somebody that I used to know

Kände att det var dags att ge er alla en update på vad som sker i mitt liv. Egentligen har det inte hänt så mycket. Har umgåtts med så många vänner som möjligt. Tog en fika med Lovisa och SofiaM igår och då sa jag även sagt hejdå till Lovisa för det här året. Försöker att se alla hejdån så positivt som möjligt. Istället för att tänka aha vi ses om ett år så tänker jag att vi hörs i snart.

Mer då.. Önskar jag kunde säga att jag börjat med packnigen men nope, har endast tagit ner väskorna. Haha. Ett steg framåt iallafall. Idag var jag iallafall och kikade in i SofiaRs nya lägenhet. Kommer bli kalas. Fast nu hade hon inga möbler men blir nog toppen.

Idag längtar jag tillbaka till värmen otroligt mycket. Får se om jag besöker Thailand snart igen. Skulle vara underbart men finns så mycket jag vill se så vi får se om jag kommer tillbaka hit.


25 januari

Min lilla sjukdom är påväg att ge med sig. Skönt, gillar inte att vara hes, hosta och ha ont i halsen. Vem gör det egentligen? Men med piller och med pulver har jag som sagt blivit bättre. Hade tänkt åka på filmkväll hos Lina ikväll igen men blev så trött och då känner man sig (iallafall jag) sjukare på en gång så jag låg och halvsov på soffan istället. Tittade på "Livet blir bättre" och ikväll handlade det om Anton Hysén. Tycker det är jättestarkt och bra gjort av honom att komma ut. Men jag tyckte ändå lite av budskapet försvann när han berätta att han och hans vänner mobbade en som var homosexuell när de var yngre från lågstadiet till högstadiet.

Tog precis hostmedicin som jag blir dåsig och darrig av. Men ska ju inte klaga, vissa får värre symtom. Så nu ska jag däcka i min säng. Haha.

22 januari

Kom precis hem från en yttligare myskväll hos Petterssons. Hängde där i fredags också. Vi har nämligen börjat ett harry potter maraton som går sådär. Vi kollar på en film i taget sen ger vi upp för vi är för trötta. Haha. Men vi kämpar oss framåt iallafall. Idag smockade vi oss varsin pizza och lite ostbågar. Gött sådär en bakissöndag.

Idag har jag även skypat. Först skypade jag med min värdmamma. Lillkillen hade precis lärt sig vinka så jag fick sitta och vinka åt honom en stund också. Barnen är så himla gullig så jag kan inte sluta skratta och le när de pratar med mig i skype. Är svårt att höra vad de sägare, är ju svårt att höra vad svenska barn säger ibland och sen genom skype och på engelska så blir det lite svårt. Jag skypade även med Julia och hon verkade tycka att mina presenter var bra. Hoppas att familjen tycker om dom bara. Nu knackar John mig på axeln så bäst att avsluta här.

20 januari

Usch, gillar inte att ha något jobb och pengarna bara rullar iväg. Har betalat färdigt på alla julklappspengar jag var skyldig (seg, jag vet) och nu hoppas jag att alla kostnader till USA är klara. Köpte presenter igår så hoppas på att kunna skypa med Julia (min kommande värdfamiljs nuvarande au-pair) för att se om dom blir godkända! Men de kan ju inte förvänta sig allt för mycket, jag har ju aldrig träffat dom och de måste få plats i resväskan. Har även börjat skriva en packlista och en lista över allt som måste fixas med innan jag åker. Känns skönt att listan blir kortare och kortare.

I morse gick jag och mamma upp tidigt och gick sedan ut på en långpromenad. Skönt att inte sova bort halva dagen som jag annars brukar göra. Nu är det iallafall helg och den är så gott som fullspäckad. Kuljul. Nu ska jag gå och lägga mig under en filt och titta på skidskyttet som börjar snart.


18 januari

Är hur trött som helst. Kommer inte ihåg senaste gången jag gick upp innan elva och idag gick jag upp halv tio. Helt stört vad trött jag är. Och klockan är ändå inte så tidig. Måste försöka lägga mig tidigare. Eller jag gör det men kan ändå inte somna. Idag var jag tvungen att kila upp tidigare än vanligt för jag och Sofia ska åka och kolla in Ellens ställe och umgås lite med henne. Imorgon ska jag ut på presentjakt.

I natt drömde jag om att jag var i värmen.. Någon gång i framtiden ska jag bo i värmen för en stund.


känner lyckan genom sorgen

Vad är det som händer, duggregn i januari. Det har regnat sedan jag vaknade. Inge vidare värst, jag som hade planer på att gå ut och gå. Eller vem lurar jag, bara skönt nu i och för sig för nu kan jag skylla på regnet. Haha.

