torsdag, 12 december

Om två veckor är det jul. Mindre än två veckor. Trodde hemlängtan skulle vara galet stor men känner faktiskt inge speciellt. Kanske är för jag har noll julstämning men också för att jag trivs så fruktansvärt bra vart jag befinner mig just nu. Glömde berätta att julstrumporna åkte upp i helgen. Har sett hela familjens ligga framme hela veckan sen i måndags så såg jag att det var en till uppsatt. En till mig! Glad jag blev. Just nu går all min lediga tid, förutom idag, till att flänga omkring, njuta av mina vänner och att jag befinner mig i USA. Våndas varje dag av att jag snart åker hem... Satte på musik för mig och B idag, då kommer en låt som de sjunger "will I ever see you again". Inte så peppande att få höra den sången. Kan inte ens tänka på det utan att ögonen tåras och jag får ont i magen!! Aldrig tänkte jag på att det skulle bli så svårt att åka hem när jag bestämde mig för att åka. Jag kommer lämna mitt liv när jag åker hem. Alltså, det är helt sjukt. Men sen vet jag att jag måste gå vidare, kan inte vara en aupair förevigt lixom. Plus det ska bli så himla härligt att få träffa vissa personer där hemma!! Så misstolka mig inte, jag längtar efter er där hemma men tanken på att komma hem till Vingåker ger mig paaniiiik!!
 
Påtal om något helt annat, dra mig baklänges vad spännande det är i Gossip girl just nu!! Är äntligen ikapp så nu måste jag vänta tills nästa måndag innan nästa avsnitt kommer ut.
 
Om jag inte skrev detta i förra inlägget så skiver jag det nu. I helgen åker jag till NYC med Linn, blir utgång och kanske lite skridskoåkning. Kika på juldekerationerna och bara njuta av underbara NYC, näst sista gången jag besöker staden för den här gången.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback