27.09.11

Åkte ner till VC idag och tog en spruta. Usch, hatar det. Det gör inte särskilt ont men jag är sjukt rädd för stick i fingret, blodprov och sprutor. Jobbigt! Den var iallafall för Hepatip B och den kosta mig skjortan. Två till ska tas, jag kommer alltså bli rånad två gånger till. Jag skrev till Sofie att jag blivit rånad, två sekunder senare ringer hon upp och undrar vad som hänt. Hehe, riktigt så allvarligt var det ju inte. Delar med mig utav en bild där det syns att jag har ganska mycket kring halsen. Alla bilder på flaket står jag med tre champange flaskor, en nappflaska och ett förkläde. Inte så fint. Sista bilderna står jag bara med förklädet. Haha


26.09.11

Jag älskar att planera och ha saker att se fram emot. Fast när Lina började kolla på en weekend till London var jag tvungen att göra henne besviken och säga nej. När ska vi ha tid med det lixom? Helgen som varit har jag dock inte gjort ett smack på. Eller jo jag har jobbat och umgåtts med vänner men utöver det har jag mest chillat. Kommande helg ska jag ju till Götet så kände att jag ville ta det lugnt i helgen.

Det här kan nog vara bland de bästa människorna som finns på denna lilla runda jord. Iallafall i mina ögon och det är ju tur för mig eftersom jag fått växa upp med dessa vid min sida. Sofie tror jag att jag känt sen jag låg i mammas mage. Något jag inte visste om förens vi glodde på en film som var från vi var små när Sofie ligger i vaggan och plötsligt dyker mamma upp höggravid.


24.09.11

Jobb idag, lönehelg, en man kort. Jag är trött nu. Är glad att jag inte jobbar imorgon.
Plankstek, pina colada och snart kommer Lina. Kan nog bli en ganska bra lördagkväll!


21.09.11

Mitt humör är på topp mestadels utav tiden nu för tiden. Jag umgås endast med folk jag tycker om och jag gör saker som gör mig glad. Som igår tillexempel så bokade jag och Lina en resa till Thailand i en månad. Inte helt fel. Som jag nämnt tidagare så ska vi även besöka Götet och Polen innan detta sker. Igår var det en månad kvar till Polen och idag är det två månader kvar till Thailand. Kommer alltså fira min födelsedag hemifrån. Funderar på att fira mig i förskott iaf, hehe.

I helgen ska jag endast ta det lungt och agera fyllechafför. Lite jobb på det och umgås med fina vänner så kommer denna helg bli tip top! Laddar inför nästa helg istället.


två utav de personerna som betyder allra mest i sin allra finaste form!


18.09.11

Hemma i Vingåker igen efter vår tripp till Västerås. Är helt slut för tillfället så ska snart krypa ner i min sköna säng och sova. Måste bara säga att jag hade en sån sjukt bra, rolig och knäpp kväll. Kvällen började vid fem och slutade runt fyra 11 timmar senare. De där 11 timmarna skrattade jag mest hela tiden. Dagen idag har också bestått utav skratt, kanske ännu mer skratt för man kan skratta åt allt som hände. Bra det där. Nu ska jag glo på Idol sen väntar som sagt var sängen. Längtar tills jag och Lina åker till Göteborg och gör den staden osäker. Som jag sa till Sofie förut. Om jag skulle dö nu skulle jag dö lycklig. Livet är helt sjukt bra helt enkelt!

15.09.11

Idag är det den 15e. Som alltid betyder det glädjeskutt på mitt lönekonto. Älskade 15e, kan det inte vara det varje vecka lixom. Eller den 25e. Skulle ju inte va fyskam. Men sådan tur har man ju inte.

Idag fick jag frågan om jag var mamma till ett utav barnen på dagis. Hmmm. Och idag innan jag skulle åka hem fick jag två bamsekramar utav världens finaste treåringar. Åh. Mamma blir nog snart galen på mig för det enda jag pratar om är vad jag gjort på dagis. Haha. 


14.09.11

På fredag ska jag och min resekamrat, även kallad Lina boka en tripp till Göteborg. Medan vi var i Turkiet bokade även en resa till Polen. Om ni inte förstått det så gillar vi ganska mycket att resa. Försöker just nu övertala henne för lite skoj i November. Får se hur det går. Ska strax gör mig lite frukost sen dra mig ner till alla undebara ungar nere på dagis. Hejpa!

11.09.11

Vad hände med min lugna lördag? Jag skulle vara med min syster och hennes vänner sedan lägga mig och vara utvilad till jobbet dagen efter. Gick väl sådär. Kul som attan var det iallafall. Stod och dansade någon slags grottdans med Pontus vid tolvsnåret. Tog shottar som gjorde att det sved enda in öronen och sjöng xantal snapsvisor. God mat och god paj fick man i sig också. En bra kväll helt enkelt.


10.09.11

Gick till frissan igår, även kallad syster, och klippte av en hel del hår. Var ganska så trött på mitt slitiga tunna svall så bestämde mig för att bli av med skiten. Det konstiga är att endast två av mina vänner såg denna förändring. Gårkvällen bjöd på många skratt men nu tar jag en paus från Harry på ett bra tag, igen. Ikväll blir det grillkväll hos Thuresson med några. Nu ska jag ta guldklimpen till jobbet.


07.09.11

Är slut som människa idag. Har varit det sen i måndags kväll då vi kom hem från Turkiet. Biverkningarna av lite sömn och mycket kul är nog just trötthet. Har även dragit på mig en förkylning så hostar mig mest genom nätterna. Inte kul.

Alanya, Turkiet då. Hur härligt som helst. Sol och 35 grader varje dag. Bra vänner och god mat + alkohol på det. Kan ju inte sluta dåligt. Ett stort fet minus går dock till att de var lågsäsong vilket innebar att det kryllade av turkar på de flesta av barerna, vi kan väl säga att de inte var blyga för fem öre. Mer detaljerat än så här blir det inte! Jag har självklart inte tagit ett endaste kort så har nada att visa här. Undra varför jag ens har en kamera?

Imorgon ska jag till dagis igen och leka med alla söta barn sen blir det in till Katrineholm för att fira Amandas Roberth som fyller år.