10 juni

Vart ska jag börja. Jag har haft fullt upp de senaste veckorna. Mamma och pappa kom hit och hälsade på, var en hel del jobb under tiden de var här men träffade dem varje dag iallafall och jag fick två lediga dagar med dem. Vi låg enda dagen och solade på stranden och den andra dagen hyrde vi bil och åkte till Lindos. Vi åkte även till Seven Springs och gick igenom en kolsvart tunnel som skulle göra en 7 år yngre. Det var en mysig vecka och det var såklart jobbigt att säga hejdå även fast vi alla tre börjar bli vana vid det nu. Jag är så glad att de kommer och hälsar på mig vart jag än i världen är. Mamma som hatar att flyga, det uppskattar jag så mycket!
 
Jag har hållit till på vårt Blue Star hotell senaste veckorna. Maja, som vanligtvis är där var på semester och då fick jag äran att ta över. Det var så kul och jag trivs verkligen när man bara är på ett hotell, kan vara bra att veta till nästa säsong... Tankarna är redan i full gång angående nästa säsong, även fast denna precis startat kan jag inte riktigt låta bli att tänka på det. 
 
Vi hade även en kick off fest 1 juni. Alla som jobbar för TUI kördes ut till en strand och hade en trevlig kväll ihop. En liten besvikelse för alla tror jag dock då kick off brukar vara väldigt anordnat med lekar, aktiviteter och skojigheter. Denna kväll innehöll bara alkohol och väldigt mycket sådant. Men en trevlig kväll var det iallafall. Bussresan hem var därimot inte lika trevlig...
 
Samma vecka hade vi även Team Day. Mitt team, team west som har hand om IXIA åkte för en dag ut på utflykt tillsammans. Det var dykning som stod på schemat! Jag har aldrig prövat det förut och tyckte det var väldigt kul så dykcertifikat ska absolut tänkas över. Vi snorklade, badade och dök under en hel dag och avslutade sedan dagen med en middag ihop. En väldigt härlig arbetsdag, ja vi får betalt för att göra detta.
 
Idag var jag även ledig så åkte med Michelle och hennes två vänner runt på ön med två mopeder som vi hyrt. Hur mysigt som helst. Om någon av mina vänner vill komma och hälsa på är detta något som vi defenitivt kommer att göra! Det är otroligt fint här och jag älskar ön!
 
Jag tänkte kasta in en bildbomb här vilket gör det lite roligare för er som kikat in. Inser att jag just sammanfattat tre veckor på fem minuter. Men det är iallafall bättre än inget. Imorgon är jag ledig igen och den ska tillbringas på Beach clubben.
 
När jag ser de här bilderna kan jag inte riktigt förstå att det är min vardag, vilket liv jag lever!
 
 
 
 

8 juni

Vill bara skriva snabbt att allt är bra och att livet leker (nästan alltid) som vanligt. Det har varit fullt upp sen sist, återkommer snart med uppdatering!