31 januari 2011

En bra dag har passerat. Två lektioner och sedan häng i Norrpan med tre bra vänner. Lite brända pengar kanske inte var det jag planerat. Men förhoppningsvis kom jag hem med en klänning som jag ska bära den 11 juni. Wiiiieee.

Nu ska jag återgå till fejjan, händer spännande saker där!

30 januari 2011

Jobb hela helgen då fick jag en anledning till att bara ta det lungt i helgen. Laddar inför de kommande helgerna istället. Ska iväg en sväng till gymmet snart och imorgon ska jag till norrköping med Jullan. Lite pirrigt att brummar runt där men ska nog gå bra. Hoppas jag.

Jag drömde om dessa skor natten till fredagen och då hade jag inget annat val än att klicka hem dom.


minns det som igår, första gången du log

Kan ge mig rätt på det där med att bre mackan, visserligen gick det men attans vad det värker i armarna och ryggen. Bara hoppas att det är för jag har träningsvärk och inte gjorde mig illa för jag lyfte för mycket. Vore ju lite pinsamt för jag lyfte inte särskilt mycket men en liten klenis som jag kanske inte klarar det.

Ska snart käka tacos sen iväg till Sofie, fast först ska jag kika lite på handbollen.

läslus

Efter ett kort överläggande med mig själv kom jag fram till beslutet att behålla brallorna. Trodde jag fått lönen men icke sa nicke, den klirrade in så fint idag så var inte lika fattiga som jag först trodde. Var nere på gymmet förut så räknar med att inte kunna bre mackan imorgon för det värker redan i armarna.. :( Nu ska jag lägga mig och läsa ut min allt för spännande bok. Det är min tredjebok på två veckor detta innebär att jag inte alls sitter lika mycket vid datorn, kalas bra!

Har även kommit fram till att jag inte gillar att Sofie bor i Norrköping över veckodagarna. Var bättre när hon bodde 2 min härifrån så jag kunde springa över och störa deras hemmafrid. Saknar ju kvinnan!


27 januari 2011

Slutade tidigt idag så drog ner till outleten och fick med mig ett par brallor hem. Frågan är om jag ska behålla dom eller inte. Jag skulle ju spara min slantar var tanken...

fight for this love

Just för tillfället så känner jag mig noll taggad. Jag ser inte fram emot någonting, vill helst sova bort några dagar. Nej idag känns inte livet roligt. Känns som det var länge sen det kändes roligt faktiskt allt har bara varit negativt den senaste måndaden, om man bortser från 4 och 11 januari. Får hoppas att det blir roligare snart. Nu ska jag återgå till mitt funderade.

 


26 januari 2011

Tror jag halvt avled igår på passet. Herrgud vad killen körde, försökte hänga med så gott jag kunde men kan erkänna att när han sa "nu höjer vi en växel" så sket jag i det och trampa på i samma. Jag orkade inte höja!! Haha. Ska gå nästa vecka igen och då ska jag försöka att höja lite iallafall för tydligen syndes det att jag körde på samma växel sa Matilda.... Lite pinsamt kanske när jag blev tröttas och rödast i fejjan av alla..

Nu ska jag ge mig in i uppgiften om Sveriges landskap. Inte överdrivet kul men det får funka.

25 januari 2011

taggar till ett spinningpass, UTAN Lina. Hon dissa den jäveln. Men har en snäll syrra som hänger med i stället.

omkörning

gjorde min första omkörning igår. med lite stöd av julia så gick det fint fint! måste bara komma ihåg att gå ner på trean så man kommer snabbare om. guldklimpen är för gammal för att veta hur man accelrerar nämligen. påtal om annat är detta en väldigt ovärd dag i skolan. speciellt när lärarn aldrig kom och vi fick jobba med vad vi ville.

