Heeeelg

Så var det söndag igen och imorgon är det måndag igen. Men jag tänker framåt, för det här är näst sista veckan! Ord kan verkligen inte beskriva hur efterlängtat sommarlovet är!

Helgen har gått ruskigt snabbt, för snabbt. Fredagen tillbringades hos Johanna G. Kände knappt ingen som var där men bra kväll blev det i alla fall! I lördags så skulle jag bara ta det lugnt hemma med Sofie och Elin men planerna ändrades. Drog in till stan med Cissi, satt i sjukhusparken vilket inte var så där överdrivet roligt. Och idag har jag bara slappat i solen, trodde jag skulle smälta bort en stund.

I lördags var jag även hos mina kusiner där denna sötis var :)
Lille Theodor.


2 år kvar...

Idag fick vi sluta tidigare för att vi skulle kunna se på mösspåtagningen. Vilken tabbe det var, blev så sjukt sugen på att själv stå där. Men nejdå, två jävla år kvar. Fast tur är kanske det för jag har ingen aning om vad jag ska göra sen! Skulle vara väldigt skönt att dra utomlands några år, men vågar jag? Jadu, det är den stora frågan.Har fått beslutångest om ikväll, skulle vara kul att vara i stan istället för fast ute på landet. Försöker få med Sofie att ta en taxi in till stan senare ikväll. Men det verkar inte funka så vidare värst. Får se vart det hela slutar! Kul ska jag ha i alla fall.

Lite sommar bilder har det tagits idag också.
Stephanie, Cecilia, Michaela och Jessica
(kul att Michaela försöker vara rolig genom att förstöra bilden!!!)Linslus nr 1 !

090528

Idag är det torsdag, det innebär att imorgon är det fredag. Elin och jag har bestämt att då ska vi ha roligt, förhoppningsvis blir det så också.Skolan idag var inte sådär överdrivet rolig. Fick reda på att jag fick VG i svenska A, fan vad jag är bra ibland. Spela biljard hann jag också med, men det var knappt. Är ingen höjdare på biljard så att säga, tror ganska många håller med mig på den punkten faktiskt. Kameran ska med imorgon så bilderna kommer kanske in någon gång i helgen. Nu ska jag äta någonting, min mage behöver mat. Har inte käkat något sen i morse, känner att det är dax!

Fan, ibland är vi bara för söta!
(ja, jag var tvungen att ha med fan där)


I'am back

The bitch is back, eller nått.
Inte för jag är någon bitch och speciellt bra på att blogga är jag inte heller. Men tydligen fanns det några som läste min blogg. Undra varför? För mycket fritid chansar jag på. Så därför har jag bestämt mig för att börja igen. Får försöka knäppa mer kort så ska nog detta gå alldeles utmärkt! Eller kanske inte...
I vilket fall som helst, här är jag igen!

Kan börja med att lägga in några bilder som får mig att skratta!
Utklädningsdagen på Vidåker för ungefär 1 ½ år sen!


Emelie
, hon kommer typ slå mig om
hon ser det här! Haha


Jag har varit en pöjke en dag i mitt liv


Se på fan, två medlemmar i Kizz.
Eller nää, det är ju Jullan och Elon