december

Studiedag idag. Bra tänkte jag då hinner jag plugga massa. Och så blev det ju verkligen inte. Sov till halv två och har övningskört så var den dagen borta. Blir att plugga nu på kvällskvisten i stället.

Känns som december kommer bli en bra månad. Kuuuul.

want you to make me feel like I'm the only girl in the world

Har haft en väldigt bra helg. På fredagen så var det mys och chill i Vingåkers badhus med Lina och Julia. Åt massa onyttigheter och slappade i barnpoolen (varmare där) och utbytte lite information. Alltid trevligt!

Lördagen stod jobb på schemat och senare på kvällen födelsedagsfirande. Först var vi fem snygga tjejer hos Sofie och åkte senare in till Katrineholm. Kvällen bjöd på riktigt många skratt, hade ont i halsen för jag skrattat så mycket. Ganska så roligt att vara skapligt nykter medan andra är lite mer på lyset.

Nu blir det söndagsmys med familjen + jonathan och roberth. Trevligt. Fick sluta tidigare från jobbet. Trevligt. Köpte en skjorta idag på jobbet. Trevligt. En trevlig helg kort och gott!

mitt hjärta i din hand

hade lite kvällspanik igår. Känns som jag har massa att göra men ingen tid över till det fast egentligen har jag massa tid så vet inte riktigt vad jag pysslar med. Idag hade jag en riktigt skön sovmorgon och fick just reda på att jag kommer slippa bussen och få åka med Lina in så då blev denna sovmorgon ännu längre. Skönt att bara slappa på morgonen och slippa stressa som det annars blir när man ska med tio i åtta bussen. Nu ska jag gå och borsta gaddarna och dra på mig kläder.

25 november

känns som jag mest flänger omkring, får ont i magen och huvudet.
måste ta tag i mitt liv, NU.

24 november

Sista praktikdagen för veckan. Lite tråkigt eftersom jag trivs så bra men mina torsdagar och fredagar är så himla sköna i skolan så inte mig imot :) Den här veckan likaså förra veckan har jag haft fullt upp. Blir att jobba hela helgen som tur är har vi ledigt på måndagen så då kan jag plugga ikapp allt jag hamnat lite efter i. Gillar inte att ligga efter. Blir så stressad. Nu ska jag hoppa in i duschen sen fortsätta läsa min engelskabok, woho.

- jag ska inte berätta för någon!!
två sekunder senare...
- veeeet duuu?
haha, det är tur att det är mina egna hemligheter jag har svårt att hålla tyst om!

tråkmånsen

Tråkmånsen det är jag idag. Jobbat och nu sitter jag hos min pojkvän och väntar medan han kör några vänner. Velade mellan att åka med några vänner på ferre men kände inte alls för det. Skönt att bara ta det lugnt faktiskt. Kom även på idag att ellen inte var en snäll flicka när hon var liten, i alla fall inte mot mig. Haha. Snodde killar ifrån mig och skrattade åt mig för jag hade glasögon.

19 november

Harry Potter var över förväntan. Mycket nöjd Johanna gick ut från biosalongen. Längtar till juli!!!

Efter skolan blir det en sväng på stan med äldsta syster sen blir det god mat på Utterstigen där Amanda bor ihop med sin pojkvän Robert. Trevligt. Då får jag lite hjälp med engelskan också.

18 november

SACO mässa idag. För mig och mina kompanjoner gick det mest ut på att hitta ballonger. Vi hittade de tillslut och hade väldigt kul någon minut på bussen hem. Fast innan vi fick nys om ballongerna så gick jag runt och pratade och tog massa olika broschyrer. Det som jag var mest intresserad av var såklart reseledare och jobba/plugga utomlands. Blir så sugen på det när jag läste i alla kataloger. Måste ta tag i det ordentligt någon dag jag har tid över, kolla igenom allt och kolla vad och vart jag vill ta vägen.

Sitter just nu och försöker komma fram till vilken serie av glas jag ska börja samla på. Tror jag bestämt mig för en nu. Så ska berätta detta för mina släktingar så de vet inför 1 december och julafton. Det roligaste just nu är att få pengar och flytta hemifrån saker. Hatade att få det när jag var liten. Haha.


