från och med du

Tog en sväng ner till Scorett ihop om att mina skor fanns nu. Icke. Fick på mig 36orna men de klämmer lite på högra foten. Jävla höger fot att vara större! Men Amanda som jobba där trodde de skulle få in fler så de tog mitt nummer så de kunde ringa mig när det skedde. Fick dock med mig ett par andra skor hem, sånna som alla har men det struntar jag i. Me like.


29 september

Handlade en klänning och en skjorta igår. Har ingen kamera så tog bilder från ginas hemsida. Japp, båda kommer från gina. Inte så konstigt när det är jag som handlar, gina är billigt och bra.



Biltur och norrköping

Dagen började med en biltur till norrköping. Fick med mig en skjorta och en klänning hem. Inga skor. Fast vet vad jag vill ha för några så hoppas min storlek kommer in!! När vi sedan åker hem ringer en glad Sofie som nyss kirrat körkort. Så det blev att köpa en påse bilar som grattis och springa över och ge henne en kram när jag kom hem. Vi tog bilen ner på samhället för att köpa en tårta för att fira ordentligt. Glad för hennes skull och min för detta innebär att det kan hända mycket skoj! Är ledig imorgon med men ska till banken och fixa lite inför UF och vi ska även till våran rådgivare för att försöka tigga till oss lite grejer. Förhoppningsvis har mina skor kommit i min storlek då!!

27 september

Storstädat rummet och nu ska jag ut och motionera. Heja mig!

Imorgon är jag ledig och jag lyckades locka med min äldsta syster på en shopping tur. Ska försöka hitta ett par snygga skor till hösten/vintern. Hoppas på att göra några fynd! :)

20.39





I loved you first

Slut som männsika, trött i både knopp och kropp. Ska lägga mig ybertidigt, längtar tills jag får gosa ner mig i dunkuddarna och duntäcket. Får lite dåligt samvete nu när jag tänker på dokumänterna som gick förut där de visade hur de gick till väga för att få tag på fjädrarna...

Alla frågar vad jag vill göra efter studenten. Får ont i magen för jag har inte kommit på det än. Tur att det är 8 månader kvar. Tills dess måste jag komma på något. Kommer inte klara av att bara gå hemma. Det va dagens fundering det. Nu ska jag käka lite krubb. Kommer sitta fint. Juste, imorgon har jag bestämt mig för att jag ska börja träna mer. Är äckligt otränad.

25 september

Herregud vad trött jag är. Ligger i sängen redo för att sova redan. Yepp, på en lördag men gud vad skönt det kommer va imorgon. Stressigt idag på jobbet eftersom det var lönehelg så antar att det kommer va likadant i morgon så känns bäst att vara utvilad. Kvällen va myspys. Var med två utav mina närmaste vänner. Julia och Elin. Även om jag inte träffar Elin så ofta så kommer hon alltid att vara en utav mina närmaste. Så mycket som vi umgåtts och gått igenom så kan det inte va på något annat sätt.

Igår så var det chillkväll här hemma med Jonathan, syster och hennes bfriend Roberth. Vi körde kortspel och jag och Roberth knäckte. Vann överlägset. Inte en så glad Amanda efter det för hon är sån dålig förlorare.

Nästa vecka i skolan kommer vara super skön. Inga lektioner tisdag och onsdag. Slutar elva på måndag. Ibland gillar jag att gå handel. Men bara ibland.


I miss you

Jag älskar mitt liv men ibland är det jobbigt ändå. Idag är det ännu en sån dag som jag är så glad att jag har dom vännerna jag har. Nu ska jag göra mig klar för skolan.

23 september

Skolfoto idag. Woho, kommer se ut som ett mupphead. Tack vare Jessica så kommer jag antingen le stort som fan eller se sur ut för jag försökte att inte skratta. Känns liiite jobbigt när man vet att väldigt många kommer se. Meeen, det är sånt man får leva med helt enkelt. Imorgon verkar det som att alla ska till safiren. Yes, kul för lilla mig. Älskar att vara december barn, verkligen. Fast ska inte klaga. Fick barnbidraget längre än er andra, ha!

21 september

Va sugen på att åka ner till Outleten på att köpa ett till par byxor. Fick inge sällskap med mig så sköt upp det några dagar. Ikväll blir det träning i det fina vädret. Fast det kan väl inte bli värre än det var i lördags? Längtar tills helgen för då hoppas jag på att kunna bjuda Jonathan på bio. Känner att jag ligger honom i ganska stor skuld. Det blir även jobb i helgen. Hoppas även på att hinna träffa några fina vänner. Då blir det en toppenhelg.



Söndag

Idag finns det ingen söndagsångets för imorgon är jag som sagt ledig. Eller ja, ledig från skolan men måste ändå plugga. Nyss drog familjen iväg och röstade men jag fick stanna kvar hemma, inte roligt att vara december barn. Fast nu är det inte långt kvar. Skönt det ska bli. Vet dock inte hur det ska firas ännu men det visar sig.

Igår var jag som sagt och tävlade igår, och ja, jag blev nervös. Haha. Matilda och jag beslutade oss för att springa ihop i alla fall och det lönade sig för tydligen vann Matilda. Antar att jag kom 2 eller 3 eftersom Matilda bara var 10 sekunder snabbare eftersom hon spurtade ifrån mig. Var lite pinsamt när man sprang på upploppet och försökte springa för allt jag kunde men kändes som jag stod stilla... Skyller på att det var uppförsbacke och mina skor vägde 5 kg var för de var så blöta och leriga.

läs

design ej klar.

woho

Kom nyss på att jag har långhelg, sweeeeet.

