31 mars 2011

Trött på alla snåljåpar som finns på denna jord.

Idag bär det av till Norrköping för lite häng och shopping med min vän Sofie. Julia som också är min vän hänger självklart med. Blir övernattning och god mat också. Mumsigt.

pluggish

For in till Katrineholm igår eftermiddag för att försöka finna något som kunde klä min kropp på Söndag. Men icke, hittade ett par jeansshorts bara. Blir därför en tripp till Norrköping på torsdag, förhoppningsvis. Glömde säga till pappa att jag planerade att sova kvar, kanske inte får ha guldklimpen så länge.

Förövrigt så måste jag plugga men hamnar bara på facebook och en massa olika bloggar. Vet inte riktigt varför det alltid blir så. Ska försöka skriva lite på meningen med livet, hmm.

Längtar redan bort från Sverige. Säger till mina fina vänner, spara era pengar för jag vill åka utomlands med er igen i sommar. Comprendo?


kap verde

har kommit hem från paradiset.
tur att jag har vänner och jonathan i sverige så man hade något att komma hem till.
och min säng såklart.
20 mars 2011

Gårkvällen var kalas kul. Blev lite stressigt när det strömmade in lite oväntat folk och vårt hus är inte så överdrivet stort, men det gick. Tror vi var 58 personer. Härligt. Var lite att städa idag så har precis blivit klara idag. Kanske börjar bli dags att packa, får se om allt går ner i väskan. Får hoppas på det bästa. :) Inatt drar vi i vilket fall.

19 mars 2011

Idag är  det öppet hus hos familjen Thuresson. Vi ska fira mamma som fyller 50 år på måndag. Sitter just nu i min sköna sov tshirt så kanske börjar bli dags att byta om eftersom gästerna börjar strömma in efter lunch har det ryktast om.

Lina och jag har satt upp ett mål till studenten, kommer vi lyckas eller inte är frågan men vi ska försöka, haha.


familjen thuresson.

16 mars 2011

Tokigt det blev, balen är ju 7 maj. Var nog bara en person som noterade detta misstag men rätt ska vara rätt. Känns som alla har hämtat ut sin studentmössa idag förutom jag, skitorvar. Får försöka fixa det där. Fast kommer i och för sig inte använda den förens om 2 månader så tills dess kommer den bara ligga här hemma. Nu blire chockaldbollssmet och glass. Mums

15 mars 2011

Jag älskar att längta.
Kap Verde om 6 dagar.

Bilder som finns på stället vi ska bo, hur nice ser det inte ut att glassa här en vecka?


Studentkryssning om 19 dagar.
Studenfest den 15 april
Bal 15 maj.

14 mars 2011

Pluggis dag. Eller nej. Men försökte iallafall. Fick iväg en uppgift, alltid något. Första praktikdagen idag. Var helt okej. Får se vad man får göra när man kommer in i det bättre. 

Ska slänga i mig lite mat nu sen dra ner på gymmet. Men först ska jag läsa lite i min engelska bok så jag blir klar med den.13 mars 2011

Jag har haft en ruskigt bra helg. Blev en spontan kväll på Harrys med några tjejer från klassen + några till. Svängde loss hela kvällen och sedan for vi hem med nattbussen. Den bussturen gjorde så att jag förstod varför jag inte åker den. Vilka idioter det finns, tror att alla skrek på varandra och var helt enkelt dumma i huvudet.

Jobb stod på schemat på lördagen och det gick som på räls. Drog sedan till Norrköping för utgång med några partyglada männsikor. Kvällen var riktigt rolig. Dansade tills fötterna värkte och mycket skratt blev det. Bättre kan det inte bli.


10 mars 2011

Tiden springer iväg. Kändes skit att komma hem igår. Ville stanna längre. Det bästa var att jag hade jättekul de dagar vi var där. Det var snöstorm sista dagen så blev mest häng i stugan. Första dagen åkte vi skidor i Stöten och på måndagen åkte vi till Norge, Trysil. Liiiite bättre skidåkning där, ja.

Idag var jag på äventyr med klassen. Vi gav oss iväg mot norrköping mot okänt mål och vi slutade i en curlinghall. Haha. Det var faktiskt kul och väldigt annorlunda.


hjärtat


backarna i stöten


utsikten från en av backarna i stöten

4 mars 2011

Drar till Stöten imorgon med Jonathan och hans familj. Kommer bli skit kul. Ses på onsdag mina vänner.

Grattis pappa som fyller år imorgon! Hela 53 barre.

vad händer?!?!

Jag som är sims nörden nummer 1 fatta inte hur jag skulle ta mig fram i huset?!?! Måste få hjälp av Emelie imorgon. Jäkla skit. Blir att plugga nu istället då...

3 mars 2011

Kom hem tidigt idag så slog mig ner framför TVn för att glutta lite på VM. Sverige kom fyra, otur. Nu är det damstafetten och Sverige ligger bra till. Ska kanske kila över till Cissi sen och glo på film. Dumma mej, väldigt underhållande film. Ska nu återvända till mitt spelande av Sims 3 som jag lånat av Emelie.

1 mars 2011

Ligger just nu nerbäddad i sängen och glor lite på BB. Är trött som tusan efter min sväng på gymmet. Köpte mig en bikini idag också. Väldans nöjd blev jag! Nu ska jag glo vidare på BB, är inte så överdrivet roligt men lagom underhållning så här på kvällskvisten. Här får ni se hur bikinin ser ut också.