måndag, 4 mars

 
Vart ska man börja. Resemånaden. Jisses amalia, hade det obeskrivligt bra. Skrattade mig genom dagarna och såg så mycket saker. Vet inte vart jag ska börja. New york, Hawaii, San fran, Santa barbra, San diego, Los Angeles, Las vegas, Miami. Turistat, festat, traskat, skrattat, upplevt, levt livet, skrattat lite mer. Hawaii var underbart vackert men galet mycket turister. Minus på det då jag knappt fick plats på stranden. Spendera inte så mycket tid där dock. Vi haikade upp till ett vattenfall, snorklade, gick till en utsiktspunkt, besökte Pearl Harbor även norra sidan utav ön. Bodde på ett hostel där vi delade rum med 6 andra personer, en del udda men de flesta var hur härliga som helst.
 
San Francisco. Vi spenderade först en natt på flygplatsen då vi försökte spara in på pengar. Haha, låg som två hemlösa och sov på bänkar i 7 timmar. Sen när vi väl fick vårat rum så traskade vi runt i staden i x antal timmar. På kvällen så fick vi reda på att det var gratis alkohol på hostlet. Öl endast. Vafan tänkte vi. Drog ner, körde beer pong, flip the cup. Haha. Jag hatar öl men det slank i, gratis är gott som de säger. Vi hängde där varje kväll vi var på detta hostel så har inbillat mig att jag gillar öl och köpte det varje gång vi gick ut. Haha.
 
Vi hyrde sedan en bil och bilade ner på Hwy 1, ni vet vägen som går längs havet och sen är berget på andra sidan? Kringelekrokligt vare men utsikten!! Vi stannade i Santa Barbra och sov sen drog vi vidare ner till San Diego. Hade en galen utgång och hängde runt i ett regnigt men fint San Diego. Det regnar 5 dagar per år där och vi var där en dag och såklart regna det!
 
Efter San Diego åkte vi vidare till L.A. Gjorde alla turistiga saker som man ska göra. Hollywood skylten, Walk of fame, Beverly hills. Vegas efter det, Vegas är vegas, casinon, galna hotell osv.
 
Efter det flög vi till Miami. ÄLSKAR DEN STADEN! Vädret sög men vi hade sååååå kul. Om ni får chansen åk till Miami, om du är 21 eller har falskt leg. haha
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback