29 december

Trodde loven var till för att vila upp sig. Jag är tröttare än någonsin idag. Antingen är det för jag slappnar av eller för jag är stressad. Kan inte riktigt avgöra vilket det är. Ska lägga mig i soffan nu och där ska jag tillbringa resten utav kvällen.

28 december

Snart är det nyår. Jag ska fira med Jonathan och delar av hans familj. Ska bli trevligt. Precis ett sånt nyår jag ville ha, är inte sugen för fem öre på att stå på stan vid tolvslaget i Katrineholm som de senaste två åren. Ska strax iväg och fira Jonathan som fyller 21 idag. Kollar just nu på världens sämsta film tror jag men orkar inte göra något annat just för tillfället... Imorgon ska jag plaska i badhuset med Julia.

26 december

Tiden springer iväg. Snart är det 2011 och det innebär att det är endast en termin i skolan någonsin. (Som jag vet om i alla fall). 2011 ska banne mig bli ett bra år. Jag ska försöka göra allt jag vill, bara hoppas pengarna räcker. Får spara som tusan helt enkelt. Jag har redan kommit på några av min nyårslöften:
- Jag ska inte ta någon jävla skit, ska stå på mig och tänka på vad som är bra för mig.
- Ta vara på sista tiden i skolan, och ha en kickass student.

Det är dom jag tänkt ut, kommer säkert komma upp fler i mitt lilla huvud. Sen om man håller det eller inte får man ju se men dom här två SKA jag hålla. Punkt slut :)

23 december

Dagen före dopparedagen, säger man så? Heter det dopparedagen?

Jag hade en kanonkväll igår i vilket fall. Kvällen började hos Sofia med ett gäng kalasbrudar, skrattade och lekte lekar. Jag har blåmärken på knäna efter limbon men det är sånt man får ta! När jag kommit hem ringde jag Jonathan så han fick komma upp till mig och vara mitt nattsällskap. Mysigt. Idag så hängde jag hemma hos syrran och Robert, vi kikade på uppesittarkvällen och så. Inte det roligaste men det är någont man helt enkelt gör innan julafton. Nu ska jag ge mig in i drömmarnas värld.

I owe it all to you

 

världens finaste kille.

det bästa av allt är att han bara är min! :)


22 december

Första dagen på lovet och vad gör jag. Jo jag pluggar. Vill bli klart med allt så jag ligger i fas när terminen börjar för då ska jag njuta av att det är sista terminen ever och ha så kul jag bara kan. Vill inte ligga vaken om nätterna för jag missat massa. Haha. Ikväll blir det utgång i K-holm som resten av alla 92or förmodligen ska.

syskonkärlek

tog lite egopic innan vi åkte på middagen igår. sweeeeeet.
de fina örhängena jag har på mig köpte jag av mina fina klassisars uf företag :)

 

 


Snygglovisa

Så här tyckte Lovisa om mitt förslag jag föreslog igår. Hahaha. Inte bra alltså. Jag som tyckte det var ett skit bra förslag!!!

 


19 december

En riktigt bra helg är nu över. Träffat både släkt och vänner. Gårdags kvällen i Norrpan var riktigt kul. Var jäkligt mycket folk som var partysugna så trångt var det och VARMT. Så jätte fräsch var man ju inte. För en  gångs skull så ska jag bjuda på bilder.

på dagen. jag, farmor, amanda och matilda

 

pappa höll tal

världens bästa familj

jag, morfar, matilda och amanda

på kvällen.



fina underbara vänner
(snygga jessica i bakgrunden, eller vänta är det jessica? det är frågan...?)



ellenpellen och lina


17 december

Mässan var inte kul för 5 öre. Vi sålde lite ljus och så men tiden gick knappt inte framåt. Som tur var fick vi sluta tidigare så kom hem till tre. Skönt. Ikväll blir det mys och tjockis kväll med Emelie och Julia. Lite tårar kommer fällas för vi ska se en sorlig film. Heheh, Emelie kommer gråta mest.

