31 oktober

Helgen har varit bra. Tillbringade fredag och lördag i norrköping. Handlade lite smått och gott på lördagen så är några slantar fattigare. Sitter just nu själv hemma och är lite små rädd. När jag gick hem från Jonathan nyss så kom det fram en kille och började prata och sen ville han ta sällskap hem. Vad säger man? Så han gick bredvid mig hela vägen hem och babblade om sitt liv. Sen när han vek av till sig tittade jag bakom mig för att se om han var efter mig. Såg inte honom så hoppas han inte såg vart jag bodde. Han var jättetrevlig men ändå läskigt, eller så är det jag som sett för mycket på skräckfilmer..

27 oktober

Praktikt på Shell andra dagen idag. Gick bra. Körlektion, gick bra. En bra dag helt enkelt. Nu ska jag plugga. Inte det roligaste men måste göras. En uppsats och en bokredovisning ska va inne på fredag. Bara att sätta igång.

Tog en bild med telefonen på min utstyrsel jag har på praktiken. Keps och allt. Coolt. Tog alltså kort med camen på datorn på kortet på telefonen. Bra kvalite det blev. Så blir det när jag är för lat för att hämta sladden till telefonen.


26 oktober

Idag mådde jag prima så iväg till praktiken for jag. Alla var hur trevliga som helst så det känns jättebra. Fick sluta tidagre än jag trodde så kom hem för en halvtimme sen. Väldigt skönt. Då hinner jag med lite plugg och så, inte det roligaste men måste göras. Väntar på att Jonathan ska plocka upp mig så vi kan åka ner till hans place. Är sugen på mat så hoppas på att vi kan laga nått gott. Kommer säkert sluta med våfflor som vanligt, hahah. Det är våran specialitet nämligen. Vore kanske en karriär, Johanna och Jonathans våffelhörna typ. Får dra igång den idén om jag blir arbetslös efter studenten.

praktik

Jag som var ganska så sugen på prakitken igår så självklart vaknar jag vid fem och har j*vligt ont i magen. Jag som trodde den där skiten var borta för hade så jätte mycket i våras men nej, inatt kom det tillbaka. Vid sju så gick jag upp för att tvinga min kropp till att äta lite frukost men gick inge vidare så fick stanna hemma. Känns trist första dagen, inge bra första intryck precis. Men mår bättre nu så förhoppningsvis så kan jag komma imorgon. Hoppas på det. Nu ska jag sätta igång att läsa min engelskabok som jag tydligen skulle ha läst en tredjedel av och skickat in en text om i fredags redan. Oups.

24 oktober

Slapp helg. Hängde hemma hos Lina i fredags och myste. Saknade Hanna som inte kunde komma dock. Blev lite jobb också sen shopping på Marieberg idag med Jonathan. Blev inge shoppat för min del men var smakråd. Imorgon är det praktik och jag känner just nu att det kommer bli skönt. Har bara hört positiva saker om där jag ska vara så det kan nog bli bra.

Vill va en björn och så jag kan gå i ide för en stund, vore inte helt fel.
.

20 oktober

Körlektion idag. Gick inge bra då blir jag arg på mig själv så går det ännu sämre. Kass dag i skolan, ovärd som tusan. Sitter just nu och lyssnar på musik från twilight filmerna. Måste nästan titta på den första filmen medan jag väntar på att någon ska komma hem och göra mig sällskap. Gillar inte att vara ensam när det är mörkt.

oups

Slog mig just att jag har prov imorgon. Bra jobbat Johanna. Det hade jag helt glömt bort. Undra om jag ska gå upp tidigare imorgon för att försöka plugga..

19 oktober

Känner mig helt slut i både kropp och knopp. Har sovit en stund på eftermiddagen så är lite piggare nu i alla fall. Skönt att det är höstlov snart. Ladda upp batterierna lite och umgås med folk som får mig att må bra. Då kommer jag nog klara av resten av den här hösten. Som tur är har det ännu inte varit överdrivet mycket plugg. Det enda är väl engelskan där det går i racerfart men så har vi ju turism som väger upp det hela lite grann. Ska strax ta bussen ner till Jonathan och det är en person som får mig att må väldigt bra.

bäst

Ville bara skriva detta inlägg för att berätta lite om mina absoluta favoriter. Dessa två människor har jag känt i hela livet sen jag var en liten knodde som sprang runt och lekte datten. Ord kan inte förklara hur bra det känns att ha dom i mitt liv. Det är vad jag kallar äkta vännskap. Så nu vet ni det.