24 januari 2011

Skön helg är nu över. Softade mest runt här hemma med lite olika kompajoner. Hämtade ut mitt körkort idag också tillskillnad från vissa segpellar så fixar man det på en gång. Eller hur Sofie och Julia? :) Sitter just nu och käkar en allt för god lax, vill inte att det ska ta slut. Tror till och med att ni två (som jag nämnde förut) skulle gilla detta, lovar!! Ska sedan smacka på med lite ben&jerrys glass. Ses imorgon när jag rullar fram.

22 januari 2011

Var på power&box träning i torsdags men som endast blev power. Skaplig träningsvärk jag har!! Kan knappt inte sätta mig eller resa mig, jag som tänkte på kvällen "skönt det skulle va med lite träningsvärk imorgon" tji fick jag. Päronen är borta över helgen så jag och syster är ensamma hela helgen. Det som kan bli problemet är vad vi ska käka. Men matilda är en mästerkock så hon får stå för krubbet.

Vaknade med ångest idag, vad vill jag göra och hur ska jag göra det jag vill?!?! Vill sluta skolan och slippa skiten men vet samtidigt inte vad som händer sen. Lördagsångest var det här...

20 januari 2011

Sitter på en väldigt givande lektion. Längtar tills jag kommer hem, då ska jag vila mår inte bra. Hoppas det blir bättre för vill slå lite på Lina ikväll.

19 januari 2011

Ovärda dagar i skolan. Kunde lika gärna ha stannat hemma och sovit i min allt för sköna säng. Den är för skön, kommer knappt inte ur den på morgonen och den ropar på mig på kvällarna så jag somnar allt för tidigt. Kom nyss hem från Thai resturangen i Vingåker där jag käkade kycklingbollar med Matilda och Marie. Ska strax iväg för att hänga med saknade Elin, var allt för länge sen man såg hennes söta nuna.

galen tjej

På tal om mcdriven. Den här tjejen är galen, spola fram till 1:20 typ. Hahahaha


17 januari 2011

Var på julfest igår istället för att plugga. Köpte lotter och vann tre vinster. Töntigt glad. Dansade runt granen och insåg att jag hittat på många ord på julsångerna när jag var liten. Har även gjort debut i Mcdriven, svårt att höra vad snubben sa men annars gick det fint. Har även hunnit med att köra i snöstorm och på ren isgata.

16 januari 2011

Skön lång sovmorgon idag. Fast är inte pigg för det. Kom nämligen hem fyra i natt. Inte för jag va ute och slira utan för mina kära systrar va det. Var lite läskigt att köra i snöstorm men det funka det med.

Nu ska jag dra på mig något annat än morgonrocken och bege mig ut till VOKs klubb stuga för julkalas. Ska träna med Lina ikväll också. Kan behövas efter 20kilos godisätande igår.

14 januari 2011

Häng hemma hos Sofie blev det ikväll. Tittade på när hennes syster bakade munkar och gled lite med guldklimpen. Skulle hämtat min syster men måste blivit ett missförstånd för plötsligt skulle hon hem klockan 1 och det orkar jag inte va vaken till. Hehe. Ställer upp imorgon istället. Imorgon ska jag jobbilijobba och sen ska jag träffa min vän Lina. Kan även tillägga att Hanna är en bra vän, hon tänker som jag, oftast ;) God natt folket.


shululu

Drog ner på gymmet i min ensamhet för att göra av med lite överenergi förut. Efter det så blev min kropp trött, tror det är nerverna som släpper. Har nog gått och varit nervös i två veckor och nu släpper det = jag blir trött. Fick ett jättefint halsband av mor min för att jag klarat körkortet idag. Passar till mina örhängen. Funderar på om jag ska sova redan nu, skulle vara väldigt skönt. Har helkroppsmassage i 60 min bokat på fredag. SKÖNT!

Undra varför min styrplatta var så seg så kom jag på att det droppa mandarinsaft förut på den. Kan nog va därför men det försvinner nog snart. Stackars den som ska ärva dessa datorer säger jag bara...

11 januari 2011

Gled nyss lite bil med mig själv, skratta mest hela tiden för det var så tyst i bilen. Är van att pappa eller malin sitter bredvid. Kan fortfarande inte fatta att jag klarade körkortet idag. Känner mig sjukt nöjd med mig själv. Haha. Idag var en bra dag :D

jävla låt

Ni vet den där låten som går på reklamen när de sjunger nått om Norge? Jag går och nynnar på den hela tiden, värst av allt är att jag inte vet hur den går så låter mest Norge, det vackraste landet i Norden. Förmodligen är det inte ens rätt, och varför sjunger jag på den? Aja, nu ska jag tralla vidare.

7 januari

Körde på en riktig softar dag idag. Sov till elva, drog ner till gymmet och träffade Lina som kommit hem från Australien. Så jäkla skönt det är att springa tills man är helt slut. Är inte allt för länge jag orkar men förhoppningsvis så blir det längre och längre. Ska dra en myskväll med Sofie ikväll. Emelie glömde nog bort mig :( Sitter och lyssnar på partymusik för matilda ska ut och slira. Jag blir också sugen men plånboken är snart tom så så roligt ska vi inte ha!

6 januari

Sikken rolig kväll det var igår. Tjejkväll hos Fia och sedan svängde loss på Harrys med en massa glada människor. Är helt slut i kroppen idag så har mest tillbringat denna dag i sängen. Skönt. Nu ska jag traska över till Sofie för att prata lite strunt och bara ta det lungt.

Mitt år

En tråkig söndag kväll, fick för mig att göra den här listan om 2010 i brist på annat att göra.

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?

Eeeh, fyllde 18 och fick gå på krogen sen var det väl inte så mycket mer. Haha

Vilka datum minns du speciellt av år 2010?
Jag kommer ihåg saker jag gjort men inte datumet det hände på. Fast när jag tänker efter så hände det inte speciellt mycket det här året, eller?

Har du några nyårslöften?
Ja, för första gången någonsin. Jag SKA ta körkort det här året, stå på mig och inte ta skit, reeeeesa.

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?

Neeej

Vilka länder besökte du?
Grekland, Kos.

Bästa köpet?
Pengar har gått åt men kan inte komma på något som kan få titeln bästa köpet, hmm. Resan till Kos kanske?

Vad spenderade du mest pengar på?
Kläder och sparkontot

Gjorde någonting dig riktigt glad?
Familjen, mina fina vänner och Jonathan. Dom som jag tycker om gör mig alltid glad.

Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010?
Finns massa, men de som jag först tänker på är dom som spelats sönder på radion och när vi va på Kos. Typ We no speak americano, waka waka.

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Både och. Fast jag tror jag varit gladare det här året. Vi säger så.

Vad önskar du att du gjort mer?
Umgåtts med de jag tycker allra bäst om.

Vad gjorde du på din födelsedag 2010?
Inventera på praktiken, lagade tacos till 15 personer och käkade cheese cake. MUMS

Hur skulle du beskriva din stil år 2010?
Bekväääämt.

Den bästa nya personen du träffade?
Tror inte jag börjat umgåtts med någon ny men har börjat umgåtts med Lina igen vilket känns väldigt kul.

Vad önskar du ska hända 2011?
Jag ska ha ett sjukt bra år och ut och se världen tillsammans med min bästa vän eller pojkvän.

1 januari

Det nya året firades in med 100meters lopp och längd hopp, även lite flottåkning. Även med lite kräftor, fläskfilé och alkohol. Tolvslaget hand i hand med Jonathan lyssnandes på Jan Malmsjö "ring klocka ring" och tittandes på fyrverkerier. Hade med mig kameran men glömde den i jackfickan så inga kort togs. Nu ska jag sova, är trött och ska jobba imorgon också så lika bra att man är pigg som en nötkärna typ..