16 november

Otur att man inte är känd. Då skulle jag också få gå på galapremiären av Harry Potter och dödsrelikerna del 1 idag istället för att behöva vänta tills imorgon. Ibland suger det verkligen att vara en vanlig svensson...

now all I've got are these photographs

Ibland undrar jag varför man drömmer vissa saker och varför man tror att det är sant när man vaknar? Vet inte hur många gånger jag vaknat upp och tänkt gud vad jag tycker om den personen fast jag inte alls känner den. Vad fasiken gjorde ens han/hon i min dröm? I natt drömde jag att jag tog studenten i en rosa kostym. Var skit glad och satt i Vidåkersmatsal med min gamla klass och skrek var är 9f? Haha, konstigt det där.

skapligt snygg jag är på praktiken, tycker ni inte?
Måste tyvärr inse att min nya mobilskamera är sämre än min gamla :(


14 november

Äntligen en helg där jag verkligen inte gjort ett smack. Känner mig ganska så utvilad för en gång skull. Idag ska har jag därimot lite att stå i med. Fast det är mest roligt. Ska till IKEA med Julia och inhandla saker till vår UF företag. Vi ska handla på oss rejält så vi slipper åka igen. Missbedömde lite förra gången vi var iväg så denna gång har vi planerat lite bättre. Hoppas jag.

11 november

Vilken dålig dag det har varit. Skönt att det snart är dags att släcka lampan så den är över. Ska läsa lite i min engelskabok innan jag går på dejt. Det positiva med denna dag var att jag sålde några ljus (UF). Om någon vill ha ljus till höstmörkret så hör av er ;) Kanske ska fixa i ordning våran blogg så folk kan se hur de ser ut. Kan vara smart kanske? Har varit och firat min syster Amanda på 22årsdagen nu på kvällen. Bjöds på smörgåstårta och tacopaj till oss som inte gillade smörgåstårta. Bjöds på muffins också som jag bara fick ner halva. Var inte mitt sanna jag idag helt enkelt!

10 november

Satt just och tänkte lite på när jag träffade Jonathan första gången. Sjukt att man då inte hade en aning om att vi ett och ett halvt år senare skulle va där vi är idag. När vi satt uppe på Elins vind och lyssnade på hennes systers berättelser om en kines flicka. Haha. Vilken tur jag hade att han inte hade något bättre för sig än att hänga med till sin bästaväns kusins 17 års fest. Undra hur mitt år hade sett ut om han inte varit där? Likadant om jag tänker om jag inte hade valt så, eller om jag gått dit hur hade mitt liv sett ut då? Som ni märker har jag inte mycket bättre för mig än att sitta och tänka dessa tankar en kall höst?vinter? kväll.

Bokade studentkryssnigen till den 3 april med Sofie, Julia och Lovisa. Kommer bli göbra. Hoppas vi alla är på bästa humör den dagen, då kan absolut inget gå fel. (hoppas lovisa kommer ihåg sin tandborste så sofie slipper gnälla, haha).

Om 5 månader sitter vi där igen tillsammans i värmen, röda som kräftor och svettas.



9 november

Börjar det hela med att skriva grattis till min absoluta bästa vän för hon tog körkort idag! (för er som missat det ;)

Kom hem för en timme sen. Skulle vart hemma för två men bussen kom en timme försent. Inte det roligaste, nej. Var nere på körskolan med hanna och pluggade teori efter praktiken idag. Det går framåt. Skönt. Imorgon är det praktik och just nu sitter jag och lyssnar på låtarna som de gör om i programmet Så mycket bättre. Herrejösses vad bra en låt kan bli när rätt person gör det.

fredag

Idag är jag död. Känner mig helt slut. Inte okej när det varit höstlov! Sover så dåligt om nätterna, måste ordna det där... Imorse sov jag dock väldigt bra, kan bero på att Jonathan låg bredvid. Ville aldrig gå upp men kneget kallade så var bara att bita i det sura äpplet och kliva ur sängen. Ikväll blir det ensam mys. Kollar på idol som jag inte kollat på sen det började på fredagskvällarna. Olle är fortfarande lika snygg och grym, det gillas.

night after night

Borde inte vara okej att ställa klockan på lov men ändå har jag gjort det 2 dagar av 3. Så blir det när man har många bollar i luften antar jag. Idag blir det Örebro och IKEA med mina UF kompanjoner + chafför (Sofie) eftersom ingen av oss ännu har införskaffat körkort. Resten av denna vecka blir det att jobba. Nu ska jag kila över till Sofie i detta fina väder.


1 november

Känns ganska så trist när jag tittar på allas bilder på facebook och bloggar. Verkar som i stort sett alla var på maskerad i helgen. Förutom jag. Får hoppas på att komma iväg nästa år. Har faktiskt aldrig klätt ut mig nu när jag blivit äldre. När man var liten klädde man jämt ut sig på halloween. Häxhatten, svartaperuken och scream masken var poppis.

Just det, sa hejdå till en kär gammal vän i helgen och sa hej till en lite nyare modell. Var på tiden men kommer sakna min gamla betta.