27 april 2011

Blev en tripp till Norrköping idag. Hade inga lektioner så funkade utmärkt. Blev en extremt kort sväng på stan men fick med mig två tröjor hem och en present till cissi som var målet på stan. Käkade även tre av Anitas muffins som är världens godaste. Lite påskmust på det, klirrar finemang i kistan.

Och dra mig baklänges, betygen sätts om fyra veckor!

26 april 2011

Sista lovdagen idag. Är trött som tusan. Känns inte överdrivet bra. Ska försöka lägga mig snart så jag orkar upp imorgon. Lovet har varit sjukt bra men samtidigt så himla dåligt. Tror inte riktigt jag fattat att jag inte är tillsammans med Jonathan längre. Nästan två år har vi hängt ihop.

For iväg på orienteringsträning för de mindre idag. Fick tre tjejer att gå en liten bana. Fick världens sötaste tjej i min grupp, Alva tror jag hon hette. Hon höll mig till och med i handen. Duktig var hon också.


25 april 2011

Kul att det står att det kommer vara 3 grader den 7 maj (balen). Känns inte allt för skoj. Vad ska man ta på sig då tro? Vinterjackan och jeans? Haha. Hoppas det det ändrar sig och blir minst tio grader varmare. Nu ska jag sova. Är trött efter en helgs arbetande. Kan tillägga att jag hade det väldans kul i fredags. Nästa helg är det valborg och jag är ledig. Kuljul!


22 april 2011

Var nere på factory och köpte pippitröjan som jag hängt undan. Jag hade bestämt mig för att slå till förra gången vi fick in dom men jäklar vad poppis dom är. Så nu hann jag knipa en marinblå som jag ville ha. Perfekt.

Ikväll blir det rajtantajtan som sagt var men först lite käk och sedan en sväng till gymmet.




20 april 2011

Fick hem skorna idag!! De satt som ett smäck och va så snygga som jag tänkt mig. Mycket glad tjej. Då är både mössan, klänningen och skorna klara. Känns förjävla bra.

Sofie och jag drog ut en sväng till Viala och tjocka oss lite. Göttigottgott. Funderar på att föreslå pizza till kvällsmat, de om nått är gött. Dissar även utgång ikväll och satsar på fredag istället. Först ska vi vara några tjejer hos Lina och fira henne sen ska vi till Harrys och dansa. Kan inte bli tråkigt.

Min fina syster Matilda och jag på Rhodos 2009.


studentskor

Klickade hem mina (förhoppningsvis) blivande studentskor. Hoppas på att de sitter som ett smäck. Får hem dem om två dagar. Så här ser du ut i vilket fall. Exakt såna jag ville ha. Är glad att jag fann dessa på nelly. Som sagt hoppas de passar!


19 april 2011

Dagens planer;
åka ner till gymmet
sola (alla kommer va bruna efter det här lovet)
va med på orienteringsträning
dra in till Sofia för en softar kväll

18 april 2011

Underbart väder och jag har lov. Kan inte bli så mycket bättre. Ikväll drar jag in till stan med Lina för att se water for elephants. Känns som den kommer vara bra. Nu ska jag dra i mig lite korv och pommes sen lägga mig i solen igen.

17 april 2011

Äntligen påsklov. Och just när jag skrev det så kom jag på att jag glömt alla mina böcker i skolan så kan inte plugga någonting på lovet. Om det är bra eller inte kan jag inte avgöra. Skönt men kan ju va bra att fått lite gjort på lovet. Men det sket sig ju. Haha. Duktigt.

Fredagen var vissa stunder jättekul och ibland lite segt. Tror de flesta tyckte det om kvällen. Hade kameran med mig men blev inte speciellt användbara bilder så låter dom va kvar på kameran. Idag har jag varit nere på outleten för att testa en klänning. Den satt som ett smäck, attans. Då måste jag köpa den. Igår hängde jag med Julia sen åkte vi in till stan och umgicks med Sofie, Sofia, Matilda och Carro. Kanske åker ut till Viala en sväng för att träffa Lovisa och Sofie senare.

Jag är så ooootroligt sugen på att åka utomlands igen. Finns inge bättre. 

 

 


it takes a fool to remain sane

Kuuul. Blir att käka pencillin hela lovet då. Woho, älskar att vara jag just nu. Nått som är därimot är kul är att det är orienterings träning ikväll.

två väldigt bra vänner som jag känt sen vi var små skitungar.


