för jag fryser så mycket. Kollar om febern stigit, och jepp, nästan 40 graders feber.

Har fått pencelin nu så nu ska jag bli frisk till torsdag! För då ska jag till Stockholm, tänker inte missa det. Helgen får heller inte gå till spillor. Usch, jag hatar att vara sjuk! :( :(