bra jobbat johanna, verkligen..

Fick ett ryck förut att jag tränar alldeles för liten, detta skedde efter jag ätit lite chips. Tror faktiskt det hade ganska mycket med händelsen att göra. Jag tänker iallafall, jag ska vara duktig och göra några övningar på golvet, typ armhävningar, rygglyft, sidlyft och situps. Det hela slutade med att jag gjorde fem situps sen var jag slut och orkade inte mer. Tycker det här säger ganska mycket om mig, jag måste träna MYCKET mer. Herregud alltså, skäms faktiskt lite över mig själv, och det är inte ofta det händer. Eller...?

091115

Världens segaste söndag har det varit. Har försökt att komma igenom min svenskabok utan reslutat. Har 200 sidor kvar som ska vara klart på tisdag, lite smått panik över det där. Istället för att läsa så fastnade jag vid tv och top dog programmet, jag kan verkligen inte sluta garva åt en av hundarna som är med! Så jäkla söt, eller så ful så han blir söt. Mamma tycker jag är knäpp som ligger och garvar högt för mig själv. Lovar att det finns fler som gör det, eller? Jag vet att Cecilia gör det iaf, så helt själv om att göra det är jag inte, phu!

Ska snart dra iväg och träna, japp, hör och häpna. Var jättelänge sen jag gjorde det så lika bra att få det gjort. Får se om man kommer upp ur sängen imorgon bara, men det återstår att se.

091110

Kollade nyss min statistik över besökare här på min blogg, blev chockad att den lilla skaran som gör detta. Vem vill egentligen läsa, ja rent ut sagt skiten, som jag skriver? Kan inte vara så vidare värst att läsa om vad jag gör om dagarna, tycker själv dom bloggarna inte är så där överdrivet intressanta. Men jag drar den slutsatsen att det är jag som person som är så oerhört intressent, japp jag tror faktiskt det. Oh, jag borde kanske starta en blogg där jag provecerar och lägger ut massa bilder på mig själv där jag plutar med läpparna? Det verkar ju funka, kanske borde satsa på det? Tåls att tänka på...


New moon

Glömde att säga att idag så släpptes New moon biljetterna (tror det var idag iallafall). Jag har iallafall hunnit bokat tre platser för mig och mina systrar. Men det var på håret! Skulle precis ta ett par bra platser men sen när jag klickar så är dom upptagna. Då har nån snott dom precis framför näsan på mig, vilken osis. Fick iallafall tag på ett par hyffsade platser. Men det var näst in till fullt på alla 7 olika visningar i Örebro den 20, vi fick sitta i en liten biosalong, men skitsamma! Se den ska vi göra iallafall!

091004

Nödvändig dag i skolan idag? Nej. Kom in till Katrineholm vid halv tolv, åkte hem igen halv tre. Under dom timmarna, gjorde jag i stort sett ingenting. Kollade upp hur mycket det kostade att publicerar i Kkuriren, 53 000 kr för en hel sida. Det kallar jag sjukt, hur många kan det va som läser den egentligen?

Fattar inte varför jag börjar skriva nu, gör ont i min stackars hand så fort jag rör den. Det hade Ä N T L I G E N började gå över tills igår då det blev värre. Det kan jag tacka Jonathan för som skulle skämta med mig genom att rycka i min hand och säga "gör det här ont då?", det knakar till i handen och nu gör det som sagt vad ännu ondare. Tack så himla mycket, söt pojkvän man har...

Imorgon är det praktik, vilket jag inte ser framemot speciellt mycket eftersom jag alltid får stå och riva kartonger. Det kommer nog inte gå så bra med min hand. Får hoppas att det finns något annat jag får göra!