midsommar

midsommarafton var rolig likaså midsommardagen. en perfekt midsommar helt enkelt. idag blir det att vila, vila, vila. imorgon blir det att jobba 11-18 sen på tisdag så åker jag till borlänge för att hade det superkul. hörs!

Underbart

Har legat och solat hela dagen idag med Julia och Sofie. Har även varit nere på samhället och åt jättegod mat på Joans. Helt sjukt vad deras mat är god. Om du inte testat att äta där och deras undebart goda sås, gör det! Blir glad när jag ser att vädret imorgon kommer bli lika bra som idag. Härligt! Har även sagt hejdå till Julia som drar till Spanien i två hela veckor. Det tråkiga är att hon inte kommer va här på midsommar och att hon inte kunde hänga med på p&l nästa vecka. :(

Onsdag kl 13:00.
Ser inte fy skam ut, blir att ringa Sofie och tigga åt sig att få komma och bada i hennes pool. Hehe


Kos

Pirrar i magen på mig när jag tänker på att jag nyss bokat en resa till Kos. Det kommer bli underbart! Världens bästa vänner, värme, sol och härliga utekvällar. Det kan inte bli bättre. I dag är det också en vecka kvar till P&L och det gör att det pirrar ännu mer i min magen. Ikväll ska jag till Julia och äta hennes mammas goda hembakta pizza. Om du inte ätit den så har du missat något. Sjukt god! Ska säga hejdå till tjejen som ska lämna Sverige i två veckor.

Vi ska bo på hotell Oskar som ligger centralt i huvudstaden.


söndagsmys

Helgen var rolig. Den bestod av utgång, jobb och mys med Jonathan. Väldigt bra helg vill säga.

Kom nyss hem efter en picknick i viala med Sofie. 3 och en halv timme va vi där ute och käkade chockladbollar,pratade och skrattade. Förstår inte att vi tröttnar på varandra så mycket som vi ses. Ska snart försöka mig till att sova. Ska nämligen in till Katrineholm i morgon och smida lite planer, eller nej. Fastställa en plan. Åh detta kommer bli kanon Och ja mina kära vänner, jag kommer tjata sönder om detta, och ja ni får skratta åt mig men det skiter jag i. Haha

20 juni 2010

Nu känns det bra. Kollade just vad för väder det skulle bli de närmaste dagarna. Strålande sol och +20 grader. Låter väldigt bra i mina öron. Kollade även upp vad det ska va för väder i Borlänge den 29 juni - 4 juli och det såg inte fy skam ut. Hoppas det inte ändras till regn bara. Kommer ihåg förra året då stod det att det skulle bli åska och regn hela veckan. Det var skapligt fel, stekande sol och 30 grader hela veckan. Det var nästan för varmt. Fast hellre värme en regn. Nu ska jag höra av mig till Sofie och kolla när vi ska ses.

18 juni

Sitter hemma hos Sofie och ska snart börja ordna mig inför kvällen. Tror det kommer bli en riktigt bra kväll. Va nere på mitt lilla extra jobb förut och när jag åkte hem så gick det över en kille som var sjukt lik Bobby från mammas pojkar. Nu så säger Sofies syster att han är på Facotry, måste varit han som jag såg. Är ganska så stolt att jag ens la märke till honom eftersom jag endast såg ett avsnitt av programmet. Nej nu kanske det är dags att ta sig något att äta.


glass i stora lass

Jag mår fortfarande illa efter glassätandet i Söderköping. Eller glass och glass, jag kom inte så långt för jag blev mätt på en brownie som låg högst upp på glassen. Svin god så jag gluffsade glatt i mig. Inte så smart, men jag är inget glass fan så vet inte varför jag alltid envisas med att köpa en glass för 100 spänn. Aja, fin att titta på var den i alla fall.

