lördag, 2 juni

Igår när jag tittade vilket datum det var blev jag chockad. Redan juni?!? Galet vad fort maj gick. Har inga speciella planer för juni. Tanken var New york den här helgen men min värdfamilj behövde mig ikväll så just nu sitter jag och lyssnar ifall någon av barnen vaknat. De är specialister på att vakna upp under nätterna. Vill inte att det ska bli domino effekt, att en vaknar och väcker alla andra. Så om någon vaknar är det snabbt upp och lägga tillbaka den i sängen. Haha.

Igår gick jag, Sina och Flo på MIB3, den var bra men de två filmerna innan var sååå mycket bättre. Vi käkade även middag på Fridays innan. Riktigt trevlig fredag. Och i morse hade jag SOVMORGON för första gången på en månad. Dock är det väldigt svårt att inte vakna när familjen går upp. Men det var skönt att bara kunna ligga och dra sig i sängen. De flesta helger är det upp tidigt för att bege sig ut på en miniweekend och söndagmornar är det alltid upp tidigt för man vill se så mycket på sin miniweekend som möjligt.

Jag hoppas på fint väder imorgon för då ska jag och Flo hänga vid poolen. Om vädret inte är på vår sida får vi se vad vi hittar på.

Igår i bilen:
Min värdflicka: Johanna, jag vill lära mig något på svenska.
Jag: Okej, vad vill du lära dig? Du får bestämma själv, vad vill du helst kunna på svenska?
Hon tänker väldigt länge sen säger hon: Jag vill lära mig hur man säger stopp.
Haha, hon blev väldigt besviken när det visade sig att det var ungefär samma sak på svenska och engelska.

Jag och Siiiiina.


update; strax efter mitt inlägg så börjar lillkillen skrika och väcker då sin syster. haha. jag gjorde ett tappert försök att få de tillbaka i sängen men ville inte väcka storebrosan så tog när dem och la dom på soffan där de somnade så sött.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback