2011

2011, ett år jag alltid kommer minnas och tänka tillbaka på med ett stort leende. Det här har tveklöst varit det bästa året i hela mitt liv! Även fast endel tråkigheter förekommit så har det ändå varit ett kalas bra år.


- Jag har tagit studenten, hejdundrande kul var det.
- Jag har varit utomlands fem hela gånger detta år. Kap verde med min älskade familj, Bulgarien med min försvunna vän Lina som jag blivit riktigt nära med det här året, Turkiet med tre bra tjejer, Polen har även hunnits med och sist men absolut inte minst utan den bästa resan på hela året är såklart Thailand.
- Jag bestämde mig för att åka till USA, fick en familj och snart drar jag.

Sen måste jag ju även tillägga att mina två älskade systrar är lyckliga med sina två pojkar som jag tycker väldigt mycket om. Det är alltid skönt när ens nära mår bra! Det gör lite ont i hjärtat när jag ser att de blir ledsna när jag ska åka iväg ett år.

Det här inlägget kunde vara bombat med en massa härliga bilder men jag orkar inte leta fram några. Så lat är jag helt enkelt. Avslutar detta inlägg med att jag bara längtar tills jag ska få åka iväg härifrån och uppleva ännu ett år med en massa roligheter!! :DD

mellandagsrea

Igår åkte jag till Örebro för att kolla in mellandagsrean med Sofie. Tror bilresan där tar priset för roligaste på hela dagen, eller tror. Den gör det. Skrattade tills tårarna rann och det gjorde ont i magen. Sen körde jag på en ekorre :(:( Fast han var inte kvar när vi kom tillbaka så kanske överlevde han? Fick dåligt samvete för jag inte stannade på en gång men om han levde vette tusan vad jag skulle göra. Skulle aldrig kunnat tagit ihjäl honom. Usch. I vilket fall så var jag på jakt efter en ipod och kom hem med en rosa sådan. Idag blir det att jobba ett mini pass 15-20. Kan vara skönt att se hur mycket de gjort om sen sist jag jobba vilket var i mitten på november.

Jag gillar inte att vänta, jag vill ha februari nuuuu.

juldagen

Julfirandet fortsatte även på juldagen fast den här gången med pappas sida. Eftersom vi träffas ungefär 2-3 gånger om året är det alltid lika trevligt att se dom. På kvällskvisten åkte jag in till Katrineholm där jag träffade tre vänner. Vi skulle som ungefär hälften av Katrineholm gå till Harrys. Sjukt mycket folk, nästan för mycket eftersom man inte kunde gå ut och ta luft utan att behöva stå i kö. Vi hade skit kul i ungefär en timme sen försvann strömmen. Men vi hängde kvar och pratade med folk ändå ihop om att strömmen skulle komma tillbaka, vilket den gjorde klockan tre då det stängde. Inte den roligaste kvällen vilket alla redan förstått antar jag. Fast trots strömavbrottet bjöds det på väldigt många skratt.


22.12.11

Nu är jag nöjd. Har fått träffat Sofie och ikväll ska jag få träffa Julia. Wiie

Läste på facebook när vi var i Thailand att Julia kanske skulle åka och jobba i Alperna i vinter. Kan faktiskt erkänna att jag blev glad när hon bestämde sig för att stanna hemma. Om hon åkt hade vi inte kunnat setts på ungefär ett och ett halvt år. Fick nästan panik när jag läste det. Haha. Känner mig ganska töntig men det kommer nog vara det svåraste att vara ifrån mina två bästavänner (och min familj såklart) som alltid funnits inom tio minuters räck håll.

Fick även ett brev hem idag från dagiset med ett kort på alla barnen och teckningar dom ritat till mig. Aaaaw.

<3


21.12.11

Har aldrig förstått hur skön min säng är. Trodde mamma köpt en ny bäddmadrass åt mig när jag la mig igår kväll. Den var så himla mjuk, jag som alltid tyckt min säng är åt det hårda hållet. Men nej, inte om man jämför mot de sängarna man sovit på de senaste 4 veckorna.

Har sen jag kom hem läst ikapp en massa bloggar och kikat runt på facebook och vart man än läser så handlar nästan allt om folk som reser eller som har flyttat härifrån. Märks verkligen att min årskull tog studenten i år för det är inte många som inte är ute och far någonstans. Kul att folk hittar på något tycker jag. Jag själv börjar redan känna mig rastlös eftersom jag inte har något jobb överhuvudtaget i januari så vet inte alls vad jag ska pyssla med den månaden. Antar att det är sånt som får visa sig. Har hört att barnen på dagis frågat efter mig så kanske blir att åka och hälsa på dom.

Nu ska jag packa upp min resväska och börja julpynta i mitt rum så kanske man får lite julstämning.


t-h-a-i-l-a-n-d

Thailand var som förväntat underbart. En månad gick på en pisskvart och nu sitter jag hemma i Vingen igen och fryser. Från 35 grader till 0 grader känns kan jag säga.

Min kamera strejkade under hela resan så Lina har alla 150 bilder vi tog. Haha. Så sämst. Var borta en månad och tog bara 150 bilder. Varav 10 kanske går att visa upp. Men what the hell, nu ska jag glo på true blood och vänta tills min familj kommer hem för då blir glögg och familjemys. Imorgon vankas det utgång. 

Nu har jag dryga månaden på mig att umgås med alla människor jag tycker om innan jag far iväg på nya äventyr.