14 april 2011

Alltså, hur dum får jag va? Skrev som sagt Np idag. Skrev om "jag var där" och tänkte då skriva om när jag såg Håkan Hellström. Blev inte så där jättenöjd men orka inte skriva mer så lämna in mitt sen när jag gått ut ur klassrummet kommer jag på att jag skrivit Hellström med ä i varje gång jag skrivit namnet. Pinsamt. Haha

13 april 2011

Läste nyss igenom texthäftet så jag har lite koll på vad det finns för nått där i. Ska nämligen skriva nationella provet som nog alla andra ska imorgon. Hoppas det kommer finnas en bra uppgift som passar mig, annars kommer det ju suga.

Smocka nyss i mig två bakade potatisar och lite hemmagjord fetaost röra. Mycket smarrigt. Börjar faktiskt bli riktigt taggad tills på fredag. Känner på mig att det kommer bli kul. Är studentfest för er som missat denna stora händelse i lilla Kholm.

Sådär, nu vet ni mina vänner att jag lever. Nu får det räcka för idag. Önskar att jag kunde skriva att woho på fredag kommer lönen, visst det gör den men mycket blev det icke denna månad. Jobba en dag förra så är inte mycket att wohoa för.



11 april 2011

Sista praktikveckan nu. Snart påsklov. På fredag är det studentfest. Borde va skit glad och längta men det enda jag längtar till är 11 juni. Förut har det skrämt mig men nu vill jag bara dit. Kommer va den bästa dagen någonsin. Har alltid sagt att jag kommer gråta för jag kommer vara ledsen över att nu är allt slut men nu är det tvärtom. Kommer gråta av lycka att skolan är slut. Känns bra faktiskt.

Smider upp en massa reservplaner för hösten. Kommer bli kanon. Okej, hitills har jag bara kommit på en men är på G med en till. Påtal om något helt annat så måste jag hitta bal och student skor snarast!! Har klänningar klart men behöver ett par dojjor som jag kan spatsera i såklart. Får åka med mina klasskompanjoner någon dag. Julia? Emelie? Sugna?

 


10 april 2011

Rullade nyss hem från Elin. Mätt som jag vet inte vad. Herregud vad god maten blev. Det var det godaste jag ätit på riktigt länge. Härligt vare att se Elins nuna igen också. Saknat den tjejen. Det bästa är att när man väl tar sig tid till att ses är det precis som det var på gamla goa Vidåkers tiden. Tusan att jag inte sitter på stora datorn. Finns x antal bilder på mig och fröken Elin. Nu ska jag invänta BB för att hålla tummarna för att Rodney åker ut. Tyckte han var rolig i början men nu är han mer dum i huvudet så han kan få åka.

6 april 2011

Knopar på mitt tal nu igen. Fyra minuter långt är det om jag pratar sjuuukt långsamt vilket jag inte kommer göra på fredag. Känner att jag börjar komma ifrån ämnet också men vet verkligen inte vad mer jag kan säga om det ämnet jag valt. Känns ju inte så party. Tog en sväng ner till gymmet nyss för att rensa skallen. Så nu är jag halvt död. Blir att fortsätta på skit talet imorgon i stället. På tal om annat, har blivit så sjukt känslig. Gråter till varje TV program.



if it feels so good then it can't be wrong

Sov som en stock på bussen till och från praktiken. Vaknade av att jag börja sprattla. Måste sett ganska så kul ut. Känner att jag skulle behöva lägga mig nu och sova tills imorgon men icke. Har svenska nationella och jag har skrivit 2 rader. Go me. Hade en sjukt kul kryssning fast jag är dum i huvudet ibland. Vaknade upp efter 3 timmars sömn och börja med att skratta för Sofie låg under en liten handduk som täcke och jag hade krypit under bäddmadrassen och mös. Finemang.

fina ni. världens bästa vänner.


5 april 2011

Seg som en filbunke men uppe är jag. Bussen går om fem minuter. Bäst att kila.

1 april 2011, igen

Glor på BB. Blir ju rädd av skiten. Hatar skräckfilm så är sjuk glad att jag inte sitter i rummet där två stackare fick sitta när en tjej kom krypandes. Läskigt, jag skulle inte klara av det.

Påtal om annat idag är en panik dag över vad som sker i höst. Usch, får ont i magen. Har tillbringat denna fredags kväll med att kolla runt på hemsidor om hur man ska kunna söka till det jobb jag vill ha. Åh, jag vill så gärna. Om jag inte får det så vettefan vad jag gör i höst. Ligger hemma och leva på pärona låter inte allt för roligt. Nej nu ska jag sluta fundera och dra upp till Lina. Ha en bra fredagskväll för det ska jag ha!


1 april 2011

Hittade lite grejer igår. Är väldans nöjd. Blev väldigt nöjd med dagen i sig. Låg och garvade till 2 åt alla sjuka grejer man gjorde när man var lite och alla konstiga ramsor man sjöng. Vilka minnen. Om två dagar drar jag iväg till Finland på kryssning. Kommer bli hejdudrans kul.