Broadway hette min glass


15 juni

Kommit på att det är sjukt vad man kan längta tills vissa saker. Jag längtar alltid för mycket till saker. Har längtat sen förra året då jag kom hem från p&l 09 till det här årets p&l. Jag längtar tills jag fyller 18, jag har börjat längtat alldeles för mycket till studenten. Det är ett helt år kvar. Förhoppningsvis går det året som blixten. Fast vad ska jag göra efter studenten? Den frågan gör så att jag inte längtar lika mycket. Till midsommar längtar jag också. Den helgen börjar bli planerad nu och det känns väldigt bra. Pojkvännen på fredagen och vännerna på lördagen, helt perfekt. I morgon blir det grillning med mina bästa vänner och på fredag blir det även utgång med dom. Bättre kan det inte bli. Det som känns lite jobbigt är att jag jobbar på lördag. Men det ska nog funka. Börjar trots allt tolv. Är ändå ganska kul att jag ska jobba, har inte gjort det på en månad nu så behöver komma in i det igen.


kom på en grej...

...vad jobbigt att ta moppe körkort nu när de ändrat. när jag tog mitt "körkort" så åkte jag moppe i fem minuter. Om man inte klarade att sicksacka mellan konerna så tog han bort några och breddade avståndet. Jag skrev ett litet prov som jag fick rätta själv och sedan lämna in och då hade jag kortet klart. Nu måste de köra runt i stan med reflexväst och skriva teoriprov. Haha, måste vara sjukt jobbigt. Räcker med det riktiga körkortet att göra på det jobbiga sättet.

Dagen tillbringades med Sofie, Lovisa och Sofia. Vi planerade sommaren och det ser ut att bli en grym sommar. Me like. Nu ska jag sova. Godnatt.

13 juni

Studentfirande igår. Hej och hå vad det var livat i Eskilstuna. En kille var verkligen på G iallafall, badade i fontänen i en timme medan alla studenter åkte på sina flak. Kan ju tillägga att det var sviiinkallt så skapligt han måste frysit sen. Haha. Åkte hem och här hade det styrts upp en studenfest. Vid halv elva tiden åkte jag in till stan för att träffa mina vänner och fira sommarlovet med dom. Kvällen avslutades med kebab och somande sedan bredvid världens finaste människa. En väldigt trevlig dag och ett perfekt sätt på att fira att nu har jag sommarlov. Inte helt fel, dock ska jag jobba men det är inte fyskam när pengarna trillar in på kontot.

7:57

Kul att jag gick upp i onödan. Jag och Jullan var inställda på att dra in till Katrineholm för att vara med våran klass på friluftsdagen. Det tråkiga va att det var endast vi som hade tänkt åka i slutändan. Är glad att vi inte hann satte oss på bussen iallafall. Känns jäkligt surt för jag fick gå hem klockan sju i morse. Inte det roligaste. Inge mer ställa upp på sin klass i alla fall. Nu ska jag sova. Godnatt

Tisdag 8 juni

Ibland blir jag så trött på allt, fattar inte ens jag stör mig på skitsaker.  Finns mycket jag skulle kunna skriva i min blogg men jag väljer att inte göra det. Blir aldrig bra. Därför sätter jag punkt redan här. Istället för att sitta och klaga i min miniblogg så återgår jag till mitt TV tittande. Blir både roligare för er och mig.
Godnatt.

jag vill till värmen









Måndag 7 juni

Nödvändig dag i skolan idag, nej! Är glad att jag tog en sen buss annars hade det inte varit så roligt för min del. Sista veckan är mest meningslös. Vore bättre om vi fått slutat den här veckan i stället men nejdå. Efter skolan så gick jag en sväng på stan med julia och hennes bfriend. Prövde ett par shorts som jag vill ha sååå jättegärna. Men eftersom Jullan hittade först och det va enda storleken som var kvar så var det inte mycket att göra åt saken. Hoppas på att hitta ett par beiga. Vore inte att tacka nej till i sommar. Kruxet är att jag är inte den enda som är på jakt. De är slut överallt verkligen, otur..