Ringde CC nyss och frågade om de fått alla mina papper och japp, det enda som var kvar nu var att packa väskan. Herregud, när jag skriver och pratar om det känns det så overkligt men om exakt tre ynka veckor lämnar jag Sverige. Längtar så sjuktmycket, vill bara sitta på planet NU. Fruktar fortfarande att säga hejdå, vill bara ha det gjort på ett vis men på ett annat vill jag inte säga hejdå. Sista fredagen är det iallafall avskedsfest här hemma och då är det även kramkalas!


15 januari

Jag gillar inte att helgerna går så snabbt..

Tog en ordentlig sovmorgon i morse iallafall. Två dagars utgång sätter sina spår. Fredagen spenderade jag med Sofie i Västerås där det mer var att puttas och knuffas än dansa på dansgolvet vilket var trist. Plus var att vi på något sätt gled in i VIP kön och fick gratis inträdé och garderob. Haha, ibland har man flyt. Lördagskvällen tillbringades hemma hos Liws med många glada ansikten. Skrattade och sjöng mest hela kvällen. Sen var det ungefär likadant på dansgolvet som i Västerås. Mest trångt och puttar hit och dit. Fast jag hade kul trots det.

Nu på söndag kvällen har jag varit på VOK fest och käkat pizza hemma hos syrran med hela familjen och så tittade vi på deras nya husdjur. De har som ett zoo i sitt lilla hus nu. Haha.

10 januari

Sitter förtillfället och väntar på Sofia. Får se om hon dyker upp snart. På något sätt blev det så att jag skulle följa med upp till Anton. Får se om det blir så tillslut.

Skypade idag med Julia, aupairen som är i min blivande familj, och hon visade mig runt i huset och sådär :) Har undrat varför jag är så känslig för tillfället men tror det är för jag är så himla nervös. Fast jag inte tänkt på det så tänker jag på det här 24/7 och har typ en klump i  magen hela tiden. Klumpen består av både glädje,  förväntan, nervositet, ångest, panik och ännu mer nervositet. Så inte konstigt att jag är känslig i och för sig. Jag ska lämna trygghet och alla mina älskade ett helt år. Jag kommer inte klara av att säga hejdå. Som tur är så är hejdåt inte för alltid. Så mina vänner, om jag reagerar väldigt känslosamt de sista veckorna så får ni ha förståelse! :))

young, wild and free

Okej, glöm det jag skrev förut. Verkar redan som min helg är bestämd och den består endast utav utgång. Vafan man lever bara en gång som man säger! Haha.

Skypade med min USA familj idag. De verkar vara så himla bra! Det känns verklig som jag valde rätt när jag tackade ja till den här familjen. Tjejen sjöng Bjällerklang för mig och sa att vi va tvunga att ha teaparty när jag kom. Sen fick jag se minstingen också. Hur gulliga som helst! Kändes mest som jag satt och skrattade hela tiden. Fick min flyginfo idag, kvart i tolv den 6 februari lämnar jag svenskmark.

8 januari

Skapligt seg jag är idag. Ytterst lite sömn hela helgen har satt sina spår idag. Men kul har det varit. Fredagen spenderades som sagt i Norrköping, segade där hela lördagen. Tänkte ligga hemma och ta det lungt på kvällen men blev sugen på att testa statt så drog dit med vännerna. Något som ångras idag. Tråkigare kväll var länge sen jag hade. Något som kändes väldigt stort igår känns idag som en fis i rymden. Känns iallafall som det var första och sista gången jag besökte statt för detta år. Fast man ska väl inte säga för mycket ;d

Nu ikväll blir det förhoppningsvis skype och inge mer än så.

1

Igår hängde jag med Sofia här hemma. Vi satte på en film men tittade inte särskilt mycket utan babblade mest om allt och alla. Sen var vi även fyllechaffis.

Idag drar jag till Norrköping för att förhoppningsvis ha en rolig kväll. Och måste ju även tillägga att det är en ynka månad kvar tills jag lämnar Sverige. Gaaah, ont i magen jag får. Inte för jag ändrat mig utan för jag är så förbannat nervös. Undrar hur det kommer kännas dagarna innan. Kommer vara ett nervvrak!

2012

I lördags välkommnade jag in det kommande året med en drös vänner. Vi åt tre rättersmiddag, dansade på stolar, drack lite för mycket alkohol, skrattade och hade det väldigt bra helt enkelt! Tog xantal kort också som jag och Sofia låg och skrattade så vi fick ont i magen när vi tittade på dom dagen efter. Haha. Hittade även min vän Lina på "tolvslaget festen". Så firade tolvslaget med henne, så jag fick en nyårspuss iallafall. Haha. Dagen efter var det jobb som stod på listan, för att vara nyårsdagen gick det faktiskt väldigt bra.

Sen sist har jag även hunnit med en hälsokontroll och en ppd, var väldans nervös men var lunga bullar. Jag hade i vilket fall inte turberkulos eller hur tusan det nu stavas. På onsdag ska jag upp till Stockholm till amerikanska ambassaden sen var det tydligen ett förberedelsemöte på internet som jag ska försöka hinna med. Mycket att stå i.