 

 

<3

17 oktober

Dagen idag var en riktig seg söndag. Vaknade upp hos baby och träffade Sofie och Julia senare. Vi låg och segade i hennes säng. Skönt. Behövde plugga men så blev inte fallet. Har lovat Sofie att jag ska ta kort på kläder jag köpt på senaste tiden och visa henne. Haha. Får se hur det blir.

standing where you left me

Läste Bruces blogg förut och hon lyssnade på Hassle stod det. Så jag fastnade där jag med. Duktig kille det där.


14 oktober

Idag var det tidig uppstigning. Klockan ringde kvart över sex. Inte allt för roligt. Men nu har jag i alla fall fått gjort riskettan. Helt meningslöst men man måste ju göra den så det va bara att sitta där snällt och lyssna. En lektion i skolan sedan hem och nu sitter jag här redo för att plugga. Har inte pluggat mycket på senaste tiden så ligger efter lite så ska försöka ta ikapp. Imorgon har jag endast engelska så ska in på den och sedan står det festligheter på schemat! Trevlans. Köpte mig en vinterjacka igår också. Blev inte alls den jag tänkt mig men jag är väldans nöjd.

Julia bjöd på skratt denna kväll i underbara Kos. Hahah
Längtar tillbaka till värmen men förhoppningsvis blir det en
resa nästa sommar tillsammans med vännerna.


12 oktober

Idag är jag hemma. Sov inte mycket inatt. Som tur är har jag fått pencilin nu så förhoppningsvis får jag sova bättre i natt. På torsdag har jag riskettan så vill må bra då. Vill ha den gjord. Gillar att körkortet går framåt. Har några till körlektioner inbokade så ska försöka boka några fler snart. Förra helgen var det inte mycket som hände. Spenderade mesta delen av helgen nere på Outleten. Inte så jätteskönt att jobba sjuk men det funkade. I helgen blir det andra bullar om jag får bestämma. Måste bara få tag på min kompanjon Julia så vi kan göra upp planerna.




comhem


7 oktober

Första körlektionen igår, skitkul! Vill köra mer,mer,mer. Måste vänta två veckor dock... Får köra hemma istället. Funkar det med. Idag fick vi tydligen skolfotona, jag lyckas alltid alltså. Kan jag inte få bli bra en endaste gång? Att jag inte lär mig att jag inte ska le sådär för då får jag mega face, jäkla breda käkar....

I helgen ska jag träffa Lina P och jobba. Trevligt. Mitt nya mål i livet är att bli rik.


jag älskar dig jonathan lotterberg
världens finaste
<3


2 oktober

Sitter just nu vid "stora" datorn. Den som användes innan vi fick Macen i skolan. Kollade igenom alla bilder jag hade. Haha, glömt bort att jag hade vissa. Hittade bilder på mig innan tandställningen. Ingen vacker syn. Blir ingen bild på det. För fult för att någonsin mer visas. Kan dock visa bilder där jag håller käften stängd. Bäst så!


nian

slutet på nian

1 december 15 barre

åttan

sjuan (mobil bild, härlig kvalité :D)


lördagsplugg

Sitter just nu och pluggar för fulla muggar. Känner att det va dags att ta tag i alla uppgifter som bara staplats på en hög. Det är ju inte de lättaste uppgifterna "vad tror du?" tillexempel. Jag tror ingenting så vet inte vad jag ska skriva riktigt.

Igår blev det en myskväll hos Lovisa med några tjejer. Det blev även en tur till Eriksberg. Jag var rädd men trodde det skulle vara värre än det va. Kunde självklart inte sova på natten för Johanna J berättade om en skräckfilm där de blivit ihop sydda och bajsat varandra i munnen. Fräscht.

torsdagskväll

Igår åkte jag och Sofie ut till Viala, satte oss på berget, kurade ner oss bland massa filtar, drack varm oboy och tittade på stjärnorna. Hur mysigt som helst.