världens bästa

Kvällen slutade tidigt idag. Alla var trötta så vi käkade, pratade, käkade lite till sen åkte alla hem. Fast jag hade trevligt så får hoppas att de andra också hade det. Jag blev även liten ledsen när vi började prata om att alla vänner försvinner åt spridda håll i världen. Tur att man vet att man har några vänner som man alltid kommer ha kontakten med fast man sitter tusentals mil ifrån varandra. Det är äkta vännskap det!

Den 6e februari åker jag alltså för att bosätta mig i staterna för ett år. Spännande. Och på måndag åker jag till Thailand. Woho. Ses och hörs efter jag kommit hem! Ska ägna dagen imorgon åt att packa och fixa.

I have died everyday waiting for youUnderbart fin låt. Lyssna. Sen att den spelas i Breaking Dawn gör ju bara saken bättre. Vet dock inte när den spelas men ikväll får jag svaret. Puss

16.11.11

Herremingud vad jag har mycket att fixa och ordna innan Thailand. Tur att min pappa är van med att hantera papper så får lite stöd från honom med det. Sen att jag inte ens börjat tänka på packingen till Thailand känns ju sådär eftersom jag är borta fre-lördag. Sen söndag vill jag umgås med min familj eftersom hela är hemma då. Till och med Amanda. Meeeen, det ordnar sig. Ska ner till apoteket och köpa resorb och sånt bra att ha grejer om man blir dålig där nere. Just för tillfället ligger jag och lyssnar på gamla låtar som för mina tankar låååångt bak i tiden. Har även tittat på True Blood s1 de här två senaste dagarna, den var alltså bra men jag trodde den skulle vara bättre faktiskt. Nog babblat, nu ska jag borsta gaddarna och slå på en bra film.

 En favorit som jag återfunnit ikväll.


14.11.11

En vecka kvar tills jag är i Thailand. Känns helt sjukt. Har inte tänkt på det överhuvudtaget de sista veckorna. Har surrat en massa annat i min lilla skalle istället. Ska bli skönt och välbehövligt att komma bort. Det här är första veckan sen studenten som jag är HELT ledig. Eller nej okej jag ljög, jobbar på lördag. Jag är redan uttråkad. Yey! Ska nog komma på något sätt att underhålla mig! Nu ska en trött men ytterst glad tjej säga godnatt!


så många frågor utan svar

Ridturen idag gick alla tiders. Ömmar lite i kroppen nu men det gör igenting. Om några minuter kommer Ellen och Sofia hit då ska vi ha filmmys. Passar mig utmärkt då jag är tröttis. Förstår inte varför, lägger mig ybertidigt (fråga sofie). Borde vara pigg som en nötkärna! Kanske sover för mycket?

Förstår inte varför man aldrig kan tro på sig själv. Jag har iallafall väldigt svårt för det, att tro att jag verkligen kan göra något och att jag till och med kan vara duktig på vissa saker. Jag måste börja tro på mig själv för jag har ännu en gång bevisat att jag faktiskt kan om jag vill! Känns förjävla bra faktiskt! 

En bild från en sjukt rolig dag. Bäst var definitivt förfesten och limon dit. Haha


06.11.11

Hej och hå vad det går. Nu är det endast två veckor kvar till Thailand, och en dag om man ska vara helt korrekt. Helgen har bjudit på nada. Jobbilijobbat och sovit. Onsdag-Fredag spenderades nämligen i Västerås där det hände mer grejer. Är nog därför jag var så tröttis i helgen. Är helt slut nu med så ska nog tacka för mig snart. Kanske är för all min nervositet som jag burit på hela veckan nu släppt? Fast nu börjar istället en annan nervositet smyga sig på. Blir ju helt matt utav allt. Haha. Imorgon ska jag ut och rida med min vän Sofia sen på fredag ska jag firas av min släkt och familj. Vankas redan utgång både fredag och lördag den kommande helgen. Japp, här planerar man i tid!


01.11.11

Dagen började kalas bra och har väl haft den stilen hela dagen tills nu ikväll. Jag har varit på dagis med mina älskade ungar. Eller nej de är inte mina men ni förstår nog ändå! :) Blir bara mer och mer fast för varje dag. Vet inte hur jag ska klara mig nu när jag är klar med timmarna. Påtal om annat.

Imorgon ska jag och Sofie till Västerås. Kommer bli kalas kul, ingen tvekan om saken! Nu ska jag glo på Dirty Dancing.