17 september

Ikväll blir det en tidig kväll. För imorgon så ringer klockan vid 07:00. Jag, Matilda och pappa ska nämligen på orienteringstävling. Har vart med några gånger nu (två för att vara exakt) och tränat så känner att jag vill tävla igen. Kommer ihåg det mesta sen jag var lite så är inte speciellt nervös. Kommer nog bli när jag kommer iväg i en ny skog men det ska nog funka. Jag kör en lätt klass i alla fall och det känns bra. Kvällen spenderades med Sofie. Kollade bilder och skrattade åt luggen och mobboffret. Ibland har vi väldigt kass humor.

Bra jobbat!

Mitt mål för den här veckan var att äta nyttigt (jag och sofie har gjort en packt) och att spara mina pengar. Jag har käkat kebab två gånger, ätit godis och druckit för mycket läsk. Jag har köpt ett par jeans, en träningsoveroll och en kostym. Jag känner mig inte så värst duktig just nu. Fast jag känner mig är nöjd, har vart sugen på en kostym länge och igår så var det kostym kväll för dam nere på outleten och jag fick pröva en riktigt snygg. Var såklart tvungen att köpa den. Hatar när jag känner att jag verkligen måste ha en sak. Nu blev det inte så mycket undanlagt som jag ville denna månad. Men det få helt enkelt funka ändå. Man lever trots allt bara en gång!

Just det, en film köpte jag också. Remember me. Hade hört att den va sorlig så satt och va jättenervös sista tjugo minuterna för vad som skulle ske. Aldrig hade jag gissat att det skulle sluta som det gjorde. Pappa kom in och gav mig en kram för jag grät så mycket. SE DEN!!!



smile

OM det känns bra. Äntligen. 2 och ett halvt år senare. Ska försöka fixa fram en bild hur jag såg ut i truten förut. Ingen vacker syn, men kan va kul att se skillnanden. Känns väldigt ovant att le med tänderna. Kul också att Jonathan märkte att den va borta... Va tvungen att säga tre gånger men ser du inte medans jag stod och log så mycket jag kunde. Tillslut fick jag säga men kolla på tänderna idiot. Haha, tycker om dig ändå.




14 september

Kom nyss hem från Katrineholm. Kom även hem därifrån vid tolv men va tvungen att åka tillbaka för klockan två skulle jag hämta min plånbok som jag så duktigt glömde på körskolan igår. Juste, igår skrev jag in mig. Känns bra! Har 4 teorilektioner med start från 4 oktober. Hoppas på att ha körkortet i min hand så snart som möjligt efter min födelsedag. Kommer va så skönt att kunna ta bilen och åka istället för att ta bussen eller tjata på mor att köra mig.



en dag som denna är jag extra glad att jag har så jävla bra vänner, familj och pojkvän.

13 september

Jag älskar att smida planer. Därför blev jag glad när Sofie föreslog en plan som låter alldeles utmärkt i mina öron. Bara att hålla tummarna för att det blir av. Sen så snacka vi om andra planer som jag heemskt gärna vill ska bli av. Men det är längre fram så det får man se hur det blir. Men om det går som jag vill så blir det av, det är en sak som är säker. :) Ska snart släcka lampan och gå på en liten dejt med kudden. Är helt slut i knoppen och kroppen. Känner att jag behöver åka iväg ett tag. Skulle inte vara helt fel men det går icke när man har plikter här hemma som kallar. Fick lönebesked idag, woho säger jag bara. Godnatt

wonderbart

känner att det behövdes lite bilder så här bjuder jag på 3. inte illa pinkat.

(mogen vän jag har)


pusselipuss på uppdatering.

hääj kåmpisar. i'm back in my blooooogg. allt är som vanligt, lite brunare och lite snyggare efter Kos såklart. men annars samma person som vanliiiigt. livet är finfint. kos var finare än fint. otroligt bra faktiskt. vi  softaliserade en del, men festade mer. drack en och annan shot, dansade på en eller annan bardisk. treffade mycket folk. och ja, levde livet såklart. nu är jag tillbaka i skolan, samma skit som vanligt. längtar redan till nästa utlandsresa. nästa år går den kanske till ayia fucking napa? why not lixom? fest och värme kan man ju inte få nog av. nu ska jag bjuda på en bild, sen ska jag slumra under täcket. puss på testikeln.

för seg uppladdningen, en annan gång kanske!

4 september

Har vart hemma två dagar nu. Jag längtar sjukt mycket tillbaka. Nu blir jag ännu mer taggad på att ta mitt pick och pack och dra iväg efter studenten. Det känns bra att jag bara vill det mer och mer. Kos var för bra. Jag blev dock sjuk på lördagen vilket sög. Kunde knappt sova på nätterna vilket resulterade i att jag inte orkade partaja så som jag tänkt mig. Men sådant är livet. Min kamera var tydligen paj också upptäckte jag när vi kom fram, osis.

Kan även meddela att jag är väldigt trött på att vara tjej just nu. Men det känns skönt att ju äldre man blir desto mer vet man vilka sina riktiga vänner är. Fick även träffa min Jonathan när jag kom hem. Insåg hur saknad han vart när jag fick pussa lite på honom. Ikväll ska jag få träffa Emelie. Känns bra att få träffa henne innan hon far till Turkiet. Ska även blir kul att få se hennes fina smile. Nu ska jag återgå till TVn.