Nöjd tjej

Har verkligen kommit igång med träningen nu och det känns bra. Det är bara jobbigt att jag går runt med lite träningsvärk hela tiden, borde jag inte vara vältränad snart så jag slipper träningsvärken? Hehe. Har vart ännu duktigare idag, gjorde nämligen klart min idrottsuppsats som skulle vara klar tills idag. Känns skönt att ha det avklarat från allt plugg som har varit den senaste tiden. Imorgon är det praktik så ska sova snart så jag är pigg och fit for fight imorgon! De ringde även därifrån och frågade om jag ville jobba några dagar framöver, det går ju inte att tacka nej till. Lite extra pengar är aldrig fy skam.

I'am back

Blev sugen på att dra igång bloggen igen, sagt och gjort! Here I'am. Får se hur länge detta håller denna gång!
Jahap, vad ska man skriva här då? Upptäckte just att jag skrivit samma rubrik på mitt första inlägg för ett år sen när jag började blogga igen. Vad kallar man det, fantasilös? Förmodligen..
Kan tillägga i detta inlägg att jag längtar så sjukt mycket inför sommaren och p&l. Sofie den jäveln gör så jag längtar för mycket, det är inte bra. Vill inte ha några förhoppningar, det är då det blir som bäst!
Något som fick mig att längta ännu mer var när jag såg att Lily Allen ska komma, underbart!