16 mars

Jag skrev ett långt inlägg här för några dagar sedan men det kom visst aldrig upp....

Jag har iallafall vart och besökt en av de andra öarna här, sao vicente. Åkte tillsammans med Isabella såklart! Två dagar och en natt. Hur mysigt och kul som helst, kul att se lite nytt än endast lilla Sal och Santa Maria. 

Igår hade vi kick down. Känns som det  nyss det var kick off. Den här säsongen har bara swichat förbi. Vi åkte först och tog team pictures på kite beach sen spelade vi paintball. Vi var 8 mot 8 och det var så sjuuuuukt kul. Jag var grym, hahah. Tog ut hela det andra laget (förutom 1) helt på egen hand. Lite tur såklart men ändå! De skratta åt mig för jag var så nöjd. Sen började även de som höll i allt att skratta åt mig för jag blev skjuten så många gånger. Har tre bulor i huvudet och stora röda märken på kroppen. Så värt det. Sen var det middag och lite prisutdelning från säsongen! 

Idag börjar jag inte förens kl 14 så tog sov morgon. Vaknade kl 9 av att mina grannar hade väldigt högljutt sex... Väggarna i lägenheten är väldigt tunna så lät nästan som vi var i samma rum. Trevligt! Jag tänkte lägga mig vid poolen  en stund innan jag börjar, men nu vet alla ni där hemma att jag mår bra. 

7 mars

Nu förstår jag varför jag la ner det här med bloggandet, jag är ingen höjdare på det! 

Men tänkte att jag skulle skriva lite snabbt nu innan jag ska iväg. För det är oftast anledningen till varför jag är dålig på att uppdatera, full fart hela tiden. Även därför jag kan vara dålig på att höra av mig även att tiden inte räcker till för att prata jämt. Jobbet är väldigt lugnt här men det händer alltid något. 

Just nu har jag tre lediga dagar framför mig däremot, tanken var att jag skulle vara kvar här men sen insåg jag att Isabella också var ledig så vi bokade flyg till sao vicente som är en annan ö här på kap verde. Ska bli riktigt kul! 

Strax ska även jag och Isabella ut och äta på chez pastis. Ett riktigt mysigt ställe och super god mat, kan endast få plats 22 gäster åt gången så man måste boka bord i tid. När vi äter där får vi även hans speciella shots till efterrätt, haha. Han som äger stället är riktigt härlig! 

Jag kan inte ens återberätta vad som hänt sist för kommer inte ihåg. Men allt är bra, jag mår bra och trivs som fisken i vattnet. Kan fortfarande inte fatta att det redan gått 5 månader och snart är denna säsong slut, tiden går snabbt när man har roligt!