Skogsröjet

Går kvällen spenderades i Rejmyre på skogsröjet som de allra flesa Vingåkersbor gjorde antar jag. Det var skit kul, var helt slut när jag kom hem. Tror inte jag stod stilla en sekund under Hardcore Superstar eller Melody Club. Mina skor och byxor var galet skitiga när vi kom hem, enda upp till knäna. Vem tusan hoppas så högt att den får upp skorna till knähöjden på en annan? Kvällen tillbringades mestadels med Julia, Elin skulle också vart med men hon hörde aldrig av sig så henne hittade vi en stund senare men hon var upptagen så blev en snabbt hej bara. Lite tråkigt eftersom vi bestämt att hålla ihop där. Emelie och Malin hängde med på Hardcore, tror inte de heller stod stilla speciellt länge! Kvällen blev i alla fall riktigt lyckad blev bara väldigt segt mot kvällen så jag och Jonathan la oss i min bil under en filt och sov. Höll på att frysa ihjäl!

Måste slita mig från datorn nu och ta tag i läxorna, fast nu kommer jag inte ihåg vilka frågor jag skulle göra?! Måste inskaffa mig en kalender för det här händer allt för ofta...

jag hjärta skolan

Sitter i skolan har ÖFA vilket innebär att vi sitter vid datorerna, vilka gör det man ska? Jag gissar på ingen. Äcklig mat var idag också, så sitter här och är hungrig som tusan. Blir att dra i mig nått snabbt innan jag träffar Jonathan som äntligen kommit hem från USA! Kanske dags att börja jobba med det jag ska göra nu? Vad ska jag egentligen göra?! Bäst att fråga Julia, hon brukar ha koll den lilla pluggisen.

the music keeps me up all night

Igår kväll fick jag för mig att klippa mig, tyckte jag var väldigt modig som tordes klippa mig som jag gjorde faktiskt. Dock ångrar jag mig djupt just nu. Känner mig som jag gjorde i sjuan. Klaga icke på bilden, tog den snabbt innan jag drog till bussen för att skicka iväg ett beklagade mms till Sofie och det är väldigt svårt att le med braceface i käften också. Ser ju inte ens ut som mig på bilden, nått stämmer inte? plus att min överläpp ser minimal ut. Nej, nu ska jag sluta att hitta fel. Är nästan säker på att ni inte tänkt på detta förens jag skrev det, smaaaaart Johanna.


Någon som är ytterst snygg i håret är även våran ridande flicka i klassen.
hmmm..

Blev en sväng in till stan, först till tandläkaren och sen till guldhuset. Skulle kolla vad tusan som händer med min piercing, skinnet i mellan blir bara mindre och mindre! Gick in och frågade och fick veta att jag var tvungen att ta ut den annars skulle hela alltet försvinna. Jahap, så då är det bara att ta om skiten en gång till då. Aldrig att jag låter henne göra det igen iallafall. Efter två år tycker jag inte att det ska kunna bli såhär? Vette tusan om jag orkar ta om, det var ju inte överdrivet skönt och mitt tog jättelång tid att läka. Kanske var för jag pillade på det hela tiden men ändå...

I want you near me baby, all the time

Nu när jag tänker tillbaka så har sommarlovet gått sjukt fort, alldeles för fort. Det knyter sig i magen när jag tänker på att vi inte har lov förens om två månader och då i en ynka vecka. Som tur är drar jag till ett varmare ställe en vecka så man kanske ska klara det?

Blev en sväng till Eskilstuna idag, skulle blivit ett besök på Parken Zoo men vädret ville icke vara på våran sida så det hela slutade på Tuna Park. Åkte därifrån ungefär 500:- fattigare med en pizza i kistan, ett par solbrillor och en väska.


 

Här har vi då en del av klassen, antar att vi var det blåa laget?

liten har man vart!

detta blogginlägg och innehålla FÖR snygga bilder


julia var en linslus redan som 14-årig


likaså michaela och lina


emelie var däremot lite blyg men blev trots
det fångad på bild


snygg hatt johanna!


tror sofie har haft en prickig period i sitt liv..


jag och sofie tyckte fortfarande det var roligt
att leka i områdets lekpark


vart gick det fel?!


snygg har man vart, eller hur Sofie?


sisådär, en sista bild på mini johanna
weho

let's play a lovegame

Jag är ätit sjukt onyttig mat hela sommaren och därför kom jag och Sofie på den smarta idén att gå upp vid elva och springa eljuspåret! Åh herregud, märks att man inte tränat på evigheter. Gick knappt i styrfart plus att det inte gick att prata ett skit för man var så trött och endast koncentrerade sig på att andas. Kanske är dags att börja träna lite oftare?

Blev just lämnad ensam här hemma, resten av la familia drog till e-tuna för att fixa i Matildas lägenhet. Sitter och funderar på om jag ska spela lite Sims, var ett tag sen. Fast det slutar alltid med att jag sitter helt inne i spelet i flera timmar nörd som jag är.

090811

Planerna för denna vecka är fortfarande lite suddiga, träffa Sofie mycket är i alla fall en självklarhet för hon kanske flyttar ifrån mig. Åh herregud hur ska det gå?! Vi har alltid bott 2 min från varandra hela livet gått i samma klass sen ettan, förutom det här sista året då. Får se hur jag klarar mig, annars tvingar jag henne flytta hem igen :)

jag och sofie för kanske fyra år sen


Min arbetsplats för sommaren ringde upp mig idag och frågade om jag ville jobba lite extra. Självklart ställde jag upp, är i ett allt för stortbehov av pengar! Måste även nämna att helgen blev super bra, började lite rostigt på fredagkvällen men på lördagen hade jag riktigt roligt!  Tog som vanligt inga bilder, borde kanske köpa mig en kamera? Äsh, skulle ännu aldrig ta med mig den.

When I look at you my mind goes on a trip

Skulle precis sätta på mig skorna och dra till Cissi när hon ringer och meddelar att hon åker in och ser på utomhusbion i stan istället. Orkade dock inte hänga med, känner att jag behöver vila upp mig. Känns som jag inte sovit på hur länge som helst och idag sa min kropp ifrån. På ett väldigt pinsamt och jobbigt sätt, just precis när jag är på jobbet. Vi behöver inte gå in på detaljer men roligt var det inte, fick ligga och skura golvet ett tag i alla fall vilket var pinsamt och alla som var där tittade på mig. Börjar få panik över att skolan börjar snart. På söndag är det sista jobbardagen och sista dagarna på lovet ska bli så jävla bra, det har jag bestämt!inte så konstigt att man får panik över skolan när ens kommande schema ser ut såhär?
man ser inte överdrivet bra men tydligen ska vi gå till fem en dag?
tror inte lärarna har tänkt så mycket för tror faktiskt ingen i min klass kommer gå med på det.

090801

Fredags kvällen blev väldigt lyckad och rolig! Drog till Elin nästan direkt efter jag kommit hem från jobbet, låg ett tag på hennes säng och jämrade mig, ibland är det inte kul att vara tjej! Började sen fixa och trixa inför kvällen. Det blev lite segt ett tag när folk skulle börja dra ner mot Vingåker för att köpa pizza. Som tur är fick vi det hemkört fast de inte har hemkörning? Tyvärr missade jag detta och hann endast norpa till mig en ytterts liten bit! Som vanligt tog jag inga bilder, måste skärpa mig det är roligt att ha som minne ju!