söndag 6 juni

Solig dag idag, underbart. Känns dock inte så roligt att vädersnubben på TV sa att det skulle bli sämre i veckan. Inte så roligt för alla studenter. Hoppas att om exakt ett år så är det dunderfint väder för då är det min tur att stå och skrika på vagnen full och glad att jag har tagit studenten. Idag så åkte jag och Jonathan ut till hans sommarstuga för att sola och bada. Blev dock inge dopp i det blå för det var iskallt. Vi låg och njöt i en liten roddbåt istället. Väldigt mysigt om jag får säga det själv.

färskpotatis i mitt hjärta

Igår firade vi Julia med god mat, kubb kastning och trevligt sällskap. Idag blir det grillat igen, den här gången med färskpotatis. Jag vet ingen som älskar färskpotatis mer än mig, jag är helt galen i det. Godare finns inte. Helt ärligt. Inte ens fiskbullar slår det, hehe. Väntar just nu på att min Jonathan ska komma och göra mig sällskap. Han fick order av mig att städa rummet innan han kom hit. Tror inte han lydde dock. Haha. Nu ska jag dra mig ut på altanen där min kära syster sitter och göra henne sällskap.

kompis det går bra nu

Blev en väldigt kort skoldag, en timme. Under den timmen redovisade lite folk i klassen, vi fick reda på vårat betyg sen vare klart. Mycket skönt, speciellt när vädret är underbart. Jag, Emelie och födelsedagsbarnet Julia åkte hem. Köpte varsin pizza och la oss på Julias tomt och solade. Jag vet inte vad som hänt med mig, jag bränner mig hela tiden! Detta måste få ett slut, vill inte gå som en tomat på skolavslutningen och syrrans student. Är nästan pinsamt hur lätt jag bränner mig. Haha. Sitter och lyssnar på Petter som ska till P&L. Aldrig lyssnat på männskan men endå kan jag många av hans låtar? Det där lär förbli ett mysterium. Nu ska jag plugga samhällskunskap och få ihop något till min guidade tur imorgon som känns väldigt onödig.

Jag skulle bli en väldigt lycklig flicka om denna låt spelas på P&L. Lyssnade sönder den förra sommaren. Fast det här kanske är mer Manges låt? Äsch, jag håller tummarna i vilket fall.



2 juni 2010

Hittade det här på Kenzas blogg.
Känns bra att jag inte är den enda, haha.


sol och linnebränna

Fick reda på vårat betyg och lämnade in böckerna i två ämnen idag. Det innebär att två kurser till är avslutade och det känns sjuuuukt skönt. Åkte hem till Vingåker och tog en fika med några tjejer. Var ju tvungen att önska sofia trevlig resa och ge henne en hejdå kram. Dumma jag hade ett linne på mig som gjorde att jag fick världens fulaste bränna, jo linnebrännan. Vad i h*elvete gör jag nu? Jag som ska ha tubtoppklänning på skolavslutningen, inte bra! Detta måste fixa snarast.




Önskar även i detta inlägg Sofia och hennes man en väldans trevlig resa till Turkland. Ber henne sola även lite åt mig, det lär ju behövas nu. Hehe.

my sisters keeper

Kollade på my sisters keeper när jag kom hem från skolan. Väldigt fin och sorlig film, lycklig men sorlig på samma gång. Det är sånahär filmer så om verkligen gillar, måste få pappa att titta på den innan jag lämnar tillbaka den till Michaela. Det är alltid kul att se honom titta på sorliga filmer för han är en lipsill precis som jag, lilla pappsen. Hoppas han kommer hem snart för jag behöver hjälp med Småföretagande som jag ska ha prov på imorgon. Jag fattar ingenting, vad är debet och kredit?!?!



första juni

 

Matten gick åt skogen som beräknat, hoppas på att skrapa ihop 13p så jag kan få mitt lilla g. Sommarlovet är nära nu, märks på lektionerna. Är inte så mycket att göra längre. Skön känsla!

Skapligt mycket jag längtar tillbaka till underbara Rhodos.
Saknar maten, får åka ner dit igen och moffa som tusan.
Det skulle va nått!