16 december

En dag som varit fullsmockad med grejer hela dagen. Jag är helt slut och så himla ledsen. Hoppas på att jag piggnar på mig tills imorgon. Har UF mässa och på lördag ska jag ha kuuuul. Nu ska jag försöka tänka positiva tankar och sova. Vill att den här dagen ska ta slut. Vill att min Jonahan ska må bra så jag kan få pussa på honom igen. Finns en positiv sak med den här dagen. Hade julbord med outleten och fick skjuts hem av Linnea som jobbar där och hon sa att hon absoult tyckte att jag skulle jobba utomlands för hon tyckte det var svinkul när hon gjorde det. Så nu vet jag att jag verkligen ska köra på det.

Godnatt

pssst, den här låten är förjävla fin


14 december

Handlade min andra julklapp igår. Bra jobbat med tanke på att julafton är nästa vecka. Måste sätta lite fart tror jag. Imorgon är den den 15 och det betyder att lönen kommer och att jag ska brumma bil. Kul jul.

13 december

Lucia idag, brukar ha som traditon att gå på vingåkers lucia tåg men idag hann jag inte med det. Praktiken idag var rolig som alltid, näst sista dagen var det också. Ganska så skönt för det innebär att det är jullov om en vecka. Hur sjukt är det att det är första gången som jag ens tänker på jullovet? Mycket i skallen som snurrar antagligen. I helgen ska det bli utgång med några vänner. Eller några och några, verkar som det bara blir fler och fler och det är väl alltid kul. Får se dock hur alla får plats i Sofies och Cissis lägenhet. Kan bli spännande.

10 december

Ligger här ensam på kvällskvisten, skulle egentligen legat i världens skönast säng med min plutt. Men så blev inte fallet. Var hemma hos Sofia och drog en myskväll, alltid lika trevligt. Börjar komma upp lite planer efter studenten ska bara tjata mer på jullan så mina drömmar/planer går till verket. Ska nu börja med att kolla från avsnitt ett på PH, har för mycket fritid denna kväll känner jag. Alldeles för mycket plugg men det är inget jag vill ta itu med en fredag kväll klockan tolv. Nej, PH vare!


<3

8 december

Har haft lite smått panik över allt plugg i skolan. Mest över att vi ska lämna in en romananalys på en bok jag inte ens börjat läsa på. Yes, bra jobbat. Sen är jag stressad för en massa annat också. Trots det så bestämde jag och lina dejt på gymmet (japp, jag har börjat gymma) idag och käkade sedan på kina restaurangen. Kina var inte så överdrivet gott, föredrar thaien som vi har är i lilla vingen.

5 december

Gårdagens kväll var en jättetrevlig kväll. Efter jobbet så åkte vi direkt till örebro där hans mamma bor. Blev lite prat sedan åkte vi ner till restaurangen vi skulle äta på. Maten var så jäkla smarrig. Oxfile och stora pommes, mums. Pressade i mig det sista bara för det var så himla gott! Fick inte ner någon efterrätt efter det, synd för de lät riktigt smarriga med. Idag är jag jäätte trött så ska försöka sova tidigt, men först ska jag iväg till Carola med de andra tjejerna och Ludde nere på damavdelningen. Skoj.

stolt tjej

kan titta på paradise hotel på tvplay utan att ljuga om min ålder.

lördag

Haft en rolig kväll. Mycket skratt. Slutade dock tidigt men kanske lika bra eftersom jag ska upp imorgon och jobba. Så nu blir det att dejta kudden. Måste bara säga att det suger att Olle åkte ut ur idol. Han var bäst så var det bara. Lägger upp lite bilder på måndag nu när jag äntligen kan ta lite kort eftersom jag fick en kamera i 18års present :D

3 december

Hade utvecklingssamtal idag. Glad blev jag. Var tvungen att ringa mamma. Haha.
I kväll blir det kalas hos mig, jobb lördag och sedan middag hos Jonathans mamma. :)

1 december

Dags att släcka lampan. Är helt slut i knoppen efter denna dag. Väcktes vi sju av fin kör sång (mamma, pappa och matilda) och öppnade lite paket. Inventering hela dagen på praktiken, räkna,räkna,räkna. Hem byta om och börja fixa inför släkten som anlände två timmar senare. En toppenbra dag, precis som en födelsedag ska vara!

äntligen är jag aaarton slipper sitta hemma när vännerna går ut. detta ska firas redan på fredag med en bunt alldeles för snygga tjejer. låter perfekt i mina öron! :D:D